Închide meniul

Dinamo a rămas la Cluj din cauza fanilor! La ce oră au plecat jucătorii de la Cluj Arena

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 mai 2022, 9:37

Dinamo a rămas la Cluj din cauza fanilor! La ce oră au plecat jucătorii de la Cluj Arena

Dinamo a rămas la Cluj din cauza fanilor

Universitatea Cluj - Dinamo 2-0 / Hepta

Dinamo a rămas la Cluj din cauza fanilor! „Câinii roşii” aveau programată plecarea cu autocarul imediat după meciul cu Universitatea, 0-2, din turul barajului pentru menţinerea în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, din cauza ameninţărilor primite de la fani, delegaţia dinamovistă a ales să rămână peste noapte la Cluj. Un alt factor decisiv a fost şi ora la care aceştia au putut pleca de la stadion, în jurul orei 1.00 noaptea.

Dinamo a rămas la Cluj din cauza fanilor

Fanii i-au aşteptat la autocar pentru a-şi arăta indignarea după înfrângerea ruşinoasă care o poate duce pe Dinamo în Liga 2 pentru prima oară în istoria clubului. „Dacă ne băgaţi în B, vă rupem picioarele!”, a fost mesajul clar al ultraşilor care au făcut deplasarea în Ardeal.

La ieşirea din stadion, jucătorii au fost protejaţi de jandarmi, pentru a nu exista un conflict cu fanii dinamovişti, care aveau nervii întinşi la maximum. Gabriel Torje a vorbit cu ultraşii, înainte de urcarea în autocar.

Dialogul lui Torje cu fanii

”Suporter: Cum, mă Gabi, să nu aveți un șut pe poartă. Mi-am luat și bătaie de la ei (n.r. arată spre jandarmi).

Reclamă

Torje: Vă rog nu mai filmați aici, vreau să discutăm frumos.

Un alt fan: Pune bătaia pe ei, Gabi!

Suporter: Mi-am luat bastoane, mi-am luat gaze, pentru ce? M-am enervat! Aia în 10 oameni vă dau gol!

Reclamă 4 / 0/3

Suporter: În 10 oameni au jucat mai bine ca voi! N-am văzut, bă… să vă văd că muriți pe teren. Ce se întâmplă, bă frate, la echipa asta, spuneți-mi și mie. Ce se întâmplă? Vreau să văd Dinamo ăla care să batem pe toți!

Torje: La ce meci te-ai uitat. Am avut şuturi!

Suporter: V-au bătut 6-0, v-am aplaudat, nu e nimic. V-au bătut ăștia… bă, dar acum… Să văd că jucați barajul ăla, că-i mâncați pe ăia, să rămânem aici. Jucați, mă, băiatule! Bun? Atât am avut de zis, mersi că ai venit. Dar măcar, mă, la final, veniți și ne salutați!

Torje: Am fost acolo, uită-te pe filmare!”, a fost dialogul încheiat de Gabi Torje cu suporterii lui Dinamo, potrivit Fanatik.

U Cluj – Dinamo 2-0 | Fanii au făcut scandal la finalul meciului

Fanii lui Dinamo au trecut la ameninţări la finalul duelului de pe Cluj Arena. După ce s-au bătut cu jandarmii, au avut un mesaj clar pentru jucătorii lui Dusan Uhrin: „Dacă ne băgaţi în B, vă rupem picioarele”!

În minutul 83, Universitatea Cluj a marcat al doilea gol prin Boiciuc, iar fanii dindamovişti şi-au ieşit din minţi. Unii dintre aceştia au vrut să intre pe teren. Jandarmii au intervenit şi au trebuit să apeleze la gaze lacrimogene. Galeria celor de la Dinamo i-au ameninţat şi pe jucători, cărora le-au transmis că le rup picioarele. „Dacă ne băgaţi în B, vă rupem picioarele” – au scandat fanii.

Până la incidentele din minutul 83, fanii celor două echipe au creat o atmosferă fantastică. Fanii de la U Cluj şi Dinamo au făcut spectacol înaintea barajului pentru menţinerea în Liga 1! Cele două galerii sunt înfrăţite şi au creat o atmosferă de vis.

Reclamă

PCH a avut un mesaj clar pentru meciul retur cu Universitatea Cluj.

„Un dinamovist cu inimă mare, care nu concepe ca Dinamo să nu continue în Liga 1, a venit cu propunerea ca băieții lui Dusan Uhrin să primească o primă pentru un rezultat pozitiv în barajul pentru Liga 1. Nu doar propunerea, nu doar vorbe, ci și banii. 25.000€. In câteva ore, alți dinamoviști au fost de acord să contribuie cu câte 5.000€ fiecare.

S-a ajuns la 40.000€. Suntem convinși că jucătorii nu vor juca cu gândul la primă, ci o vor face cu gândul la cariera lor și la istoria lui Dinamo. Le mulțumim tuturor celor care sunt cu toată inima pentru Dinamo în aceste zile! Și noi putem contribui. Prin prezența noastră pe stadion și prin câteva bilete virtuale, în cazul în care nu ajungem la meciuri”, a anunțat PCH, pe Facebook.

Recomandări
  • Jucătorii lui Dinamo au plecat de la stadion la ora 01:00
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și