Închide meniul

Dinamo a anunțat al 7-lea transfer al verii! Jucătorul care s-a înțeles cu echipa lui Zeljko Kopic

Alex Ioniță Publicat: 28 iunie 2024, 16:26

Reclamă
Dinamo a anunțat al 7-lea transfer al verii! Jucătorul care s-a înțeles cu echipa lui Zeljko Kopic

Dinamo a anunțat al 7-lea transfer al verii!

Zeljko Kopic, în timpul unui meci / Profimedia

Dinamo a anunțat al 7-lea transfer al verii! Este vorba despre Raul Rotund, care a semnat cu echipa antrenată de Zeljko Kopic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Câinii” continuă astfel campania de transferuri și au adus întăriri serioase pentru lotul lui Kopic. Obiectivul lui Dinamo, din sezonul viitor, este calificarea în play-off.

Dinamo a anunțat al 7-lea transfer al verii!

Raul Rotund a evoluat, în sezonul trecut, la CSC Șelimbăr, în Liga a 2-a. Mijlocașul a aparținut celor de la U Cluj, care l-au împrumutat în eșalonul secund.

După încheierea sezonului, Rotund s-a pregătit alături de Dinamo, iar, în decursul zilei de 28 iunie, a fost prezentat oficial drept jucător al echipei.

„Bine ai venit, Raul Rotund!

Reclamă
Reclamă 4

Dinamo 1948 București și mijlocașul central Raul Rotund au ajuns la o înțelegere pentru următoarele patru sezoane.

Născut în 2005, la Bistrița, Raul a evoluat sezonul trecut în Liga 2 la Șelimbăr, sub formă de împrumut de la Universitatea Cluj. A adunat 27 de meciuri pentru sibieni în liga secundă, competiție în care a marcat 5 goluri și a oferit o pasă decisivă.

Raul a mai evoluat pentru România U19, în două partide amicale (Ungari și Israel) disputate în lunile august și septembrie 2023”, au anunțat oficialii lui Dinamo, pe rețelele de socializare.

Reclamă

În momentul de față, noul jucător al lui Dinamo este cotat la suma de 175.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Dennis Politic a anunțat obiectivul lui Dinamo, din sezonul viitor!

Dennis Politic a anunțat obiectivul lui Dinamo, din sezonul viitor. Atacantul echipei lui Zeljko Kopic a vorbit despre următoarea stagiune și a transmis că echipa sa vrea să facă uitat sezonul care tocmai s-a încheiat.

În stagiunea 2023/2024, Dinamo s-a salvat de la retrogradare la baraj, după ce a învins-o pe Csikszereda. Pentru noul sezon însă, Dinamo își propune calificarea în play-off.

Atacantul echipei din Ștefan cel Mare a transmis că își dorește să facă un sezon bun sub comanda lui Kopic și să obțină calificarea în play-off.

Totodată, Politic a menționat faptul că jucătorii de la Dinamo nu se mai gândesc la sezonul care s-a încheiat recent. De asemenea, a dezvăluit și motivul pentru care a rămas la echipa din Ștefan cel Mare.

„Îmi doresc foarte mult să fac un sezon mai bun, atât eu cât şi echipa. Un sezon mult mai bun decât sezonul trecut. (n.r. sezonul trecut) Nu ne gândim deloc la chestia aceasta. Eu sper să nu mai trec nici eu, nici clubul prin aşa ceva, vreodată.

Am ales cu sufletul. Am ales să rămân aici pentru că m-am simţit apreciat. Este un club enorm şi m-am simţit apreciat atât de conducere cât şi de fani.

(n.r. Obiectivul este calificarea în play-off?) „Cum spune şi mister, acolo ţintim. În viaţă e bine să ţinteşti sus”, a spus Dennis Politic, potrivit orangesport.ro.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:40

LIVE TEXTAnglia – Slovacia 0-1. Şoc în optimile de la EURO 2024. Schranz a deschis scorul. Foden, gol anulat

20:33

Prima reacţie a lui Max Verstappen, după accidentul cu Lando Norris din Marele Premiu al Austriei: „Am făcut greşeli!”

20:27

FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024

20:19

Lando Norris l-a desfiinţat pe Max Verstappen: „A fost disperat! Mi-a distrus cursa şi maşina”

19:41

Valentin Mihăilă a semnat din cantonamentul naţionalei contractul pe 3 ani şi a reacţionat imediat

19:21

Andrei Raţiu, înainte de România – Olanda: „Dacă ne calificăm, numele noastre ar rămâne în istorie!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și