Închide meniul

Dinamo a început să plătească datoriile după decizia FIFA! Primul jucător care şi-a primit banii: „Am închis situaţia”

Bogdan Stănescu Publicat: 10 iulie 2023, 16:59

Reclamă
Dinamo a început să plătească datoriile după decizia FIFA! Primul jucător care şi-a primit banii: „Am închis situaţia

Veşti bune pentru Dinamo, înaintea duelului cu Universitatea Craiova

Jucătorii lui Dinamo, bucurându-se după un gol cu FC Argeş / Hepta

Dinamo a început să plătească datoriile după decizia FIFA. Primul jucător care şi-a încasat sumele restante este Raul Albentosa (35 de ani).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raul Albentosa este în prezent căpitanul lui Vejle, formaţie alături de care a promovat în prima ligă daneză.

Dinamo a început să plătească datoriile după decizia FIFA!

Da, am rezolvat, am închis situația, totul OK. Am mai vorbit și toamna trecută, o repet și acum, nu am vrut niciun moment să fac probleme lui Dinamo. A fost vorba de o sumă nu foarte mare, unii ar spune că e chiar mică, ideea este de principiu. Vorbim despre munca mea”, a declarat Raul Albentosa pentru gsp.ro.

Nu aș fi mers la FIFA. Ți-am zis, n-a fost cine știe ce sumă, dar e vorba de munca mea, mai ales că am pus și eu umărul la salvarea echipei”, a subliniat jucătorul pentru sursa citată.

Dinamo mai trebuie să îi plătească pentru a ridica interdicţia la transferuri pe croatul Ante Puljic, polonezul Janusz Gol, slovacul Adam Nemec și nigerianul Joseph Akpala.

Reclamă

În total, acţionarii lui Dinamo trebuie să plătească 500.000 de euro pentru a rezolva situaţia.

Dinamo nu a avut câștig de cauză la FIFA. „Câinii roșii”, nevoiți să își plătească datoriile

Dinamo nu a avut câștig de cauză la FIFA. Echipa din Ștefan cel Mare trebuie să își plătească datoriile, pentru ca interdicția de transferuri să fie ridicată.

Oficialii „câinilor roșii” sperau ca FIFA să rezolve situația legată de intedicția la transferuri a clubului. Acest lucru nu s-a întâmplat însă, iar Dinamo nu va putea să înregistreze noi jucători până când datoriile vor fi plătite.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, oficialii celor de la Dinamo mai au încă o variantă, în cazul în care nu doresc să își achite toate datoriile. Aceștia ar putea merge la TAS, însă această opțiune vine cu două mari dezavantaje.

Cheltuielile de judecată ar putea fi foarte ridicată, iar verdictul, chiar dacă ar fi unul favorabil, ar putea fi dat peste câteva luni. Acest lucru nu ar ajuta-o deloc pe Dinamo, deoarece jucătorii nu vor putea fi înregistrați în timp util pentru noul sezon de Liga 1.

Conform sursei citate anterior, conducerea „câinilor” a apleat deja la al doilea plan legat de situația datoriilor. Aceștia au început deja să plătească o parte a datoriilor, mai exact suma de 47.000 de euro, din totalul de 400.000.

Cornel Dinu nu are încredere în noii acţionari de la Dinamo

Cornel Dinu nu are încredere în strategia noilor acţionari de la Dinamo. Legenda „câinilor” a transmis că i se pare riscantă această abordare, de a aduce mai mulţi acţionari, iar clubul să fie în continuare condus de Eugen Voicu și Andrei Nicolescu.

Cornel Dinu a folosit o poveste din trecut pentru a explica se întâmplă acum la Dinamo. Fost jucător şi antrenor legendar al lui Dinamo, Cornel Dinu a transmis că Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu nu vin din lumea fotbalului. Acest lucru îl face să îi privească circumspect pe cei doi.

Nu știu ce se petrece la Dinamo. S-au instalat conducători și merg pe niște strategii de romgleză care pleacă de la un principiu periculos și greșit. Ei spun «Voi veniți, cotizați, și noi administrăm». Cine sunteți voi?

În 1968 erau antrenori la naționala de tineret Bazil Marian și Valentin Stănescu. Pierduseră un meci și, cum era obiceiul, trebuia să îți faci autocritica. Au fost chemați la conducerea sportului românesc și niște activiști care nu aveau vreo legătură cu sportul au început să îi certe. Toată figura a durat vreo 20 de minute, până când s-a enervat Bazil Marian: «Băi, dar cine sunteți voi? Ați dat cu piciorul în minge, aveți vreo legătură cu fotbalul?».

Reclamă

Cam aceasta este și situația cu actuala conducere de la Dinamo. Maniera asta de a încerca să găsești investitori este riscantă. Dați-mi voie să am rezerve foarte mari și să nu fiu de acord cu această stratagemă”, a declarat Cornel Dinu pentru prosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și