Închide meniul

Dinamo „a dat foc” Olteniei înainte de meciul cu FC U Craiova! „Câinii roşii” au anunţat care e „adevărata Craiova”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 februarie 2024, 15:02

Dinamo „a dat foc Olteniei înainte de meciul cu FC U Craiova! „Câinii roşii au anunţat care e „adevărata Craiova

Dinamo "a dat foc" Olteniei înainte de meciul cu FC U Craiova

Dinamo - FC U Craiova - Facebook Dinamo

Dinamo „a dat foc” Olteniei înainte de meciul cu FC U Craiova, ce va avea loc vineri, de la ora 20:00, în Bănie, în cadrul etapei a 24-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe contul de Facebook al clubului Dinamo a fost postat un mesaj în care bucureştenii vorbesc despre echipa lui Adrian Mititelu ca fiind „adevărata Craiova” şi în care ignoră echipa lui Mihai Rotaru, Universitatea Craiova.

Dinamo „a dat foc” Olteniei înainte de meciul cu FC U Craiova

Înainte de duelul dintre cele două echipe, considerat derby de ambele tabere, oltenii sunt pe locul 11, cu 27 de puncte, în timp ce Dinamo e pe penultima poziţie, cu 16 puncte.

”Suntem de-o seamă…

Ne revedem cu rivala din Oltenia în această seară (ora 20:00), în SuperLiga, pe stadionul „Ion Oblemenco”. De FCU Craiova 1948 ne leagă acelaşi an de înfiinţare şi o rivalitate istorică. Cu oltenii lui Mititelu ne-am mai întâlnit de două ori în acest sezon, în luna septembrie, în SuperLigă şi în grupele Cupei României.

Reclamă

În primul meci jucat pe Arena Naţională a fost 1-0 pentru craioveni, decis de execuţia lui William Baeten (61). În al doilea joc, disputat tot în faţa propriilor suporteri, a fost 1-1, Costin Ionuţ Amzăr a deschis scorul (18), iar Yassine Bahassa a egalat din penalty (66)”, a scris Dinamo pe Facebook.

Fanii lui FC U Craiova au mers cu torţe la antrenament

Fanii lui FCU Craiova au aprins torţe şi au făcut show la ultimul antrenament oficial înaintea derby-ului cu Dinamo, din etapa a 24-a a Ligii 1, care va fi vineri, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Oltenii lui Mititelu sunt neînvinşi în ultimele cinci meciuri cu „câinii” şi îşi doresc să profite de momentul teribil prin care trec rivalii lor. Jucătorii lui Zeljko Kopic au pierdut ambele meciuri din 2024 şi sunt pe penultimul loc în clasament.

„Antrenament special cu o zi înaintea derby-ului cu FC Dinamo 1948 București, pe Stadionul de Atletism din Craiova, în lumina nocturnei. La pregătirea din această seară a participat și o parte a Peluzei Sud care a încurajat echipa„, au scris oficialii clubului din Bănie pe contul de Facebook.

Alb-albaştrii au postat şi un video cu fanii care au aprins torţe şi au dat recital. „Ştiinţa bate Dinamo!„, a fost scandarea preferată a ultraşilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și