Închide meniul

Dinamo – Farul, aproape de a se disputa la Ovidiu! Gică Popescu confirmă: „O variantă avantajoasă pentru ambele părţi!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 septembrie 2023, 16:46

Dinamo – Farul, aproape de a se disputa la Ovidiu! Gică Popescu confirmă: „O variantă avantajoasă pentru ambele părţi!

OFICIAL! Dinamo - Farul se va juca pe "Arcul de Triumf"

Fanii lui Dinamo, în timpul unui meci / Profimediaimages

Meciul Dinamo – Farul, din etapa a 10-a a Ligii 1, este aproape de a se disputa la Ovidiu. Oficialii campioanei României le-au făcut această propunere dinamoviştilor, care ar fi acceptat din lipsă de alte soluţii. Şefii clubului din Ştefan cel Mare nu pot organiza partida pe stadionul „Arcul de Triumf” şi riscă să piardă cu 0-3 dacă nu îşi găsesc o altă arenă în cel mai scurt timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu a confirmat că Dinamo ar urma să fie gazdă chiar pe stadionul Farului. Este soluţia de avarie la care s-a ajuns înaintea confruntării care este programată vineri, de la ora 22:00, şi care va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Dinamo – Farul, aproape de a se disputa la Ovidiu

Stadionul „Arcul de Triumf” a fost deja închiriat de către naţionala feminină de fotbal a României, pentru meciul cu Finlanda.

Este adevărată această variantă. Chiar eu, în această dimineaţă, le-am propus oficialilor de la Dinamo, să joace pe stadionul nostru meciul. Cred că este o variantă avantajoasă pentru ambele părţi.

Din punctul nostru de vedere, îi primim cu braţele deschise, dar o să vedem ce se întâmplă şi unde vom disputa partida”, a spus Gică Popescu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Sursa citată anunţă că LPF şi-a dat deja acordul pentru ca meciul să fie găzduit de stadionul din Ovidiu. Mai lipseşte doar anunţul oficial.

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a avut un mesaj dur pe reţelele sociale şi a dezvăluit că a rămas fără soluţii. A fost refuzat de administratorii a 10 stadioane.

Fairplay, zero din zece! De zece zile, Dinamo caută un stadion pentru a disputa meciul cu Farul. Am vorbit, direct sau indirect, cu cei care administrează zece stadioane. Din București și nu numai. Nu dau exemple, ma refer la fenomen, nu la cazuri punctuale.

Reclamă 4 / 0/3

Am ales, evident, doar stadioane disponibile în ziua respectivă. Nu s-a putut să jucăm pe niciunul dintre cele zece. În unele cazuri, din motive temeinice, în altele… din alte motive. Dar, repet, nu s-a putut pe niciunul din zece.

Andrei Nicolescu: „Sunt convins că vom găsi o solutie pentru meciul cu Farul”

Vorbim de arene construite din bani publici, care ar fi încasat o chirie semnificativă și care ar fi oferit o bucurie binemeritată câtorva zeci de mii de suporteri. Într-un asemenea context, un răspuns favorabil părea un reflex firesc și rațional din punct de vedere financiar, administrativ, sportiv. Și, totuși, răspunsul favorabil a întârziat să apară.

Nu acuz pe nimeni. Inerția ostilității din societatea noastră nu a fost inventată în fotbal. Trăim într-un colț de lume în care capra vecinului trebuie să moară cu orice preț, inclusiv cu prețul propriei capre. De regulă, privirile aruncate peste gard sunt încărcate cu frică, ură, invidie sau dispreț. Succesul celuilalt deprimă, în loc să motiveze.

Obsedați să ne demolăm reciproc, în loc să construim împreună, n-ar trebui sa ne mirăm că am devenit irelevanți în competiție cu cei pentru care fairplay-ul nu e doar o lozincă sau un drept discreționar, ci o obligație, un mod de viață.

Sunt convins că vom găsi o solutie pentru meciul cu Farul. Trebuie să găsim. Mereu găsim. Și, în ciuda acestui «zero din zece», cred că, împreună cu celelalte cluburi, putem reuși să construim solidar un campionat intern puternic și relevant la nivel internațional.

Acționând rațional și cu fairplay. «Unu din zece» i-ar putea «contamina» și pe ceilalți nouă”, a postat Nicolescu pe contul său de Facebook.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și