Închide meniul

Unde a ajuns fotbalistul care îi putea provoca falimentul lui Dinamo! Prăbuşire totală pentru fostul jucător al „câinilor”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 3 martie 2024, 11:06

Unde a ajuns fotbalistul care îi putea provoca falimentul lui Dinamo! Prăbuşire totală pentru fostul jucător al „câinilor

Unde a ajuns fotbalistul care îi putea provoca falimentul lui Dinamo!

Ionuţ Şerban (primul din stânga), în vremea în care evolua pentru Dinamo / Hepta

Ionuţ Şerban a avut unul dintre cele mai ciudate contracte la Dinamo. O clauză rară l-a ţinut la „roş-albi” timp de 8 ani. Iată unde a ajuns fotbalistul care îi putea provoca falimentul lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 28 de ani acum, Ionuţ Şerban a semnat cu CSO Teleajănul Vălenii de Munte, echipă din Liga a 4-a.

Unde a ajuns fotbalistul care îi putea provoca falimentul lui Dinamo!

Cei de la CSO Vălenii de Munte l-au prezentat pe Facebook în tricoul lui Dinamo. Ei au acoperit stema „câinilor” cu cea a clubului CSO Vălenii de Munte.

BINE AI VENIT…IONUȚ ȘERBAN!!!

Iată că echipa noastră nu se opreşte cu achiziţiile senzaţionale, aducând încă un jucător de Liga 1, pentru a forma un grup cât mai experimentat. Cu evoluții la Dinamo București, Națională și CS Blejoi, Ionuț Șerban vine la echipa noastră pentru a da o mână de ajutor în acest retur de campionat, în drumul nostru către Liga 3!!!

Reclamă

De aceea noi… Conducerea, clubul şi suporterii CSO Vălenii de Munte îi urează bun-venit şi mult succes în tricoul echipei noastre!!!
FORZA CSO VĂLENII DE MUNTE!!!”, au transmis cei de la CSO Vălenii de Munte pe Facebook.

Ionuţ Şerban, clauză de 1 milion de euro la Dinamo

În perioada în care a evoluat la Dinamo, între 2013 şi 2021, Ionuţ Şerban a avut stipulată o clauză potrivit căreia „câinii” trebuie să îi plătească 1 milion de euro lui Vasile Şiman dacă se despart de jucător din orice motiv.

Reclamă 4 / 0/3

În cazul rezilierii contractului sau în cazul în care Dinamo l-ar fi transferat altundeva, „roş-albii” trebuiau să îi achite fostului patron al Sportului Studenţesc 1 milion de euro.

Clauza a încetat în momentul în care clubul a intrat în insolvenţă, aşa că Dinamo s-a despărţit de Ionuţ Şerban.

Fostul jucător al „câinilor” nu mai are nicio cotă în acest moment pe site-ul de specialitate transfermarkt.com. În iunie 2014 el valora 650.000 de euro.

Florin Prunea, cucerit de un jucător de la Dinamo: „E un real câştig!” Verdict după remiza „câinilor” cu Poli Iaşi

Florin Prunea s-a declarat cucerit de un jucător de la Dinamo, după remiza „câinilor” cu Poli Iaşi. Fostul internaţional l-a remarcat pe Eddy Gnahore, jucător transferat de Zeljko Kopic în această iarnă. Acesta s-a mai declarat convins că trupa din Ştefan cel Mare va evita retrogradarea, dat fiind jocul solid din ultimele meciuri.

Dinamo a remizat cu Poli Iaşi, în deplasare, scor 0-0, „cânii” ratând ocazii uriaşe. Formaţia lui Zeljko Kopic s-a apropiat la un singur punct de Voluntari, echipă care ocupă locul de baraj.

Florin Prunea a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Eddy Gnahore, mărturisind că acesta este un real câştig pentru Dinamo. Fostul portar a transmis că se observă faptul că mijlocaşul a jucat la un anumit nivel, pe parcursul carierei sale, acesta evoluând pentru Napoli şi echipa de tineret a celor de la Manchester City.

„Un jucător foarte bun, un real câștig pentru Dinamo. Se vede că a jucat la un anumit nivel. Ajută foarte mult la Dinamo. Este un real câștig.

Reclamă

Dar și Seljmani este un jucător bun. Eu cred că va ajuta Dinamo foarte mult. Un jucător tehnic”, a declarat Florin Prunea, conform digisport.ro.

„Jocul arată că Dinamo se poate salva de la retrogradare”

De asemenea, Florin Prunea a declarat că Dinamo se poate salva de la retrogradare, jocul prestat de elevii lui Zeljko Kopic fiind unul solid. Acesta a mai transmis că trupa din Ştefan cel Mare a pierdut două puncte în duelul cu Poli Iaşi.

„Jocul arată acest lucru (n.r. că Dinamo se poate salva de la retrogradare). În repriza a doua, patru ocazii clare de gol (n.r. pentru Dinamo), mari.

Dar Dinamo pierde două puncte mari. Meritau să câștige. A fost echipa mai bună. Cei de la Iași câștigă un punct și o lasă în depărtare pe Dinamo.

Dinamo joacă, arată din ce în ce mai bine. Arată forță de joc. Din punct de vedere fizic arată bine. Eu cred că după întreruperea din martie va arăta și mai bine”, a mai declarat Florin Prunea.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și