Închide meniul

Moment istoric în Ştefan cel Mare! S-a jucat ultimul meci pe stadionul Dinamo: „Vom vedea buldozerele!”

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2024, 8:22

Reclamă
Moment istoric în Ştefan cel Mare! S-a jucat ultimul meci pe stadionul Dinamo: „Vom vedea buldozerele!

Moment istoric în Ştefan cel Mare | S-a jucat ultimul meci pe stadionul Dinamo

Noul stadion Dinamo/ Facebook CS Dinamo

A avut loc un moment istoric în Ştefan cel Mare, disputându-se ultimul meci pe stadionul Dinamo. Preşedintele Clubului Sportiv a făcut anunţul şi a dezvăluit că până la finalul anului, se va începe demolarea arenei „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimul meci disputat în „Groapă” s-au duelat CS Dinamo şi CSC Ghiroda și Giarmata Vii, în semifinalele barajului de promovare în Liga a 2-a. „Câinii” s-au impus cu 3-1, şi se vor duela în finala barajului de promovare cu Focşani.

Moment istoric în Ştefan cel Mare | S-a jucat ultimul meci pe stadionul Dinamo

Ionuţ Popa a dezvăluit că semifinala barajului de promovare a fost ultimul meci care s-a disputat pe bătrâna arenă din Ştefan cel Mare. Preşedintele Clubului Sportiv a transmis că urmează să se demoleze stadionul, Nicolae Badea dându-şi acordul ca şi tribuna oficială să fie demolată.

„A fost oficial ultima partidă pe acest stadion, 100%. Deja am dispus colegilor de a dezmembra anumite elemente. Am avut o discuție cu domnul Badea prin care l-am rugat să își demonteze tribuna oficială, am avut un răspuns pozitiv. Mi-a indicat că îmi va comunica societatea care se va ocupa de acest lucru, le va monta la baza din Tei, dar le va muta de pe Stadionul Dinamo. CNI-ul va publica licitația în curând.

Dacă totul merge bine, trebuie să facilităm câștigătorilor tot procesul. Până atunci, trebuie să ne asigurăm că totul este curat. Va fi o demolare parțială în primă fază. Va fi atipic: vom începe întâi construcția, apoi demolarea totală. Nu vă pot oferi o dată acum, nu ține de mine, totul depinde de CNI. Cred că anul acesta vom vedea buldozerele, eu asta simt, totul ține de CNI”, a declarat Ionuţ Popa, conform prosport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

„Ne interesează să fuzionăm!”

De asemenea, Ionuţ Popa a mai transmis că obiectivul echipei CS Dinamo este să fuzioneze cu echipa din prima ligă, fapt care se apropie.

„Nu ne interesează să ajungem până în Liga 1, ci să fuzionăm cu echipa din prima divizie, pentru a crea un Dinamo puternic ca în vremurile anterioare, când tot CS Dinamo era clubul-mamă. Ieri am avut o întâlnire cu cei de la Renovatio și am discutat pe marginea unui protocol între academii.

Din acest sezon, toate grupele de copii și juniori ale lui Dinamo se vor antrena în Ștefan cel Mare. Încercăm să revigorăm la nivelul ambelor entități, un pas premergător fuziunii. Ei încă nu au ieșit din insolvență, dar înțeleg că este doar o chestiune de timp.

Reclamă

Există dorință din ambele părți pentru fuziune, ar fi păcat să nu readucem fotbalul de înaltă performanță pe noul stadion. Va fi greu să gestionăm acel stadion dacă nu vom avea meciuri de cel mai înalt nivel”, a mai spus Ionuţ Popa.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:36

„Nebunie!” Transferul lui Florinel Coman a ajuns la urechile spaniolilor: „Mbappe de România”

12:18

Prima delegare pentru Istvan Kovacs, la EURO 2024! Ce meci va arbitra românul

11:42

„Poate Nicolae Stanciu să fie comparat cu Gică Hagi?” „Regele”, răspuns superb după victoria de senzaţie a României

11:28

Adrian Ilie a anunţat care este jucătorul român care va valora 30 de milioane de euro: „Aştept să ajungă în Anglia sau Germania”

10:50

VIDEODavid Popovici şi Patrick Dinu s-au calificat în semifinalele probei de 100 metri liber, LIVE STREAM în AntenaPLAY

10:34

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și