Închide meniul

Dezvăluiri incredibile despre jucătorul dorit de Gigi Becali: „Nu era consumator de alcool, avea altă manie!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 decembrie 2022, 14:22

Dezvăluiri incredibile despre jucătorul dorit de Gigi Becali: „Nu era consumator de alcool, avea altă manie!

Dezvăluiri incredibile despre Alin Şeroni, jucător dorit de Gigi Becali

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Dezvăluiri incredibile despre jucătorul dorit de Gigi Becali. Fundaşul celor de la FC Botoşani, Alin Şeroni, a fost dorit în trecut de patronul celor de la FCSB, Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Vaşvari, coleg cu Şeroni la FC Botoşani, a spus că acesta avea viciul jocurilor de noroc. În schimb, Şeroni nu se atingea de alcool.

Dezvăluiri incredibile despre jucătorul dorit de Gigi Becali

„Alin nu era un consumator de alcool, sincer vă spun. El avea altă manie, cu jocurile de noroc, dar am înțeles că a trecut și peste asta. Șeroni e un tip pe care dacă îl ai în vestiar, nu ai cum să nu ai bună dispoziție. 

Are pe coapsa piciorului drept sau stâng, nu mai țin minte exact, un punctuleț. L-am întrebat ce e cu punctulețul ăla. Mi-a zis că a vrut să încerce aparatul de tatuat, să vadă dacă merge. Are mai multe tatuaje ciudățele, dar e un băiat cu inimă mare„, a spus Gabriel Vaşvari depsre Alin Şeroni la gsp.ro.

Alin Șeroni s-a autopropus la FCSB: “Am vorbit cu Gigi Becali! Pot face față la acel nivel”

Alin Șeroni s-a autopropus la FCSB vara trecută, după ce Gigi Becali s-a despărțit de doi dintre fundașii centrali, Paulo Vinicius și Andrei Miron. Jucătorul lui FC Botoșani a dezvăluit că nu ar spune “nu” unui eventual transfer la clubul din Berceni.

Reclamă

Gigi Becali a pornit în căutarea unui nou fundaș central, după ce Paulo Vinicius și Andrei Miron și-au încheiat contractele cu FCSB. Între timp, Miron a semnat cu Hapoel Haifa.

Alin Șeroni i-a transmis un mesaj lui Becali, spunând că ar veni cu plăcere la FCSB, dacă va fi dorit de latifundiarul din Pipera.

“Am avut ofertă acum un an de zile, am vorbit cu Gigi Becali despre FCSB. Nu s-a făcut transferul, am rămas la FC Botoșani. Dacă va fi nevoie sau va apela la mine și mă dorește, voi veni cu cea mai mare plăcere.

Reclamă 4 / 0/3

Nu depinde de mine. Am mai semnat un an la Botoșani și chiar dacă lumea nu crede în mine, eu cred că pot să fac față la nivelul de la FCSB”, a spus Alin Șeroni, pentru Prosport.

Șeroni a ajuns la FC Botoșani în 2020, liber de contract, de la UTA Arad. Uriașul fundaș central, de 1,95 metri, a fost om de bază la formația moldoveană în sezonul recent încheiat, adunând 31 de meciuri în toate competițiile.

350.000 de euro este cota de piață a lui Șeroni, care a mai evoluat la echipe precum Viitorul, FC Brașov și Dunărea Călărași.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și