Închide meniul

Dinamo – Farul nu se va juca pe stadionul „Arcul de Triumf”! Administratorul arenei, mesaj dur pentru „câini”: „Aroganţi”

Bogdan Stănescu Publicat: 18 septembrie 2023, 15:40

Reclamă
Dinamo – Farul nu se va juca pe stadionul „Arcul de Triumf! Administratorul arenei, mesaj dur pentru „câini: „Aroganţi

Dinamo - Farul nu se va juca pe stadionul "Arcul de Triumf"!

Dinamo, pe Arcul de Triumf / Hepta

Dinamo – Farul nu se va juca pe stadionul „Arcul de Triumf”! Administratorul arenei, Radu Popa, le-a transmis un mesaj vehement „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul Dinamo – Farul, care ar fi trebuit să se dispute vineri, 22 septembrie, este în pericol de amânare!

Dinamo – Farul nu se va juca pe stadionul „Arcul de Triumf”!

„Noi am ajuns mantaua de vremea rea pentru Dinamo! Au uitat că aici noi i-am ajutat să promoveze în Superliga, acum au ajuns să fie aroganți. N-am avut ce să facem! De data asta, ei s-au trezit prea târziu și au formulat cererea pentru Arcul de Triumf. Aici va juca naționala feminină de fotbal a României, există și un proces pentru refacerea gazonului. O să le dăm răspunsul oficial (n.r.: că nu pot juca pe Arcul de Triumf).

Dar n-au zis ei că și-au găsit casă pe Arena Națională? Doar au făcut conferință de presă chiar la Arcul de Triumf să sublinieze asta, dar văd că n-au loc pe Arena Națională, la Sibiu nu pot juca, la Târgoviște este aceeași situație”, a declarat administratorul arenei, Radu Popa, pentru prosport.ro.

Anterior, au apărut informaţii potrivit cărora meciul Dinamo – Farul s-ar putea amâna.

Reclamă

Dinamo nu poate juca meciul cu Farul pe „Arcul de Triumf”! Partida s-ar putea amâna!

Dinamo nu poate juca meciul cu Farul pe „Arcul de Triumf”! Stadionul a fost deja închiriat de către naţionala feminină de fotbal pentru meciul cu Finlanda.

Partida dintre România şi Finlanda se va disputa marţea viitoare, dar gazonul nu permite disputarea a două meciuri la un interval de 4 zile.

Meciul Dinamo – Farul era programat vinerea aceasta, dar partida s-ar putea amâna, informează Radio Dinamo 1948. „În condițiile actuale, meciul cu Farul este în pericol de amânare, deoarece variantele pentru a găzdui acest meci sunt inexistente”, notează sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo nu poate disputa meciul cu Farul pe Arena Naţională fiindcă stadionul e închiriat în perioada 22-24 septembrie pentru evenimentul Asia Fest.

Dinamo nu ar putea disputa meciul nici pe arenele din Târgoviște, Ploiești și Voluntari. Speranţa pentru ca meciul să se joace este ca oficialii „câinilor” să ajungă la un acord pentru închirierea, până la urmă, a stadionului „Arcul de Triumf”.

Pe 15 septembrie a avut loc aici un concert al lui Gheorghe Zamfir, la care a participat şi tenorul Jose Carreras. Starea gazonului nu ar fi, în momentul de faţă, deloc una bună.

Ovidiu Burcă a criticat gazonul de pe „Arcul de Triumf”: „Credeţi că ne dau banii înapoi?”

Ovidiu Burcă s-a revoltat după ce Dinamo a remizat în duelul cu Petrolul, scor 1-1. Antrenorul „câinilor” a fost extrem de deranjat de gazonul de pe arena Arcul de Triumf. Acesta a dezvăluit că oficialii alb-roşilor au plătit chirie, iar echipa a avut parte de o suprafaţă de joc care s-a prezentat în condiţii extrem de proaste.

„Am încercat să ne adaptăm puţin jocul. În mod normal, noi nu facem astfel de erori. Noi am pregătit meciul cu un joc mai direct. Din păcate, avem anumite automatisme pe care le-am creat în timp. Asta este situaţia.

Nu prea a fost fotbal. A fost o luptă, o încercare a jucătorilor de a se ţine în echilibru, încrâncenare.

Au fost foarte multe greşeli de ambele părţi. Ceea ce era cel mai important, a fost ca jucătorii să-şi adapteze crampoanele pe un astfel de teren.

Reclamă

Am încercat să schimbăm multe astăzi, să avem un joc cât mai direct. Când faci nişte lucruri, le ai în reflex. Golubovic a dat această pasă, pe care nu ar fi trebuit să o dea.

„Ne iau chirie, suprafaţa e cum e”

Rămân cu un gust amar să văd că cea mai bună suprafaţă de joc din România a ajuns aşa. Au venit, ne iau chirie, suprafaţa e cum e… crezi că ne întreabă cineva dacă ne dau banii înapoi. Avem stadioane frumoase şi nu ştim să întreţinem un gazon.

Ar trebui să ai pasiune când ai o responsabilitate. Acum avem fel şi fel de firme cu care facem contracte, vedeţi ce se întâmplă.

Nu ştiam ce se întâmplă cu Costin, el era în ambulanţă, şi mi se spunea să aştept. A avut umărul dislocat. Dar i s-a repus.

Avem meci de Cupă. Rapid va sta să se odihnească. Tocmai în perioada asta, au apărut schimbări, avem jucători accidentaţi, vedem ce rotaţii vom face, în aşa fel încât să câştigăm ambele meciuri, şi din Cupă şi cu Rapid”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru digisport.ro.

Elisabeta Lipă, reacţie dură pentru Ovidiu Burcă: „Cei de la Dinamo pot să joace pe alte stadioane”

Şefa Agenției Naționale pentru Sport, Elisabeta Lipă, i-a răspuns dur lui Ovidiu Burcă, după ce antrenorul „câinilor” a criticat starea gazonului de pe stadionul „Arcul de Triumf”.

Dacă nu este bine îngrijit gazonul de către stat, cei de la Dinamo au posibilitatea să se ducă și să joace pe alte stadioane, unde terenul se prezintă mult mai bine.

Să nu uităm că avem temperaturi foarte mari, iar gazonul nu are cum să nu sufere, având în vedere că acolo se desfășoară și meciuri de fotbal, și antrenamente de rugby, pentru că naționala va începe Cupa Mondială
Gazonul este foarte folosit și nu are timp să-și revină, date fiind temperaturile ridicate și folosirea excesivă a acestuia. Asta nu înseamnă că între pauzele competiționale gazonul n-o să fie revigorat.

Deci, cui nu-i convine… Statul român are terenuri, privatul la fel, au posibilitatea să joace unde vor ei. Nimeni nu-i obligă să joace pe Arcul de Triumf”, a declarat Elisabeta Lipă, citată de gsp.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilo 21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” Vezi toate știrile
Citește și