Închide meniul

Dinamo, aproape de transferul unui fost jucător de la Arsenal Londra! Lovitura uriaşă pregătită de dinamovişti

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iunie 2024, 19:01

Reclamă
Dinamo, aproape de transferul unui fost jucător de la Arsenal Londra! Lovitura uriaşă pregătită de dinamovişti

Dinamo, aproape de transferul unui fost jucător de la Arsenal Londra

Andrei Nicolescu / AS.ro

Dinamo este aproape de transferul unui fost jucător de la Arsenal. Dinamoviştii nu mai vor să aibă emoţii pentru retrogradare şi sezonul viitor şi vor să îl aducă pe Cătălin Cîrjan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Cîrjan a fost împrumutat în sezonul de trecut de Arsenal Londra la Rapid. Românul nu a confirmat în Giuleşti, iar Arsenal a decis să îi rezilieze contractul.

Dinamo, aproape de transferul unui fost jucător de la Arsenal Londra

Conform gsp.ro, Dinamo este aproape de a realiza transferul lui Cătălin Cîrjan. Acesta a jucat în sezonul trecut în 19 meciuri pentru Rapid şi a dat o singură pasă de gol. Conform sursei citate, Cîrjan a cerut la negocierile cu Rapid Dan Şucu pentru a semna cu Rapid o sumă mai mare de 15.000 de euro. În acest context, refuzat de Rapid, Cîrjan ar putea ajunge la Dinamo.

Cătălin Cîrjan, out de la Arsenal! „Tunarii” s-au despărţit de 22 de jucători

Cătălin Cîrjan e out de la Arsenal! Tânărul de 21 de ani, care a evoluat sub formă de împrumut la Rapid în sezonul 2023/24, se va despărţi de formaţia din Londra pe 30 iunie, atunci când îi expiră contractul, potrivit echipei de pe Emirates.

Vicecampioana din Premier League a anunţat, prin intermediul unui comunicat oficial, că se desparte de 22 de jucători, printre care şi fotbalistul român. Printre aceştia se numără jucători de la echipa mare, din academie, dar şi din echipa de fotbal feminin.

Reclamă
Reclamă 4

Cătălin Cîrjan, out de la Arsenal! „Tunarii” s-au despărţit de 22 de jucători: „Ne luăm rămas bun”

„Profităm de această ocazie pentru a le mulțumi acelor jucători care ne părăsesc la sfârșitul lunii. Ne luăm rămas bun de la următorii fotbaliști”, a anunţat Arsenal, pe site-ul echipei.

Cei 22 de jucători de care Arsenal se desparte vara aceasta:

 

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

18:30

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024 . Echipele de start

18:23

Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024! Fotbalistul care şi-a dat acordul să semneze cu Rapid

18:18

Ucraina – Belgia LIVE TEXT (19:00). Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României. Echipele de start

18:18

Ianis Hagi, reacţie imediată după ce a aflat că este titular cu Slovacia: „Vom sărbători la finalul meciului!”

18:12

„Nu mă așteptam!” Florin Răducioiu, uluit de echipa de start aleasă de Edi Iordănescu! Mesaj direct înainte de Slovacia – România

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și