Închide meniul

Dinamo, cale liberă spre ieşirea din insolvenţă! „Câinii” au câştigat procesul cu Mircea Rednic

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2024, 12:04

Reclamă
Dinamo, cale liberă spre ieşirea din insolvenţă! „Câinii au câştigat procesul cu Mircea Rednic

Dinamo, cale liberă spre ieşirea din insolvenţă

Mircea Rednic, în timpul unui meci/ Profimedia

Dinamo are cale liberă spre ieşirea din insolvenţă. „Câinii” au câştigat procesul din instanţă cu fostul antrenor al echipei, Mircea Rednic, cel care îşi cerea salariile restante din ultimul său mandat în Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cazul în care va ieşi din insolvenţă, Dinamo nu va putea evolua în cupele europene în sezonul viitor, şi va trebui să aştepte până în 2026.

Dinamo, cale liberă spre ieşirea din insolvenţă

Firma care se ocupă de insolvenţa lui Dinamo a avut câştig de cauză în procesul pe care clubul îl avea cu Mircea Rednic. Ultima înfăţişare a avut loc astăzi, la Tribunalul din Bucureşti, iar „câinii” nu vor mai trebui să plătească 32.000 de euro, sumă pe care o cerea „Puriul”.

Procesul cu Mircea Rednic era ultimul care stătea în calea ieşirii lui Dinamo din insolveţă. „Câinii” au scăpat astfel de datoria de 32.000 de euro, fiind la un pas să scape de a doua insolvenţă din istoria clubului.

Procesul cu Mircea Rednic a durat mai bine de un an, iar după ce Dinamo a avut câştig de cauză, antrenorul de la UTA poate face recurs în termen de şapte zile de la primirea deciziei.

Reclamă
Reclamă 4

„Soluția pe scurt: Respinge contestația, ca neîntemeiată. Cu drept de apel la Curtea de Apel București în termen de 7 zile de la comunicare prin publicare în BPI. Cererea de apel se va depune la Tribunalul București Secția a VII a Civilă, sub sancțiunea nulității. Pusă la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei azi 13.06.2024”, se arată în decizia instanţei, conform portal.just.ro, citat de gsp.ro.

Mircea Rednic şi-a încheiat ultimul mandat pe banca lui Dinamo în decembrie 2021, atunci când era demis. Acestea cerea să mai primească patru salarii compensatorii, salarii care se ridicau la suma de 32.000 de euro.

Moment istoric în Ştefan cel Mare! S-a jucat ultimul meci pe stadionul Dinamo

A avut loc un moment istoric în Ştefan cel Mare, disputându-se ultimul meci pe stadionul Dinamo. Preşedintele Clubului Sportiv a făcut anunţul şi a dezvăluit că până la finalul anului, se va începe demolarea arenei „câinilor”.

Reclamă

„A fost oficial ultima partidă pe acest stadion, 100%. Deja am dispus colegilor de a dezmembra anumite elemente. Am avut o discuție cu domnul Badea prin care l-am rugat să își demonteze tribuna oficială, am avut un răspuns pozitiv. Mi-a indicat că îmi va comunica societatea care se va ocupa de acest lucru, le va monta la baza din Tei, dar le va muta de pe Stadionul Dinamo. CNI-ul va publica licitația în curând.

Dacă totul merge bine, trebuie să facilităm câștigătorilor tot procesul. Până atunci, trebuie să ne asigurăm că totul este curat. Va fi o demolare parțială în primă fază. Va fi atipic: vom începe întâi construcția, apoi demolarea totală. Nu vă pot oferi o dată acum, nu ține de mine, totul depinde de CNI. Cred că anul acesta vom vedea buldozerele, eu asta simt, totul ține de CNI”, a declarat Ionuţ Popa, conform prosport.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:55

LIVE TEXTFCSB îşi află acum adversara din primul tur preliminar din Champions League!

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și