Închide meniul

Dialog aprins între Gigi Becali şi Ilie Dumitrescu, după Rapid – FCSB 1-0: „N-am chef de tine acum!”

Viviana Moraru Publicat: 24 aprilie 2023, 8:19

Reclamă
Dialog aprins între Gigi Becali şi Ilie Dumitrescu, după Rapid – FCSB 1-0: „N-am chef de tine acum!

Gigi Becali şi Ilie Dumitrescu, dialog aprins după Rapid - FCSB 1-0

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali şi Ilie Dumitrescu au purtat un dialog aprins, după ce Rapid a învins-o cu 1-0 pe FCSB, în derby-ul rundei a cincea din play-off. Patronul roş-albaştrilor a fost extrem de nemulţumit de modul în care Horaţiu Feşnic a arbitrat duelul din Giuleşti, iar replicile fostului internaţional nu au fost nici ele pe placul latifundiarului din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a ratat şansa de a urca pe locul doi în play-off. Roş-albaştrii au fost învinşi la limită de rivala Rapid, graţie reuşite lui Alexandru Albu, din minutul 21.

Dialog aprins între Gigi Becali şi Ilie Dumitrescu, după Rapid – FCSB 1-0

Gigi Becali s-a declarat convins de faptul că Răzvan Onea ar fi trebuit eliminat în minutul 3 al partidei din Giuleşti, după un fault criminal asupra lui Florinel Coman. De cealaltă parte, Ilie Dumitrescu susţine că intrarea fundaşului lui Adrian Mutu nu a fost una pentru care să se acorde cartonaş roşu direct, fiind mai degrabă una de cartonaş „portocaliu”.

În acest context, patronul de la FCSB şi fostul internaţional român au avut un schimb de replici acid.

„Gigi Becali: Cum adică e portocaliu? Și domnul Ilie Dumitrescu spune că ‘da, domne’, că picoare’.

Reclamă

Ilie Dumitrescu: Păi, ce, mă, trebuie să spun ce-ți place ție sau ce vrei tu să auzi?

Gigi Becali: Bine, gata! Hai, lasă-mă, că n-am chef de tine acum!

Ilie Dumitrescu: Păi, nici eu de tine. Stai relaxat acolo!”, a fost dialogul celor doi, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, atac la arbitraj după Rapid – FCSB 1-0

Gigi Becali a oferit prima reacție după Rapid – FCSB 1-0. Patronul vicecampionei României a fost nemulțumit de modul în care „centralul” Horațiu Feșnic a arbitrat derby-ul din Giulești.

Totodată, latifundiarul din Pipera a declarat că i-a trimis anumite mesaje lui Răzvan Burleanu, la finalul meciului.

„Nu e înfrângere. Ăsta nu a fost fotbal. Eu i-am scris câteva mesaje lui Burleanu. Piciorul stâng al lui Onea este în piciorul stâng al lui Coman. Cum e portocaliu? Eu zic că ăsta e mai periculos decât cel de la Compagno. La ăsta îi rupe oasele.

Când Avram spune lucruri şi îi găseşte circumstanţe. Eu cred că o să fim campioni pentru că Dumnezeu nu tolerează hoţiile. Pentru Farul nu o să fie niciodată. Nu este Gică omul care să facă intervenţii. Nu ţine Federaţia cu Gică, niciodată nu ţine cu el. Eu am văzut că a fost numai într-o direcţie, dar nu ştiu cine…”, a fost prima reacție a lui Gigi Becali, după Rapid – FCSB 1-0, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali a răbufnit și i-a scris un mesaj incredibil lui Răzvan Burleanu, după Rapid – FCSB 1-0

Gigi Becali nu s-a mai putut abține și i-a scris un mesaj incredibil lui Răzvan Burleanu, la finalul meciului dintre Rapid și FCSB, încheiat cu victoria giuleștenilor, 1-0.

Becali a acuzat arbitrajul lui Horațiu Feșnic, care, în opinia lui, trebuia să le acorde gazdelor două cartonașe roșii. Gigi e sigur că arbitrul a hotărât soarta partidei.

Rămas la cinci puncte în spatele nașului Hagi, Becali s-a simțit lucrat de președintele FRF, Răzvan Burleanu. După ce a dezvăluit în cadrul emisiunii Digi Sport Special că i-a scris lui Burleanu, patronul din Berceni le-a trimis mesajul colegilor de la Digi Sport.

Reclamă

”Nu ți-e rușine pentru ce ai făcut? Vai de capul tău. E creația ta, poți să mai aduci câțiva greci ca să conduceți federația. Ce contează în țara asta de sclavi pe care îi cumperi cu banii noștri, de fapt, cu șpăgi, mingi și tricouri”, a fost mesajul pe care Gigi Becali i l-a trimis lui Răzvan Burleanu, fiind citit, în direct, de Vali Moraru.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și