Închide meniul

Dinamo a pierdut amicalul cu Dinamo Kiev! Victorie cu 4-1 pentru echipa lui Mircea Lucescu

Alex Masgras Publicat: 5 iulie 2023, 20:55 / Actualizat: 5 iulie 2023, 23:13

Reclamă
Dinamo a pierdut amicalul cu Dinamo Kiev! Victorie cu 4-1 pentru echipa lui Mircea Lucescu

Dinamo a pierdut amicalul cu Dinamo Kiev

Dinamo - Dinamo Kiev / Facebook Dinamo Bucureşti

Dinamo a pierdut amicalul cu Dinamo Kiev! Echipa condusă de Ovidiu Burcă a pierdut meciul de pregătire care s-a disputat la Klagenfurt, în Austria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formaţia antrenată de Mircea Lucescu s-a impus cu 4-1, la capătul unei partide pe care a dominat-o în totalitate. Unicul gol al „câinilor” a fost marcat de Ahmed Bani, din lovitură liberă.

Dinamo a pierdut amicalul cu Dinamo Kiev! Victorie cu 4-1 pentru echipa lui Mircea Lucescu

Fosta campioană din Ucraina a deschis scorul încă din minutul 10 prin Voloshyn, care a înscris cu un şut la vinclu. În minutul 18, echipa din Kiev a majorat diferenţa după ce Tsarenko a înscris din faţa porţii, la finalul unui contraatac al jucătorilor lui Mircea Lucescu.

Problemele au continuat pentru Ovidiu Burcă în mintuul 35, atunci când Deniz Giafer a acuzat probleme la coapsa piciorului stâng, potrivit gsp.ro, şi a fost înlocuit cu Patriche.

În minutul 40, Dinamo a redus din diferenţă prin Ahmed Bani, care a înscris dintr-o lovitură liberă. Trei minute mai târziu, ucrainenii au fost la un pas să refacă diferenţa de două goluri, dar reuşita lui Gorbach a fost anulată pentru o poziţie de offside. Vezi AICI VIDEO cu golul dinamoviştilor.

Reclamă

În repriza secundă, singura echipă care a mai marcat a fost Dinamo Kiev. În minutul 67, Benito a înscris cu un şut din mijlocul careului, pentru ca scorul final să fie stabilit de Kabaiev în minutul 72, după ce s-a distrat cu apărarea echipei lui Ovidiu Burcă.

Echipe de start

Echipele folosite în repriza secundă

Reclamă 4 / 0/3
  • Dinamo: Golubovic – Moura, Patriche, Bena, R. Grigore, Amzăr – Dani Iglesias, Nelut, Bani – Ghezali, Hakim
  • Dinamo Kiev: Morgun – Malysh, Bilovar, Dyachyk, Dybinchak – Shepeliev – Haravaiev, Yatsyk, Tsarenko, Kabaiev – Benito

Risc pentru Dinamo, după ce a adus jucători chiar dacă are interdicţie la transferuri

Răzvan Zăvăleanu anunţă că există un risc pentru Dinamo, care continuă să aduce jucători cu toate că are interdicţie la transferuri. Oficialii clubului i-au adus întăriri lui Ovidiu Burcă înainte de startul sezonului, dar administratorul judiciar al alb-roşiilor a tras un semnal de alarmă.

Hakim Abdallah, Adnan Golubovic, Cristian Costin, Goncalo Gregorio și Dennis Politic sunt jucătorii care au fost aduşi la Dinamo şi aşteaptă să le fie înregistrate contractele. Cu toţii au fost avertizaţi că există riscul să fie nevoiţi să îşi caute alte echipe, din cauza problemelor cu care se confruntă clubul din Ştefan cel Mare.

Dinamo are litigii cu mai mulţi foşti jucători, iar cazul este judecat la FIFA. Ante Puljic, Janusz Gol, Adam Nemec, Akpala și Azankpo ar avea de de primit, în total, aproape 600.000 de euro.

„Din păcate nu am informații că alte persoane s-ar fi alăturat proiectului. Din câte știu, la această oră nu sunt astfel de persoane.

Eu am zis-o și am fost blamat. Interdicția la transferuri era primul lucru care trebuia să se întâmple. Nu știu ce să mai spun despre ridicarea interdicției, am așteptat cu încredere data de 4 iulie, dar nu s-a mai întâmplat acest lucru. Fac lucrul ăsta doar din dorința de a fi bine pentru Dinamo. Am primit draftul noului sponsor competițional, iar lucrurile arată destul de bine. E un progres însemnat față de ultimul an.

În 15 zile trebuie să înregistrezi contractul. Atât timp cât nu e ridicată interdicția, noi nu putem înregistra niciun contract. Asta e situația, e o chestie asumată atât de jucători, cât și de noii acționari. O să vedem ce va fi!

Cred că e un risc, sper să se acopere problema interdicției la transferuri și să rezolvăm. Nu e automat. Doamne ferește să ne trezim că nu putem să facem transferuri, pentru că acei jucători trebuie să fie plătiți până la finalul contractului, iar noi, acționarii, nu vom fi de acord să fie plătiți.

Reclamă

Și vom acționa cât Dinamo să nu fie prejudiciată de contractele semnate. Credeți-mă, nu-mi pun problema că dacă au făcut acest pas, că n-ar avea surse financiare în spate„, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii Vezi toate știrile
Citește și