Închide meniul

Planuri măreţe la Dinamo, după ieşirea din insolvenţă! Ce obiectiv vor avea „câinii”: „Asta vrem!”

Viviana Moraru Publicat: 13 martie 2024, 20:37

Reclamă
Planuri măreţe la Dinamo, după ieşirea din insolvenţă! Ce obiectiv vor avea „câinii: „Asta vrem!

Planuri măreţe la Dinamo, după ieşirea din insolvenţă

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Profimedia

Planuri măreţe la Dinamo, după ieşirea clubului in insolvenţă. Andrei Nicolescu a dezvăluit ce obiective vor avea „câinii”, după ce echipa va scăpa de insolvenţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Zăvăleanu a fost cel care a confirmat faptul că Dinamo va ieşi din insolvenţă în acest an. Administratorul judiciar al „câinilor” a dezvăluit că echipa va face acest pas în luna iunie.

Planuri măreţe la Dinamo, după ieşirea din insolvenţă

Andrei Nicolescu a declarat că în sezonul viitor, după ieşirea din insolvenţă, Dinamo îşi va propune să se califice în play-off. În privinţa şanselor de a juca în cupele europene, administratorul special al „câinilor” a transmis că acest aspect nu depinde doar de echipă, ci şi de judecători.

De asemenea, Nicolescu a transmis că toţi oficialii lui Dinamo îşi propun să construiască o echipă puternică pentru sezonul viitor, pentru a reveni în primele şase locuri din Liga 1.

„Nu e un loc de muncă, pentru că nu este remunerat. Clubul se va reorganiza după ieșire din insolvență, va avea un consiliu de administrație, va fi un președinte ales. Ținta este să ne facem treaba cât mai bine, să nu avem emoții, iar anul viitor să construim o echipă puternică și să ne îndeplinim obiectivul.

Reclamă

Vrem să ne batem pentru play-off. Dacă astrele se aliniază corect, se poate discuta și despre asta (n.r. participarea în cupele europene), dar nu depinde doar de noi, depinde și de judecător. E mai complicat acolo”, a declarat Andrei Nicolescu, conform digisport.ro.

Răzvan Zăvăleanu a anunţat când va ieşi Dinamo din insolvenţă

Oficialii lui Dinamo au anunţat când ar putea ieşi echipa din insolvenţă. Răzvan Zăvăleanu a transmis că trupa din Ştefan cel Mare ar putea face acest pas în luna iunie, în acest moment având un singur litigiu, cel cu Mircea Rednic. „Puriul” îşi cere salariile restante din ultimul mandat din „Groapă”, salarii care se ridică la suma de 32.000 de euro.

„E un deziderat, e evident că am mai discutat. Mai sunt mici reglaje care trebuie făcute, astfel încât să se îndeplinească toate condițiile. Încă nu am vorbit cu acționarii, cu managementul, dar asta a fost gândirea încă de când s-a votat modificarea planului de reorganizare.

Reclamă 4 / 0/3

E o așteptare realistă să ieșim până în iunie, bineînțeles, depinde de acționari. Este fezabil, dar mai avem un litigiu pe rol cu domnul Rednic, de 32 de mii de euro. Este vorba de o sumă solicitată pentru o perioadă după ce s-a încheiat relația contractuală. La acea vreme, am desfăcut contractul pentru neîndeplinirea unor obiective. În luna aprilie e termenul. Nu e o sumă foarte mare, dar depindem de rezolvarea acestei situații pentru a ieși din insolvență.

Vorbiți despre jucarea în cupele europene în sezonul 2025-2026. Mi-e teamă că lucrul ăsta ar trebui făcut până pe 31 mai. Îmi amintesc că în cazul CFR-ului a fost o presiune să se iasă până pe 31 mai pentru a juca în cupele europene. Nu e simplu să ieși, sunt tot felul de raportări”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și