Închide meniul

Dinamo vrea să transfere un jucător de la o echipă din Serie A! Pe cine a pus ochii Ovidiu Burcă

Viviana Moraru Publicat: 27 iunie 2023, 10:13

Reclamă
Dinamo vrea să transfere un jucător de la o echipă din Serie A! Pe cine a pus ochii Ovidiu Burcă

Ovidiu Burcă a răbufnit după înfrângerea suferită de Dinamo cu UTA

Ovidiu Burcă, la conferinţa de presă / AntenaSport

Dinamo vrea să transfere un jucător de la o echipă din Serie A. Ovidiu Burcă a pus ochii pe Andrei Mărginean, un fotbalist care se află sub contract cu Sassuolo, dar care a evoluat la echipele de juniori ale clubului italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo este singura echipă din Liga 1 care nu a efectuat nicio mutare, până în acest moment. „Câinii” au interdicţie la transferuri, de care de altfel luptă să scape în această săptămână.

Dinamo vrea să transfere un jucător de la o echipă din Serie A

Andrei Mărginean se află pe lista celor de la Dinamo, anunţă gsp.ro. Acesta este un mijlocaş central de 21 de ani, care a crescut în fotbalul italian.

Mărginean a revenit la Sassuolo în această vară, după ce a fost împrumutat la Novara sezonul trecut, în Serie C. Mijlocaşul pe care a pus ochii Ovidiu Burcă are prezenţe şi la naţionalele de tineret ale României.

Pe de altă parte, sursa citată mai sus anunţă că Dinamo vrea să transfere şi un portar în această perioadă de mercato. În sezonul trecut, poarta „câinilor” a fost apărată fie de Filip Dujmovic, fie de David Oncescu, însă ambii au avut partide în care au greşit grav, astfel că Ovidiu Burcă vrea să aducă un alt goalkeeper.

Reclamă

Ovidiu Burcă, anunț despre transferurile de la Dinamo

Ovidiu Burcă a făcut un anunț despre transferurile de la Dinamo. Antrenorul „câinilor” a dezvăluit că se poartă negocieri cu mai mulți jucători, care i-ar putea întări echipa, pentru sezonul următor de Liga 1. De asemenea, tehnicianul trupei din Ștefan cel Mare a vorbit și despre varianta Radu Ștefan.

„Avem niște jucători pe care îi urmărim de ceva timp. Unii sunt în București deja, alții vor veni acolo. Trebuie să reconstruim echipa, să aducem niște jucători care să ne permită la nivelul primei ligi să avem un lot numeros și calitativ. Ei vor veni ca viitori jucători ai lui Dinamo.

Îi știm de ceva timp, suntem în contact cu ei. Nu aducem jucători în probe, în general. Trebuie aduși jucători pe care i-ai urmărit în prealabil și noi asta am făcut.

Reclamă 4 / 0/3

Cu Radu Ștefan au fost niște discuții, ele nu au mai avansat, vom vedea. Este în vacanță, îl așteptăm să termine vacanța, să se reia discuțiile cu el. Ar fi extraordinar pentru noi să ni se alăture.

Are familia acolo, s-a stabilit de foarte mult timp, nu e o decizie ușoară pentru el. Dar vom vedea. Unii dintre cei pe care îi vom aduce sunt experimentați, au deja meciuri la nivelul primei ligi. Unii sunt mai tineri. Dar important e să fie valoroși. Dacă au și experiență și sunt și valoroși, e mai greu să ni-i permitem noi”, a declarat Ovidiu Burcă.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
Vezi toate știrile
Citește și