Închide meniul

Dinamo a fost la un pas de un transfer de senzaţie! Motivul pentru care mutarea a picat în ultimul moment: „Eram foarte aproape!”

Viviana Moraru Publicat: 1 octombrie 2024, 18:41

Reclamă
Dinamo a fost la un pas de un transfer de senzaţie! Motivul pentru care mutarea a picat în ultimul moment: „Eram foarte aproape!

Dinamo a fost la un pas de un transfer de senzaţie

Omar Rekik, în timpul unui meci la Arsenal U21/ Profimedia

Dinamo a fost la un pas de un transfer de senzaţie. „Câinii” erau înţeleşi cu Omar Rekik, un tânăr atacant crescut în academia lui Arsenal, însă mutarea a picat, după ce jucătorul a fost deturnat din drumul spre Bucureşti de către o echipă din Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Nicolescu a făcut anunţul, cu privire la transferul ratat al lui Omar Rekik. Administratorul special al „câinilor” a dezvăluit că atacantul nu s-a mai urcat în avionul spre Bucureşti.

Dinamo a fost la un pas de un transfer de senzaţie

Omar Rekik a primit o ofertă de la Hull City, motiv pentru care a refuzat în ultima clipă să semneze cu Dinamo. Atacantul tunisian, în vârstă de 22 de ani, este cotat la suma de 500.000 de euro, şi de-a lungul carierei a evoluat la formaţii precum Servette, Wigan şi Sparta Rotterdam, iar ultima dată a fost înregistrat la formaţia U21 a celor de la Arsenal.

„Eram foarte aproape să semnăm cu un jucător, dar nu s-a mai finalizat pentru că nu s-a mai urcat jucătorul în avion. E vorba de Omar Rekik, cel care a făcut junioratul la Arsenal. Am vorbit cu tatăl lui, cu agentul lui, să se mute în România.

În ziua în care trebuia să vină, cineva din grupul Hull, care deține printre altele și Maribor, l-a sunat și l-a deturnat”, a anunţat Andrei Nicolescu, conform digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Omar Rekik a bifat şi trei selecţii în naţionala Tunisiei, până la vârsta de 22 de ani. Acesta s-a despărţit de „tunari” în această vară, şi a fost aproape să semneze cu Dinamo din postura de jucător liber de contract.

Totuşi, după ratarea transferului lui Rekik, Andrei Nicolescu a anunţat că Dinamo va încerca să transfere un alt jucător. Pe lista „câinilor” este şi Riza Durmisi, un fundaş stânga în vârstă de 30 de ani.

„A creat o situație destul de complicată. Rekik era una dintre cele 3 opțiuni, dar cu celelalte două le-am spus că deja am ajuns la o altă decizie. Acum ar fi mai dificil să reluăm discuțiile, dar vom vedea, încercăm să rezolvăm această problemă, a fundașului central. Durmisi este pe listă, este în analiză, e greu de spus acum dacă este o soluție. Teoretic poate fi o soluție, dar la momentul ăsta nu este nicio decizie luată„, a mai transmis Andrei Nicolescu.

Reclamă

Dinamo l-a cedat pe Costin Amzăr la Al Nasr Dubai

Costin Amzăr a semnat cu Al Nasr Dubai! Jucătorul a plecat sub formă de împrumut de la Dinamo, până la finalul acestui sezon.

Amzăr este un produs al academiei celor de la Dinamo. Acesta a ales să își încerce norocul în zona Golfului, la Al Nasr Dubai, club care are și o clauză de cumpărare definitivă a acestuia.

„Costin Amzăr la Al Nasr SC

Clubul Dinamo 1948 București și Al Nasr SC au ajuns la un acord de împrumut până la finalul sezonului a fundașului nostru stânga, Costin Amzăr.

Amzăr, a fost crescut de Centrul de Copii și juniori al clubului Dinamo, bifând apariții la toate grupele de juniori. Costin a parcurs toate etapele de dezvoltare fotbalistică, ajungând până la echipa de seniori pentru care a bifat 81 de apariții și a marcat 3 goluri. Clubul Al Nasr SC va avea opțiune de cumpărare definitivă a jucătorului, achitând totodată o sumă de bani pentru împrumutul acestuia.

Îi urăm mult succes și cât mai multe realizări lui Costin Amzăr în tricoul echipei Al Nasr SC Dubai!”, a fost mesajul postat de „câini”.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:55

LIVE SCOREArsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan se joacă ACUM! Dueluri „de foc” în Champions League

21:51

Suspendarea lui Bruno Fernandes a fost anulată! Federaţia Engleză de Fotbal a decis că portughezul a fost eliminat eronat

21:13

LIVE VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Florinel Coman, titular

21:09

Gigi Becali, criticat de un fost preşedinte al Rapidului pentru cum o conduce pe FCSB: „Nu are expertiză”

20:19

Octavian Popescu, schimbare de look înainte de PAOK – FCSB! Imaginea postată înaintea deplasării alături de Gigi Becali

20:04

Adrian Mititelu, replică dură pentru Răzvan Burleanu: „Eşti un impostor, stai ilegal în Federaţie. Săvârşeşti infracţiuni zilnic”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și