Închide meniul

Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile

Publicat: 9 mai 2024, 14:27

Reclamă
Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile

Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo

Ionuţ Şerban (primul din stânga), în vremea în care evolua pentru Dinamo / Hepta

Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Ionuţ Şerban se confruntă cu o boală autoimună foarte periculoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Şerban a fost transportat, în urmă cu trei săptămâni, într-o stare gravă la Spitalul Fundeni. Jucătorul acuza stări de rău inexplicabile.

Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo!

Potrivit gsp.ro, Ionuţ Şerban a fost acum internat din nou la Fundeni. Diagnosticul primit din partea medicilor este unul foarte grav: anemie aplastică idiopatică!

Anemia aplastică se caracterizează prin producerea deficitară de celule stem de către măduva osoasă. Este o afecţiune rară şi gravă, considerată în trecut a fi întotdeauna fatală prin complicaţii. În prezent însă, prognosticul bolii este unul mult mai favorabil, datorită progreselor din domeniul medical, conform romedic.ro.

Gsp.ro informează că Ionuţ Şerban are nevoie de trombocite din grupa lui de sânge, B(3) NEGATIV, o grupă foarte rară. Medicii ar lua în calcul în cazul său şi un transplant de măduvă.

Reclamă

Ionuţ Şerban a avut unul dintre cele mai ciudate contracte la Dinamo

Ionuţ Şerban a avut unul dintre cele mai ciudate contracte la Dinamo. O clauză rară l-a ţinut la „roş-albi” timp de 8 ani. Iată unde a ajuns fotbalistul care îi putea provoca falimentul lui Dinamo.

În vârstă de 28 de ani acum, Ionuţ Şerban semnase cu CSO Teleajănul Vălenii de Munte, echipă din Liga a 4-a.

Cei de la CSO Vălenii de Munte îl prezentaseră pe Facebook în tricoul lui Dinamo. Ei acoperiseră stema „câinilor” cu cea a clubului CSO Vălenii de Munte.

Reclamă 4 / 0/3

BINE AI VENIT…IONUȚ ȘERBAN!!!

Iată că echipa noastră nu se opreşte cu achiziţiile senzaţionale, aducând încă un jucător de Liga 1, pentru a forma un grup cât mai experimentat. Cu evoluții la Dinamo București, Națională și CS Blejoi, Ionuț Șerban vine la echipa noastră pentru a da o mână de ajutor în acest retur de campionat, în drumul nostru către Liga 3!!!

De aceea noi… Conducerea, clubul şi suporterii CSO Vălenii de Munte îi urează bun-venit şi mult succes în tricoul echipei noastre!!!
FORZA CSO VĂLENII DE MUNTE!!!”, transmiteau cei de la CSO Vălenii de Munte pe Facebook.

Ionuţ Şerban, clauză de 1 milion de euro la Dinamo

În perioada în care a evoluat la Dinamo, între 2013 şi 2021, Ionuţ Şerban a avut stipulată o clauză potrivit căreia „câinii” trebuie să îi plătească 1 milion de euro lui Vasile Şiman dacă se despart de jucător din orice motiv.

În cazul rezilierii contractului sau în cazul în care Dinamo l-ar fi transferat altundeva, „roş-albii” trebuiau să îi achite fostului patron al Sportului Studenţesc 1 milion de euro.

Clauza a încetat în momentul în care clubul a intrat în insolvenţă, aşa că Dinamo s-a despărţit de Ionuţ Şerban.

Fostul jucător al „câinilor” nu mai are nicio cotă în acest moment pe site-ul de specialitate transfermarkt.com. În iunie 2014 el valora 650.000 de euro.

Reclamă
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” 8:12 Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB! „Îl iau peste capul staff-ului” 0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
Vezi toate știrile
Citește și