Închide meniul

Dinamo a oferit prima reacţie oficială, după ce un fan l-a lovit pe arbitrul Mircea Orbuleţ: „Vom lua o decizie pe măsura faptei”

Alex Masgras Publicat: 15 august 2023, 16:45

Reclamă
Dinamo a oferit prima reacţie oficială, după ce un fan l-a lovit pe arbitrul Mircea Orbuleţ: „Vom lua o decizie pe măsura faptei

Dinamo a oferit prima reacţie oficială

Fanii lui Dinamo / Hepta

Dinamo a oferit prima reacţie oficială, după ce un fan l-a lovit pe arbitrul Mircea Orbuleţ la meciul cu FC Botoşani. „Câinii” au obţinut luni seară prima victorie de la revenirea în Liga 1, după ce au învins cu 1-0 FC Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 80, un suporter al dinamoviştilor de la tribuna a doua a făcut un gest inexplicabil. A aruncat cu un pahar cu suc în arbitrul asistent Mircea Orbuleţ.

Dinamo a oferit prima reacţie oficială, după ce un fan l-a lovit pe arbitrul Mircea Orbuleţ la meciul cu FC Botoşani

Vlad Iacob, preşedintele lui Dinamo, a anunţat că se vor lua toate măsurile pentru a-l identifica pe suporterul respectiv, în încercarea de a îl interzice pe stadion la meciurile „câinilor”.

„Vom lua toate măsurile pentru a-l identifica pe acest suporter şi dacă reuşim să facem acest lucru bineînţeles că va primi o interdicţie de a participa la partidele noastre.

Clubul Dinamo condamnă astfel de gesturi, considerăm că nu îşi au locul în fotbal indiferent de prestaţiile arbitrilor sau ale adversarilor.

Reclamă

Acest fel de comportamente sunt indezirabile la meciurile clubului. Vom lua o decizie pe măsura faptei.” a declarat Vlad Iacob, potrivit orangesport.ro.

Asistentul Mircea Orbuleţ, lovit în cap la Dinamo – FC Botoşani! „Câinii” riscă o sancţiune aspră

Partida dintre Dinamo şi FC Botoşani de pe stadionul Arcul de Triumf nu a fost lipsită de incdiente. În minutul 80, Adrian Cojocaru a oprit jocul, după o ciocnire între Cristi Costin şi Alin Şeroni. Tot atunci, un pahar cu suc a fost aruncat de la tribuna a doua şi l-a lovit în cap pe Mircea Orbuleţ, arbitrul asistent.

Adrian Cojocaru, arbitrul de centru, s-a dus imediat la asistent să vadă dacă este bine. După o discuţie scurtă, în care Orbuleţ i-a povestit lui Cojocaru ce s-a întâmplat, „centralul” a reluat partida.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă meciul a continuat, iar Dinamo a obţinut prima victorie din acest sezon de Liga 1, echipa lui Ovidiu Burcă riscă o sancţiune aspră din partea FRF, mai ales că au existat probleme şi la alte două partide disputate de „câini” pe stadionul Arcul de Triumf.

La meciul cu FCSB – Dinamo, scor 2-1, un fan din galeria „câinilor” a aruncat cu un telefon pe teren. Din fericire, acesta nu a lovit pe nimeni, iar Florinel Coman a încercat să se amuze pe seama acestui subiect.

Tot pe stadionul Arcul de Triumf, la Dinamo – Sepsi, scor 0-3, Bogdan Oteliţă a fost victima dinamoviştilor, fiind scuipaţi şi înjuraţi de mai mulţi fani de la tribuna a doua.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” Vezi toate știrile
Citește și