Închide meniul

Risc pentru Dinamo, după ce a adus jucători chiar dacă are interdicţie la transferuri. Răzvan Zăvăleanu: „Asta e situaţia!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 iulie 2023, 22:07

Reclamă
Risc pentru Dinamo, după ce a adus jucători chiar dacă are interdicţie la transferuri. Răzvan Zăvăleanu: „Asta e situaţia!

U Cluj - Dinamo 1-1

Ovidiu Burcă, criză de nervi în timpul unui meci / Profimediaimages

Răzvan Zăvăleanu anunţă că există un risc pentru Dinamo, care continuă să aduce jucători cu toate că are interdicţie la transferuri. Oficialii clubului i-au adus întăriri lui Ovidiu Burcă înainte de startul sezonului, dar administratorul judiciar al alb-roşiilor a tras un semnal de alarmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hakim Abdallah, Adnan Golubovic, Cristian Costin, Goncalo Gregorio și Dennis Politic sunt jucătorii care au fost aduşi la Dinamo şi aşteaptă să le fie înregistrate contractele. Cu toţii au fost avertizaţi că există riscul să fie nevoiţi să îşi caute alte echipe, din cauza problemelor cu care se confruntă clubul din Ştefan cel Mare.

Risc pentru Dinamo, după ce a adus jucători chiar dacă are interdicţie la transferuri

Dinamo are litigii cu mai mulţi foşti jucători, iar cazul este judecat la FIFA. Ante Puljic, Janusz Gol, Adam Nemec, Akpala și Azankpo ar avea de de primit, în total, aproape 600.000 de euro.

Din păcate nu am informații că alte persoane s-ar fi alăturat proiectului. Din câte știu, la această oră nu sunt astfel de persoane.

Eu am zis-o și am fost blamat. Interdicția la transferuri era primul lucru care trebuia să se întâmple. Nu știu ce să mai spun despre ridicarea interdicției, am așteptat cu încredere data de 4 iulie, dar nu s-a mai întâmplat acest lucru. Fac lucrul ăsta doar din dorința de a fi bine pentru Dinamo. Am primit draftul noului sponsor competițional, iar lucrurile arată destul de bine. E un progres însemnat față de ultimul an.

Reclamă

În 15 zile trebuie să înregistrezi contractul. Atât timp cât nu e ridicată interdicția, noi nu putem înregistra niciun contract. Asta e situația, e o chestie asumată atât de jucători, cât și de noii acționari. O să vedem ce va fi!

Cred că e un risc, sper să se acopere problema interdicției la transferuri și să rezolvăm. Nu e automat. Doamne ferește să ne trezim că nu putem să facem transferuri, pentru că acei jucători trebuie să fie plătiți până la finalul contractului, iar noi, acționarii, nu vom fi de acord să fie plătiți.

Și vom acționa cât Dinamo să nu fie prejudiciată de contractele semnate. Credeți-mă, nu-mi pun problema că dacă au făcut acest pas, că n-ar avea surse financiare în spate„, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a revenit după un an în prima Liga, dar are un start de coşmar în noua ediţie de campionat. În primele trei etape se va duela cu Universitatea Craiova, FCSB şi Sepsi.

Discursul lui Ovidiu Burcă, după Dinamo – Zalaegerszeg 0-1

Dinamo a fost învinsă cu 1-0 de Zalaegerszeg în al doilea amical disputat în cantonamentul din Slovenia. În primul amical, „câinii” o învinseseră cu 1-0 pe Slaven Belupo, din Croaţia.

Echipa din prima ligă din Ungaria a învins-o pe Dinamo cu un gol marcat în minutul 85. Daniel Milovanovikj a fost marcatorul golului. Zalaegerszeg s-a clasat pe locul 9 sezonul trecut în prima ligă din Ungaria. Ovidiu Burcă s-a declarat mulţumit de atitudinea jucătorilor săi.

Am câștigat o mentalitate care se pierduse în ultimii ani. Avem un ambient extraordinar de bun, avem o etică a muncii foarte bună, avem mentalitate de învingători. Am spus mereu, poate n-o să câștigăm toate meciurile, dar urâm să pierdem! Avem un ambient de performanță, niște reguli clare în jurul cărora conviețuim. Sunt niște lucruri pe care eu le-am promis atunci când am venit la echipă. Acum, din punct de vedere sportiv, avem o bază pe care se poate lucra, avem un grup de jucători tineri, alții nu sunt atât de tineri, dar avem un punct de pornire, ceea ce anul trecut nu aveam.

Toate meciurile vor fi complicate la Liga 1, indiferent de adversar. Suntem pregătiți pentru asta! Știm că suporterii sunt foarte exigenți, foarte mulți cer foarte repede rezultate. Dar rezultatele vin în urma unui proces, în urma unei munci bine făcute. Cred că în momentul de față se lucrează foarte bine, am creat un ambient în care oamenii pot progresa uman, mai întâi, și apoi sportiv. Rezultatele apar ca urmare a unei munci bine făcute.

Mă gândesc la meciul cu Craiova, este primul nostru meci, întâlnim o echipă care-și dorește să câștige în fiecare an titlu și Cupa. E un derby de tradiție al fotbalului românesc și deja planificăm meciul acela”, a spus Ovidiu Burcă la gsp.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și