Închide meniul

Dinamo a primit o veste uriaşă, înainte de derby-ul cu Rapid! Unde se va juca partida

Alex Masgras Publicat: 12 ianuarie 2024, 15:13

Reclamă
Dinamo a primit o veste uriaşă, înainte de derby-ul cu Rapid! Unde se va juca partida

Dinamo a primit o veste uriaşă, înainte de derby-ul cu Rapid

Rapid - Dinamo, în turul sezonului 2023-24 / Profimedia

Dinamo a primit o veste uriaşă, înainte de derby-ul cu Rapid! Meciul este programat pe 27 ianuarie, în etapa cu numărul 23 din Liga 1 şi sunt aşteptaţi zeci de mii de spectatori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit fanatik.ro, Andrei Niculescu, administratorul special al „câinilor”, a făcut o cerere pentru ca meciul să se dispute pe cel mai mare stadion al ţării.

Dinamo a primit o veste uriaşă, înainte de derby-ul cu Rapid!

„Câinii” au primit o veste excelentă, cererea lui Andrei Niculescu fiind acceptată, astfel încât derby-ul Dinamo – Rapid se va juca pe Arena Naţională.

Dinamo a încheiat pozitiv anul 2023, cu două victorii în Liga 1, cu FC Botoşani şi FC Voluntari. De partea cealaltă, Rapid a câştigat ultimul meci pe 5 noiembrie, după care a avut o serie de şapte meciuri fără victorie.

Rapid este pe locul 4, cu 33 de puncte, în timp ce Dinamo este pe locul 15, cu 16 puncte.

Reclamă

Până la meciul de pe Arena Naţională, Dinamo va juca pe Ilie Oană cu Petrolul Ploieşti, în timp ce Rapid va primi vizita celor de la FCU Craiova.

Programul etapei cu numărul 22 din Liga 1

Fotbalul din Liga 1 revine pe 19 ianuarie. În cadrul acestei etape se vor juca dueluri strânse, cum ar fi cel dintre Universitatea Craiova și campioana României, Farul Constanța, dar și meciul dintre Petrolul Ploiești și Dinamo.

Sepsi și Poli Iași vor deschide noul an competițional pe 19 ianuarie, de la ora 19:00. Duelul va avea loc pe terenul covăsnenilor. Tot în aceași zi se va juca și partida dintre Rapid și FCU Craiova, de la ora 20:00.

Reclamă 4 / 0/3

Etapa se încheie cu meciul vicecampioanei României, FCSB, se va duela, pe teren propriu, cu echipa lui Mircea Rednic, UTA Arad. În cadrul turului, „roș-albaștrii” au pierdut în fața „textiliștilor” cu scorul de 1-2. De notat este faptul că la acel meci s-a accidentat Vlad Chiricheș, care nu a revenit încă pe teren.

Iată programul complet al etapei cu numărul 22, prima din anul 2024:

  • Sepsi – Poli Iași (19 ianuarie – 17:00)
  • Rapid – FCU Craiova (19 ianuarie – 20:00)
  • U Cluj – FC Hermannstadt (20 ianuarie – 17:00)
  • Petrolul Ploiești – Dinamo (20 ianuarie – 20:00)
  • FC Botoșani – CFR Cluj (21 ianuarie 15:00)
  • Universitatea Craiova – Farul Constanța (21 ianuarie – 20:45)
  • FC Voluntari – Oțelul Galați (22 ianuarie – 17:00)
  • FCSB – UTA Arad (22 ianuarie – 20:00)
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea Vezi toate știrile
Citește și