Închide meniul

Dinamo a anunţat al treilea transfer din această iarnă! „Câinii” l-au prezentat oficial pe un jucător crescut în Italia

Bogdan Stănescu Publicat: 17 ianuarie 2024, 12:40

Reclamă
Dinamo a anunţat al treilea transfer din această iarnă! „Câinii l-au prezentat oficial pe un jucător crescut în Italia

Dinamo a anunţat al treilea transfer din această iarnă!

Petru Neagu, în tricoul lui FC Bălţi / Facebook Dinamo

Dinamo a anunţat al treilea transfer din această iarnă! Petru Neagu, în vârstă de 24 de ani, a semnat cu „roş-albii”. El a crescut la Academia lui Torino şi are selecţii în reprezentative Under ale Moldovei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo i-a mai adus în această iarnă pe Darko Velkovski şi pe Domagoj Pavicic, pe care l-a prezentat oficial ieri.

Dinamo a anunţat al treilea transfer din această iarnă!

Bine ai venit, Petru Neagu!

Dinamo 1948 București anunță transferul internaționalului moldovean Petru Neagu, ultima oară la FC Bălți.

În vârstă de 24 de ani, Petru Neagu poate juca atât pe postul de mijlocaș stânga, cât și atacant central. Format la Academia de juniori a italienilor de la Torino, Petru Neagu a evoluat în carieră în prima ligă a campionatului din Moldova, la Zimbru Chișinău (72 meciuri / 5 goluri / 11 pase decisive) și FC Bălți (45 meciuri / 8 goluri / 11 pase decisive).

Reclamă

Fost internațional U19 și U21 al Moldovei, Petru Neagu a fost convocat de două ori, însă nu a debutat încă la prima reprezentativă a moldovenilor de peste Prut”, a anunţat Dinamo pe contul său oficial.

Al doilea transfer al lui Dinamo din acest mercato a câștigat 4 titluri cu Dinamo Zagreb vine să-i salveze pe „câini”

Dinamo a anunţat ieri al doilea transfer al iernii. Domagoj Pavičić, un jucător care a câștigat 4 titluri cu Dinamo Zagreb, a semnat cu alb-roșiii. Mijlocașul croat în vârstă de 29 de ani este noua achiziție a grupării din Ștefan cel Mare.

Reclamă 4 / 0/3

Pavicic are o cotă de piață de 700.000 de euro. Este fost internațional de tineret al Croației și a jucat ultima dată pentru Aris Salonic.

Bine ai venit, Domagoj Pavičić!

Suntem bucuroși să anunțăm, prin intermediul paginilor oficiale de comunicare ale clubului, transferul mijlocașului croat Domagoj Pavičić la Dinamo București.

Ultima oară în prima ligă din Grecia, la Aris Salonic, Domagoj Pavičić (29 de ani) este produsul Academiei Dinamo Zagreb.

Domagoj Pavičić a evoluat în carieră pentru Lokomotiva Zagreb, Dinamo Zagreb, Rijeka, Konyaspor și Aris Salonic, având un palmares impresionant, 4 titluri de campion cu Dinamo Zagreb și 4 Cupe ale Croației, două cu Dinamo Zagreb, două cu Rijeka.

Domagoj Pavičić a adunat 8 selecții și un gol pentru reprezentativa U21 a Croației, fiind convocat în carieră la toate loturile naționale de juniori„, anunță Dinamo pe rețelele sociale.

Darko Velkovski a fost primul transfer al iernii pentru Dinamo

Darko Velkovski (28 de ani), internaţional al Macedoniei de Nord, a fost primul jucător care a bătut palma cu Dinamo. Jucătorul este cotat de site-ul transfermarkt.com la 1.8 milioane de euro.

Reclamă

În cariera sa, fundașul de 28 de ani a jucat pentru: MGjP, Rabotnicki, Vardar Skopje, HNK Rijeka și Al-Ettifaq. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2022, în timp ce era legitimat la formația din Arabia Saudită, care a fost menționată anterior. La momentul respectiv valora suma de 2.3 milioane de euro.

Dinamo a încheiat cu o înfrângere categorică stagiul de pregătire din Turcia. Charleroi i-a învins pe „câini” cu un scor de tenis, 6-2. Jucătorii și staff-ul lui Dinamo au revenit în țară, și au început pregătirile pentru primul duel oficial din 2024, din Liga 1, cu Petrolul, programat pe 20 ianuarie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și