Închide meniul

Dinamo nu a avut câștig de cauză la FIFA. „Câinii roșii”, nevoiți să își plătească datoriile

Alex Ioniță Publicat: 8 iulie 2023, 20:08

Reclamă
Dinamo nu a avut câștig de cauză la FIFA. Câinii roșii”, nevoiți să își plătească datoriile

Dinamo nu a avut câștig de cauză la FIFA

Ovidiu Burcă este antrenorul lui Dinamo / Hepta

Dinamo nu a avut câștig de cauză la FIFA. Echipa din Ștefan cel Mare trebuie să își plătească datoriile, pentru ca interdicția de transferuri să fie ridicată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii „câinilor roșii” sperau ca FIFA să rezolve situația legată de intedicția la transferuri a clubului. Acest lucru nu s-a întâmplat însă, iar Dinamo nu va putea să înregistreze noi jucători până când datoriile vor fi plătite.

Dinamo nu a avut câștig de cauză la FIFA. „Câinii” ar mai avea o opțiune

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, oficialii celor de la Dinamo mai au încă o variantă, în cazul în care nu doresc să își achite toate datoriile. Aceștia ar putea merge la TAS, însă această opțiune vine cu două mari dezavantaje.

Cheltuielile de judecată ar putea fi foarte ridicată, iar verdictul, chiar dacă ar fi unul favorabil, ar putea fi dat peste câteva luni. Acest lucru nu ar ajuta-o deloc pe Dinamo, deoarece jucătorii nu vor putea fi înregistrați în timp util pentru noul sezon de Liga 1.

Conform sursei citate anterior, conducerea „câinilor” a apleat deja la al doilea plan legat de situația datoriilor. Aceștia au început deja să plătească o parte a datoriilor, mai exact suma de 47.000 de euro, din totalul de 400.000.

Reclamă

Cornel Dinu nu are încredere în noii acţionari de la Dinamo

Cornel Dinu nu are încredere în strategia noilor acţionari de la Dinamo. Legenda „câinilor” a transmis că i se pare riscantă această abordare, de a aduce mai mulţi acţionari, iar clubul să fie în continuare condus de Eugen Voicu și Andrei Nicolescu.

Cornel Dinu a folosit o poveste din trecut pentru a explica se întâmplă acum la Dinamo. Fost jucător şi antrenor legendar al lui Dinamo, Cornel Dinu a transmis că Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu nu vin din lumea fotbalului. Acest lucru îl face să îi privească circumspect pe cei doi.

„Nu știu ce se petrece la Dinamo. S-au instalat conducători și merg pe niște strategii de romgleză care pleacă de la un principiu periculos și greșit. Ei spun «Voi veniți, cotizați, și noi administrăm». Cine sunteți voi?

Reclamă 4 / 0/3

În 1968 erau antrenori la naționala de tineret Bazil Marian și Valentin Stănescu. Pierduseră un meci și, cum era obiceiul, trebuia să îți faci autocritica. Au fost chemați la conducerea sportului românesc și niște activiști care nu aveau vreo legătură cu sportul au început să îi certe. Toată figura a durat vreo 20 de minute, până când s-a enervat Bazil Marian: «Băi, dar cine sunteți voi? Ați dat cu piciorul în minge, aveți vreo legătură cu fotbalul?».

Cam aceasta este și situația cu actuala conducere de la Dinamo. Maniera asta de a încerca să găsești investitori este riscantă. Dați-mi voie să am rezerve foarte mari și să nu fiu de acord cu această stratagemă”, a declarat Cornel Dinu pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și