Închide meniul

Dinamo a înregistrat doi jucători înaintea derby-ului cu Rapid! Cine poate debuta la echipa lui Zeljko Kopic

Alex Ioniță Publicat: 27 ianuarie 2024, 11:47

Reclamă
Dinamo a înregistrat doi jucători înaintea derby-ului cu Rapid! Cine poate debuta la echipa lui Zeljko Kopic

Dinamo a înregistrat doi jucători înaintea derby-ului cu Rapid

Zeljko Kopic / Facebook Dinamo

Dinamo a înregistrat doi jucători înaintea derby-ului cu Rapid! Tehnicianul „câinilor”, Zeljko Kopic, are un motiv de bucurie înaintea partidei de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre cele două mari rivale din București va avea loc sâmbătă, începând cu ora 20:00. Duelul de pe Arena Națională, care contează pentru etapa cu numărul 23 a sezonului de Liga 1, va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Dinamo a înregistrat doi jucători înaintea derby-ului cu Rapid

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, oficialii celor de la Dinamo au reușit să îi înregistreze pe Georgi Milanov și pe Darko Velkovski, chiar în ziua marelui derby cu echipa pregătită de Cristiano Bergodi. Mijlocașul bulgar a primit numărul 77 la echipa din Ștefan cel Mare, în timp ce fundașul croat va avea tricoul cu numărul 24.

Un lucru surprinzător este faptul că unul dintre jucătorii care a contribuit la promovarea „câinilor” în prima ligă, fundașul Quentin Bena, a fost scos de pe lista LPF, iar astfel este aproape de plecarea de la formația pregătită de Zeljko Kopic.

Tot sursa citată anterior anunță faptul că oficialii din Ștefan cel Mare iau în calcul și excluderea lui Ghezali de pe lista respectivă, în cazul în care la formația alb-roșie va mai ajunge un atacant, în această perioadă de mercato.

Reclamă

Iată lista celor 13 jucători străini înregistrați de Dinamo:

Giani Kiriță știe cum Dinamo o poate învinge pe Rapid în derby

Giani Kiriță știe cum Dinamo o poate învinge pe Rapid în derby. Fostul căpitan al „câinilor” din Ștefan cel Mare a vorbit despre șansele echipei favorite, de la duelul care va avea loc pe Arena Națională.

Giani Kiriță este de părere că echipa pregătită de Zeljko Kopic va avea nevoie de noroc pentru a reuși să o învingă pe Rapid. Fostul jucător este de părere că echipa lui Cristiano Bergodi este marea favorită de la această partidă și a menționat și faptul că giuleștenii au făcut transferuri bune în această iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

„Ştii cum o văd eu? Să avem un noroc chior şi să ia cineva cartonaş roşu şi după să avem norocul să înscriem şi noi un gol. Nu ştiu, poate se mai loveşte mingea de el. N-avem ce să facem.

Rapidul a făcut nişte achiziţii în iarna asta. S-a văzut că au echipă de atac foarte bună. Poate să marcheze orice jucător din linia mediană.

Noi n-am marcat trei goluri într-un meci tot campionatul. Nu îi mai prinzi nici pe Voluntari că am văzut că şi ăia şi-au făcut nişte achiziţii acuma”, a declarat Giani Kiriţă, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și