Închide meniul

Dinamo, aproape de o lovitură de senzație pe plan european. Parteneriat imens pentru fotbalul românesc

Alex Ioniță Publicat: 14 martie 2024, 9:04

Reclamă
Dinamo, aproape de o lovitură de senzație pe plan european. Parteneriat imens pentru fotbalul românesc

Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Profimedia

Dinamo este aproape de o lovitură de senzație pe plan european. Oficialii „câinilor” sunt aproape să semneze un parteneriat care ar putea dezvolta fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Departamentul de scouting al echipei din Ștefan cel Mare, pe bază de voluntari, a impresionat peste hotare, chiar dacă în țara noastră a fost puternic contestat.

Dinamo, aproape de o lovitură de senzație pe plan european

Potrivit informațiilor oferite de iamsport.ro, oficialii de la Dinamo sunt aproape să semneze un parteneriat cu reprezentanții clubului austriac. Cei de la LASK Linz ar dori să încheie o colaborare cu alb-roșii, legată de departamentul de scouting.

”Cei de la LASK Linz vor să externalizeze o parte din scouting la Dinamo. Practic, să folosească metoda de lucru, baza de date și oamenii care fac parte din acest departament. Baza de date să fie folosită și de Dinamo, și de ei. Sunt impresionați de munca făcută de departamentul acesta”, a transmis o sursă din cadrul clubului, potrivit sursei menționate anterior.

În această iarnă, departamentul de scouting al „câinilor” a contribuit la transferurile lui: Eddy Gnahore, Darko Velkovski, Domagoj Pavicic, Astrit Selmani și Petru Neagu.

Reclamă

Totuși, sursa citată anterior anunță că, până în momentul de față, între voluntarii de la scouting și Dinamo nu există niciun fel de contract.

Planuri măreţe la Dinamo, după ieşirea din insolvenţă

Planuri măreţe la Dinamo, după ieşirea clubului in insolvenţă. Andrei Nicolescu a dezvăluit ce obiective vor avea „câinii”, după ce echipa va scăpa de insolvenţă.

Răzvan Zăvăleanu a fost cel care a confirmat faptul că Dinamo va ieşi din insolvenţă în acest an. Administratorul judiciar al „câinilor” a dezvăluit că echipa va face acest pas în luna iunie.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Nicolescu a declarat că în sezonul viitor, după ieşirea din insolvenţă, Dinamo îşi va propune să se califice în play-off. În privinţa şanselor de a juca în cupele europene, administratorul special al „câinilor” a transmis că acest aspect nu depinde doar de echipă, ci şi de judecători.

De asemenea, Nicolescu a transmis că toţi oficialii lui Dinamo îşi propun să construiască o echipă puternică pentru sezonul viitor, pentru a reveni în primele şase locuri din Liga 1.

„Nu e un loc de muncă, pentru că nu este remunerat. Clubul se va reorganiza după ieșire din insolvență, va avea un consiliu de administrație, va fi un președinte ales. Ținta este să ne facem treaba cât mai bine, să nu avem emoții, iar anul viitor să construim o echipă puternică și să ne îndeplinim obiectivul.

Vrem să ne batem pentru play-off. Dacă astrele se aliniază corect, se poate discuta și despre asta (n.r. participarea în cupele europene), dar nu depinde doar de noi, depinde și de judecător. E mai complicat acolo”, a declarat Andrei Nicolescu, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și