Închide meniul

Dinamo are un nou director tehnic! Ovidiu Burcă, încântat de numirea lui Andrei Nicolescu

Alex Masgras Publicat: 1 noiembrie 2023, 14:16

Reclamă
Dinamo are un nou director tehnic! Ovidiu Burcă, încântat de numirea lui Andrei Nicolescu

Dinamo are un nou director tehnic

Ovidiu Burcă, în tribune la România U21 - Armenia U21 / Profimedia

Dinamo are un nou director tehnic! „Câinii” traversează o perioadă complicată în Liga 1, iar conducerea a luat măsuri, în încercarea de a redresa situaţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit celor de la fanatik.ro, Florin Marin va fi noul director tehnic de la Dinamo. Ovidiu Burcă, antrenorul „câinilor”, se sfătuia de mai multă vreme cu Marin, urmând ca de acum cei doi să lucreze zilnic.

Dinamo are un nou director tehnic!

Andrei Nicolescu încearcă să găsească soluţii pentru ca Dinamo să depăşeasă perioada complicată pe care o traversează. Fanii şi-au pierdut răbdarea cu Ovidiu Burcă, iar situaţia din clasament a „câinilor” nu e roz.

Astfel, Dinamo va avea un nou director tehnic. Potrivit celor de la fanatik.ro, Florin Marin va colabora cu Ovidiu Burcă, în încercarea de a redresa situaţia de la Dinamo.

Sursa mai sus menţionată precizează că Ovidiu Burcă este încântat de numirea lui Florin Marin ca director tehnic, în condiţiile în care antrenorul lui Dinamo se sfătuia cu experimentatul antrenor de ceva vreme.

Reclamă

De asemenea, sunt şanse foarte mari ca Florin Marin să îşi intre în rol încă de la următoarele meciuri ale lui Dinamo. Acesta va face deplasarea alături de echipă la Oradea, acolo unde „câinii” vor disputa meciurile FC Bihor, din Cupa României, şi cu UTA, din Liga 1. Este de aşteptat ca Dinamo să îl prezinte pe Florin Marin chiar la conferinţa de presă premergătoare meciului cu FC Bihor.

Ionuț Chirilă nu se dă bătut și vrea să devină antrenorul lui Dinamo! Ce a spus despre înlocuirea lui Ovidiu Burcă

După ultimul eșec al formației din Ștefan cel Mare, Ionuț Chirilă l-a criticat dur pe Ovidiu Burcă. Acesta este de părere că antrenorul „câinilor” este principalul vinovat pentru criza de la Dinamo.

Antrenorul de 57 de ani s-a declarat un candidat bun pentru postul ocupat, în momentul de față, de Ovidiu Burcă și a dat ca și exemplu o performanță a unei echipe pe care a pregătit-o în trecut. Totodată, Chirilă a menționat faptul că Dinamo are la dispoziție jucătorii necesari pentru a face față cu brio în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

„Dinamo are jucători foarte buni, nu sunt cu nimic mai prejos decât generația lui Florentin Petre. Se acuză șocul trecerii din Liga 2 în prima ligă? Eu am promovat cu Chiajna și am adunat 30 de puncte într-un tur.

Pe ce bază se cer jucători? Ce garanție au patronul sau președintele că dacă aduc șapte jucători, nu o să mai cer încă șapte? Dacă nu-i antrenezi pe jucători, dacă nu creezi automatisme de joc și forță colectivă, degeaba îi aduci.

Antrenorul să spună întâi care este filosofia de joc apoi își aduce jucători care se potrivesc acestei filosofii. Messi era jucător de Barcelona, pe joc combinativ și pase scurte, Ronaldo pleca din ‘block-start’ pe pasa lui Modric, pe viteză. Erau jucători diferiți.

Acționarii lui Dinamo și al oricărui club să numească un antrenor care face din puști plătiți cu 2.000 de euro un Ciprian Deac, căruia Nelu Varga îi dă 30.000 de euro pe lună”, a spus Ionuț Chirilă, potrivit iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și