Închide meniul

Ovidiu Burcă vrea ca FCSB – Dinamo să se joace pe Ghencea: „Noi suntem mai obișnuiți să jucăm acolo!”

Alex Ioniță Publicat: 6 iulie 2023, 23:23

Reclamă
Ovidiu Burcă vrea ca FCSB – Dinamo să se joace pe Ghencea: Noi suntem mai obișnuiți să jucăm acolo!”

Ovidiu Burcă vrea ca FCSB – Dinamo să se joace pe Ghencea

Ovidiu Burcă, după meciul dintre Dinamo şi CSA Steaua / Hepta

Ovidiu Burcă vrea ca FCSB – Dinamo să se joace pe Ghencea. Tehnicianul „câinilor roșii” consideră că echipa sa este obișnuită deja cu terenul de pe stadionul „Steaua”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a jucat pe stadionul „Steaua” în sezonul trecut, atunci când a avut confruntări împotriva celor de la CSA Steaua, echipă care își joacă meciurile de acasă pe stadionul din Ghencea.

Ovidiu Burcă vrea ca FCSB – Dinamo să se joace pe Ghencea. Tehnicianul are încredere în jucătorii săi

Ovidiu Burcă are încredere în fotbaliștii săi, înainte de începutul Ligii 1. Antrenorul a vorbit despre perioada de pregătire pe care Dinamo a avut-o, înainte de începutul sezonului, dar și despre duelul cu FCSB, din etapa a 2-a a campionatului.

„Am avut adversari pe măsură. Am culminat cu Dinamo Kiev. Una peste alta, lucruri foarte bune. Mai avem în față 10 zile, mai putem regla lucruri. Săptămâna asta ne va ajuta. Lucrurile arată mai bine față de vara anului trecut. Sunt destul de multe schimbări. Mai căutăm să aducem jucători. Începem în forță. În Liga 1 nu vom întâlni adversari ușori. Au venit și jucători noi, sperăm că totul să fie bine.

Au fost, oamenii nu au răbdare (n.r. cu interdicția la transferuri). Am explicat că se vor parcurge anumite etape. Dacă nu vom primi un răspuns favorabil, vom plăti banii. Planul de reorganizare încă nu a primit avizul judecătorului sindic. Să perăm că pe data de 13 vom avea un aviz pozitiv.

Reclamă

Am zis, cred că este un lucru bun că vom merge în Ghencea (n.r. cu FCSB). Noi suntem mai obișnuiți decât cei de la FCSB. Condamn violența pe stadioane. Dincolo de rivalitățile astea, și celor de la FCSB le-a fost dor de Dinamo”, a spus Ovidiu Burcă.

Gigi Becali, convins că FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea

Gigi Becali, convins că FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea. Derby-ul este programat în etapa a doua a noului sezon din Liga 1, dar nu se poate juca pe cel mai mare stadion al ţării.

Astfel, FCSB trebuie să găsească un nou stadion pentru a evolua în derby-ul din etapa a doua cu Dinamo. Una dintre variante este stadionul Steaua, iar Gigi Becali, patronul roş-albaştrilor, este convins că meciul se va putea disputa în Ghencea şi că nu se teme de incidente între fanii FCSB şi CSA Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu cred că vom juca acolo. Au tot făcut figuri. N-am vorbit cu Ciolacu, dar îi voi da un telefon să îi mulţumesc. Am şi eu relaţii sus. Ciolacu le-a dat ordin „bă, am promis şi mă ţin de cuvânt. Am promis lui Becali că avem obligaţia să joace Steaua (n.r. – FCSB) pe Ghencea, rezolvaţi problema!”. 100% o să jucăm în Ghencea. Lor le e frică de Talpan. Îţi dai seama în ce ţară trăim, să îţi fie frică de Talpan. Dacă de Talpan ţi-e frică… Cât e Ciolacu, nu îmi fac griji. Unde să joci? O să jucăm în funcţie de meciuri, Ghencea şi Arcul de Triumf. Şi pe Arena Naţională, meciurile de anvergură.

(n.r. – Nu vă e frică de incidente?) Ce incidente? De ce avem miliţia? Miliţia e să stea ca în Franţa. Ce e aia incidente? Eşti cuminte, îţi vezi de treaba ta. Eşti vagabond, miliţia, te arestează, puşcărie! Ce incidente? Mă apuc să fac şi eu incidente. Facem incidente cu toţii. La Peluza Sud, majoritatea sunt băieţii mai educaţi, cu şcoli. Au ei ce au cu mine, dar nu sunt oameni proşti”, a declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și