Închide meniul

Dinamo a făcut cerere să joace pe Arena Naţională meciul cu FC U Craiova 1948! Anunţul lui Andrei Nicolescu

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 5 septembrie 2023, 22:53

Dinamo a făcut cerere să joace pe Arena Naţională meciul cu FC U Craiova 1948! Anunţul lui Andrei Nicolescu

Dinamo a făcut cerere să joace pe Arena Naţională meciul cu FC U Craiova 1948

Fanii lui Dinamo, la meciul cu CSA Steaua, pe Arena Naţională / Profimedia

Dinamo a făcut cerere să joace pe Arena Naţională meciul cu FC U Craiova 1948! După ce au disputat meciurile de pe teren propriu din acest început de sezon pe stadionul Arcul de Triumf, jucătorii lui Ovidiu Burcă au şanse foarte mari să evolueze pe cel mai mare stadion al ţării în etapa a 9-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamoviştii s-au plâns de suprafaţa de joc de pe Arcul de Triumf şi vor să joace pe Arena Naţională meciul cu FC U Craiova 1948. „Câinii” au făcut deja o cerere şi aşteaptă decizia Primăriei Municipiului Bucureşti.

Dinamo a făcut cerere să joace pe Arena Naţională meciul cu FC U Craiova 1948! Anunţul lui Andrei Nicolescu

Meciul Dinamo – FC U Craiova 1948 este programat pe 15 septembrie, de la ora 21:30. Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, a declarat că sunt şanse foarte mari ca meciul să se joace pe Arena Naţională, urmând să primească un răspuns oficial din partea Primăriei Municipiului Bucureşti în cursul zilei de miercuri.

„Am făcut cererea, așteptăm ședința de la Primăria Municipiului București și cred că mâine vom avea confirmarea oficială. Vrem să pregătim evenimentul așa cum merită suporterii dinamoviști, să avem timp să facem tot ceea ce ne dorim pentru acest meci.

Am vorbit cu cei de la întreținerea gazonului, de pe 12 până pe 15 septembrie vor avea timp să facă toate micile ajustări pentru gazon. Dacă nu se întâmplă ceva absolut extraordinar, cu siguranță vom juca pe Arena Națională”, a declarat Andrei Nicolescu, potrivit dinamo1948.club.

Reclamă

Până atunci, pe Arena Naţională va juca echipa naţională de fotbal a României. Meciurile cu Israel şi Kosovo, din preliminariile Campionatului European din 2024, vor avea loc pe 9, respectiv 12 septembrie.

Ovidiu Burcă, nemulţumit de gazonul de pe Arcul de Triumf

Ultimul meci disputat de Dinamo pe stadionul Arcul de Triumf a fost cel cu Petrolul Ploieşti, încheiat la egalitate, scor 1-1. La finalul partidei, antrenorul dinamoviştilor s-a plâns de starea suprafeţei de joc:

„Nu prea a fost fotbal. A fost o luptă, o încercare a jucătorilor de a se ţine în echilibru, încrâncenare.

Reclamă 4 / 0/3

Au fost foarte multe greşeli de ambele părţi. Ceea ce era cel mai important, a fost ca jucătorii să-şi adapteze crampoanele pe un astfel de teren.

Rămân cu un gust amar să văd că cea mai bună suprafaţă de joc din România a ajuns aşa. Au venit, ne iau chirie, suprafaţa e cum e… crezi că ne întreabă cineva dacă ne dau banii înapoi. Avem stadioane frumoase şi nu ştim să întreţinem un gazon.

Ar trebui să ai pasiune când ai o responsabilitate. Acum avem fel şi fel de firme cu care facem contracte, vedeţi ce se întâmplă”, spunea Ovidiu Burcă, după Dinamo – Petrolul Ploieşti.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și