Închide meniul
EXCLUSIV

Dezvăluiri incredibile din perioada lui Fatih Taher la Rapid: „S-au ‘spălat’ foarte mulţi bani!”. Urko Pardo ar fi avut acum cel mai mare salariu din Liga 1

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iunie 2022, 15:12

Dezvăluiri incredibile din perioada lui Fatih Taher la Rapid: „S-au spălat foarte mulţi bani!. Urko Pardo ar fi avut acum cel mai mare salariu din Liga 1

Dezvăluiri incredibile din perioada lui Fatih Taher la Rapid. Ce salariu primea Urko Pardo

Zuma Press / Bruno Fahy via Hepta

Dezvăluiri incredibile din perioada lui Fatih Taher la Rapid. Lucian Răduţă a dezvăluit ce s-a întâmplat în perioada în care omul de afaceri iordanian a preluat clubul de la George Copos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Taher ar fi finanţat atunci Rapidul cu aproape 10 milioane de euro şi au fost aduşi jucători pe salarii uriaşe. Răduţă a dezvăluit că cipriotul Urko Pardo încasa 40.000 de euro în fiecare lună. Acum, acesta ar fi avut cel mai mare salariu din Liga 1, peste cât primeşte Florin Tănase la FCSB.

Dezvăluiri incredibile din perioada lui Fatih Taher la Rapid

Eu m-am dus la vale când s-a dus şi Rapidul la vale. Adică în momentul în care a intervenit insolvenţa, atunci am plecat eu de la Rapid. În momentul în care te simţi bine la un club şi eşti plătit ok… nu mă refer extraordinar pentru că nu puteam să ajung extraordinar de bine plătit venind de la Centrul de copii şi juniori ai clubului.

A fost perioada cu Taher. Atunci s-au virat foarte mulţi bani în club şi s-au şi ‘spălat’ foarte mulţi bani în club. Asta văzând eu. Eu, după 15 ani, analizând ce s-a întâmplat… nu poţi să îi dai unui jucător 30.000 sau 40.000 de euro pe lună.

Îl mai ţii minte pe Urko Pardo, băiatul cu săpunul? Avea 40.000 de euro salariu pe lună. Ştii cât aveam eu salariu pe vremea aia? 500 de lei… nu, mint, aveam cu un an şi jumătate înainte, că mi-a fost crescut şi mie. Noi încă mergeam în perioada aia să semnăm la doamna director economic şi vedeam foaia de ştate. Dar noi nu uitam la noi când semnam, ne uitam şi noi pe sus. Crede-mă, nu ştii să numeri sumele în lei. La noi era din patru cifre, la alţii din mai multe…„, a dezvăluit Lucian Răduţă la AS.ro LIVE.

Reclamă

Urko Pardo şi-a făcut junioratul la Barcelona şi a bifat 50 de apariţii în tricoul celor de la Barcelona C. În 2007 a ajuns la Iraklis, iar un sezon mai târziu ajungea la Rapid. Fatih Taher i-a oferit un salariu uriaş celui care a jucat în numai 4 meciuri din Liga 1 şi a făcut gafe epocale. Plecat din Giuleşti, a jucat pentru Olympiacos şi APOEL. Şi-a încheiat cariera anul trecut, la Alki Oroklini.

Fathi Taher a murit în 2021. Avea 73 de ani

Fathi Taher, fostul patron al Rapidului, a murit în luna iulie a anului trecut. Omul de afaceri avea 73 de ani şi avea cancer la colon.

Taher s-a implicat la Rapid în 2008, când a preluat 60% din acţiuni. Afaceristul iordanian îşi îşi dorea să ducă clubul la un nivel înalt. Neînţelegerile cu George Copos l-au făcut pe acesta să se retragă la scurt timp din fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

În scurta perioadă petrecută în fotbalul românesc, Fatihi Taher a investit sume uriaşe. De altfel, în 2008, Rapid a avut parte de o campanie de achiziţii spectaculoasă. În total, acesta a investit 8 milioane de euro pe jucatori ca Pardo, Joao Paolo Andrade sau Pittbul de la Porto. Atunci a venit antrenor la Rapid şi Jose Peseiro.

Recomandări

Urko Pardo primea un salariu uriaş la Rapid

Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și