Închide meniul

Dinamo a renunţat la un jucător! Anunţul oficial al clubului

Bogdan Stănescu Publicat: 8 iulie 2023, 16:39

Reclamă
Dinamo a renunţat la un jucător! Anunţul oficial al clubului

Vlad Iacob a reacționat, după ce FCSB - Dinamo s-ar putea juca pe Ghencea

Jucătorii lui Dinamo, bucurându-se după un gol cu FC Argeş / Hepta

Dinamo a renunţat la un jucător, Alin Buleică. Echipa a anunţat despărţirea pe pagina oficială a clubului. Fundaşul Alin Buleică (31 de ani) a jucat de 16 ori pentru formaţia alb-roşie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Câinii” speră să reuşească deblocarea transferurilor. Conducerea lui Dinamo a anunţat că acţionarii clubului sunt pregătiţi să achite sumele restante pentru ca acest lucru să se întâmple.

Dinamo a renunţat la un jucător

Mulțumim, Alin Buleică!

Dinamo 1948 București și jucătorul Alin Buleică au convenit încheiarea raporturilor contractuale.

La Dinamo din luna ianuarie a anului trecut, Alin Buleică a adunat 16 meciuri și o pasă decisivă pentru echipa noastră în trei competiții interne, Liga 1, Liga 2 și Cupa României.

Reclamă

Clubul îi mulțumește pentru devotamentul și spiritul de învingător de care a dat dovadă sezonul trecut, fiind parte din lotul cu care Dinamo a promovat în Superliga României!

Mult succes în carieră!”, a transmis clubul Dinamo pe pagina sa de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Cornel Dinu nu are încredere în noii acţionari de la Dinamo: „Cam aceasta este situația. Nu sunt de acord”

Cornel Dinu nu are încredere în strategia noilor acţionari de la Dinamo. Legenda „câinilor” a transmis că i se pare riscantă această abordare, de a aduce mai mulţi acţionari, iar clubul să fie în continuare condus de Eugen Voicu și Andrei Nicolescu.

Cornel Dinu a folosit o poveste din trecut pentru a explica se întâmplă acum la Dinamo. Fost jucător şi antrenor legendar al lui Dinamo, Cornel Dinu a transmis că Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu nu vin din lumea fotbalului. Acest lucru îl face să îi privească circumspect pe cei doi.

Nu știu ce se petrece la Dinamo. S-au instalat conducători și merg pe niște strategii de romgleză care pleacă de la un principiu periculos și greșit. Ei spun «Voi veniți, cotizați, și noi administrăm». Cine sunteți voi?

În 1968 erau antrenori la naționala de tineret Bazil Marian și Valentin Stănescu. Pierduseră un meci și, cum era obiceiul, trebuia să îți faci autocritica. Au fost chemați la conducerea sportului românesc și niște activiști care nu aveau vreo legătură cu sportul au început să îi certe. Toată figura a durat vreo 20 de minute, până când s-a enervat Bazil Marian: «Băi, dar cine sunteți voi? Ați dat cu piciorul în minge, aveți vreo legătură cu fotbalul?».

Cam aceasta este și situația cu actuala conducere de la Dinamo. Maniera asta de a încerca să găsești investitori este riscantă. Dați-mi voie să am rezerve foarte mari și să nu fiu de acord cu această stratagemă”, a declarat Cornel Dinu pentru prosport.ro.

Ovidiu Burcă vrea ca FCSB – Dinamo să se joace pe Ghencea: „Noi suntem mai obișnuiți să jucăm acolo!”

Ovidiu Burcă vrea ca FCSB – Dinamo să se joace pe Ghencea. Tehnicianul „câinilor roșii” consideră că echipa sa este obișnuită deja cu terenul de pe stadionul „Steaua”.

Dinamo a jucat pe stadionul „Steaua” în sezonul trecut, atunci când a avut confruntări împotriva celor de la CSA Steaua, echipă care își joacă meciurile de acasă pe stadionul din Ghencea.

Reclamă

Ovidiu Burcă are încredere în fotbaliștii săi, înainte de începutul Ligii 1. Antrenorul a vorbit despre perioada de pregătire pe care Dinamo a avut-o, înainte de începutul sezonului, dar și despre duelul cu FCSB, din etapa a 2-a a campionatului.

Să sperăm că pe data de 13 vom avea un aviz pozitiv”

Am avut adversari pe măsură. Am culminat cu Dinamo Kiev. Una peste alta, lucruri foarte bune. Mai avem în față 10 zile, mai putem regla lucruri. Săptămâna asta ne va ajuta. Lucrurile arată mai bine față de vara anului trecut. Sunt destul de multe schimbări. Mai căutăm să aducem jucători. Începem în forță. În Liga 1 nu vom întâlni adversari ușori. Au venit și jucători noi, sperăm că totul să fie bine.

Au fost, oamenii nu au răbdare (n.r. cu interdicția la transferuri). Am explicat că se vor parcurge anumite etape. Dacă nu vom primi un răspuns favorabil, vom plăti banii. Planul de reorganizare încă nu a primit avizul judecătorului sindic. Să sperăm că pe data de 13 vom avea un aviz pozitiv.

Am zis, cred că este un lucru bun că vom merge în Ghencea (n.r. cu FCSB). Noi suntem mai obișnuiți decât cei de la FCSB. Condamn violența pe stadioane. Dincolo de rivalitățile astea, și celor de la FCSB le-a fost dor de Dinamo”, a spus Ovidiu Burcă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră Vezi toate știrile
Citește și