Închide meniul

Ovidiu Burcă s-a revoltat după Dinamo – Petrolul 1-1: „Credeţi că ne spune cineva că ne dă banii înapoi?”. Ce l-a înfuriat

Viviana Moraru Publicat: 27 august 2023, 0:28

Reclamă
Ovidiu Burcă s-a revoltat după Dinamo – Petrolul 1-1: „Credeţi că ne spune cineva că ne dă banii înapoi?. Ce l-a înfuriat

Ovidiu Burcă, prima reacţie după Dinamo - FC U Craiova 1948 1-1

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci la Dinamo/ Hepta

Ovidiu Burcă s-a revoltat după ce Dinamo a remizat în duelul cu Petrolul, scor 1-1. Antrenorul „câinilor” a fost extrem de deranjat de gazonul de pe arena Arcul de Triumf. Acesta a dezvăluit că oficialii alb-roşilor au plătit chirie, iar echipa a avut parte de o suprafaţă de joc care s-a prezentat în condiţii extrem de proaste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a remizat cu Petrolul şi este neînvinsă în ultimele patru runde de Liga 1. Burcă a declarat că programul echipei este unul încărcat, având în vedere că echipa se va duela cu Metaloglobus în Cupa României, şi cu Rapid, în următoarea rundă de Liga 1.

Ovidiu Burcă s-a revoltat după Dinamo – Petrolul 1-1

Ovidiu Burcă a mai declarat că se confruntă cu probleme de lot, şi încearcă să facă rotaţia jucătorilor, pentru a câştiga ambele dueluri, din următoarea săptămână.

„Am încercat să ne adaptăm puţin jocul. În mod normal, noi nu facem astfel de erori. Noi am pregătit meciul cu un joc mai direct. Din păcate, avem anumite automatisme pe care le-am creat în timp. Asta este situaţia.

Nu prea a fost fotbal. A fost o luptă, o încercare a jucătorilor de a se ţine în echilibru, încrâncenare.

Reclamă

Au fost foarte multe greşeli de ambele părţi. Ceea ce era cel mai important, a fost ca jucătorii să-şi adapteze crampoanele pe un astfel de teren.

Am încercat să schimbăm multe astăzi, să avem un joc cât mai direct. Când faci nişte lucruri, le ai în reflex. Golubovic a dat această pasă, pe care nu ar fi trebuit să o dea.

Rămân cu un gust amar să văd că cea mai bună suprafaţa de joc din România a ajuns aşa. Au venit, ne iau chirie, suprafaţa e cum e…crezi că ne întreabă cineva dacă ne dau banii înapoi. Avem stadioane frumoase şi nu ştim să întreţinem un gazon.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să ai pasiune când ai o responsabilitate. Acum avem fel şi fel de firme cu care facem contracte, vedeţi ce se întâmplă.

Nu ştiam ce se întâmplă cu Costin, el era în ambulanţă, şi mi se spunea să aştept. A avut umărul dislocat. Dar i s-a repus.

Avem meci de Cupă. Rapid va sta să se odihnească. Tocmai în perioada asta, au apărut schimbări, avem jucători accidentaţi, vedem ce rotaţii vom face, în aşa fel încât să câştigăm ambele meciuri, şi din Cupă şi cu Rapid”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru digisport.ro.

Lamine Ghezali a revenit pe teren, în Dinamo – Petrolul 1-1: „Mă bucur că am revenit!”

Lamine Ghezali a revenit pe teren la Dinamo, în timpul duelului cu Petrolul. Acesta a lipsit de la ultimele meciuri, din cauza unei accidentări, şi s-a declarat bucuros de faptul că a putut juca din nou.

Mijlocaşul francez a mărturisit că este deja cu gândul la duelul din Cupa României, cu Metaloglobus, după remiza cu „lupii galbeni”, din Liga 1.

„Mă bucur că am revenit. Fanii sunt uimitori, ne bucurăm să jucăm în faţa lor. În primul meci, am fi putut să luăm mai multe puncte. Echipa a făcut o treabă excelentă în ultimele două meciuri, a luat şanse puncte. Pas cu pas, facem treabă bună.

Terenul nu a fost chiar bun. Am încercat să jucăm pe minge lungă, să încercăm să câştigăm mingea a doua. Câteodată am reuşit, câteodată nu. E bine că am reuşit să luăm un punct.

Reclamă

Avem un meci de Cupă şi după unul de campionat. Sunt meciuri importante, trebuie să învingem în Cupă, şi după ne gândim la duelul cu Rapid”, a declarat Lamine Ghezali, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
Vezi toate știrile
Citește și