Închide meniul

Dinamo – FC Argeş 6-1! Set pentru „câini”, care sunt la un pas de Liga 1! Piteştenii, la pământ pe Arena Naţională

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 29 mai 2023, 21:55

Dinamo – FC Argeş 6-1! Set pentru câini”, care sunt la un pas de Liga 1! Piteştenii, la pământ pe Arena Naţională

Dinamo - FC Argeş 6-1! Set pentru „câini”, care sunt la un pas de Liga 1

Jucătorii lui Dinamo, bucurându-se după un gol marcat contra lui FC Argeş / Hepta

Dinamo – FC Argeş 6-1, în manşa tur a barajului de promovare-rămânere în Liga 1. „Câinii” i-au demolat pe piteşteni pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La pauză a fost 4-0 pentru Dinamo. După pauză Zebic a marcat pentru 4-1, dar Dinamo a mai înscris două goluri până la final.

Dinamo – FC Argeş 6-1 LIVE TEXT

Min. 90+5 Final de meci! Dinamo a învins FC Argeş cu un neverosimil 6-1!

Min. 81: Bară FC Argeş! Dujmovic a scăpat la un şut violent care s-a dus în transversală

Min. 64: Cartonaş roşu pentru FC Argeş! Koubemba a fost eliminat!

Reclamă

Min. 62: Dinamo – FC Argeş 6-1! Ghezali a făcut dubla! Atacantul lui Dinamo a scăpat singur pe partea dreaptă şi a finalizat cu un şut plasat.

Min. 56: Dinamo – FC Argeş 5-1! Dinamo marchează imediat după ce a marcat FC Argeş! Şutul lui Iglesias a fost deviat de Dobrosavlevici şi a intrat în plasă!

Min. 55: Dinamo – FC Argeş 4-1! Mario Zebic a marcat pentru piteşteni.

Reclamă 4 / 0/3

S-a reluat partida!

Min. 45+2: Pauză la Dinamo – FC Argeş! Tabela arată un scor neverosimil: 4-0!

Min. 40: Dinamo – FC Argeş 4-0! Ghezali a marcat un gol superb! Vârful lui Dinamo a trecut fără probleme de adversarul direct şi a finalizat superb, cu un lob de efect.

Min. 37: Ionuţ Roşu a fost şi el aproape de gol, dar a şutat pe lângă poarta lui Micle.

Min. 28: Dinamo – FC Argeş 3-0! Pop a marcat cel de al treilea gol al „câinilor”.

Min. 24: Dinamo – FC Argeş 2-0! Larrucea a majorat avantajul „câinilor”.

Min. 17: Ocazie mare pentru FC Argeş! Garita a finalizat slab, iar Dujmovic a respins.

Reclamă

Min. 15: Dinamo – FC Argeş 1-0! Bena a deschis scorul cu o lovitură de cap din plonjon. Foarte frumoasă finalizarea fundaşului dinamovist.

Min. 13: Vianna a salvat-o pe FC Argeş, intervenind decisiv la o fază foarte periculoasă a lui Dinamo.

Min. 1: A început partida!

Dinamo: Dujmovic – G. Moura, Giafer, Q. Bena, Amzăr – D. Iglesias, Larrucea, N. Roșu – I. Roșu, Al. Pop, Ghezali
Rezerve: Oncescu – Demici, Țîră, D. Irimia, V. Borcea, Al. Irimia, A. Șerban, Buleică, A. Florescu
Antrenor: Ovidiu Burcă

FC Argeș: Micle – Tofan, G. Turda, Zebic, Vianna – Bassong, Njike – A. Calcan, Koubemba, Jobello – Garita
Rezerve: S. Micu – Meza Colli, I. Șerban, Dobrosavlevici, Pîrbu, C. Moisie, Estevam, Jakolis, Mimito
Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă

Peste 20.000 de fani vor fi în tribune la Dinamo – FC Argeş

Peste 20.000 de fani vor fi în tribune pe Arena Naţională la meciul Dinamo – FC Argeş.

Fanii dinamovişti speră chiar că în tribune vor fi 25.000 de oameni, ceea ce ar însemna un record de asistenţă în acest sezon pentru o echipă de Liga a 2-a.

Lucrurile arată bine în comparație cu vânzarea pentru partida cu CSA, arată mult mai bine. Ne așteptăm la un număr considerabil de fani în tribune.

Am ales Arena Națională, a fost cam singura opțiune. Vom avea sistemul VAR, chiar urmează că prima echipă să primească un instructaj cum se folosește, echipele de Liga 1 au avut parte. Cei de la FRF ne pun la dispoziție acest instructaj, să înțeleagă când intervine sistemul, cum și la ce să se aștepte pe parcursul acestui meci.

La baraj nu mai sunt valabile regulile de la Liga 2, trebuie să avem jucătorul U21 pe teren și atât. Arcul de Triumf este un stadion care a avut principala destinație rugby-ul și drept urmare, chiar și platformele pentru amplasarea camerelor TV sunt diferite și sunt amplasate pe linia de 30, nu este o platformă pentru VAR pe Arcul de Triumf.

Trebuie luat în considerare pentru sezonul următor și trebuie găsită o soluție pentru asta, dacă ajungem în Liga 1, trebuie să soluționăm această provocare”, a declarat Vlad Iacob, pentru dinamo1948.club.

Discursul mobilizator al lui Ovidiu Burcă înaintea barajului cu FC Argeş

Ovidiu Burcă se arată încrezător în şansele echipei sale de a reuşi să promoveze chiar în acest an.

Am luptat foarte mult, știți foarte bine că atunci când am început treaba momentul ăsta părea la ani lumină. Dar ușor-ușor, cu foarte multe sacrificii, în primul rând datorită acestui grup minunat de băieți am reușit să ajungem aici. Am trecut prin foarte mult anul ăsta, dar iată că am ajuns în fața unui baraj în două manșe care ne poate duce acolo unde ne este locul, în prima ligă.

Suntem pregătiți, chiar dacă întâlnim o echipă de eșalon superior, cred că echipa a crescut foarte mult, exceptând ultimul joc, de la Iași, despre care n-aș vrea să vorbesc foarte mult, a fost un meci mai special. Dar am arătat foarte multe lucruri bune, cred că băieții înțeleg importanța momentului.

Avem câteva probleme, dar pentru orice problemă există și o soluție. Sunt ferm convins că jucătorii care vor intra o vor face la un nivel foarte bun”, a spus Ovidiu Burcă înaintea partidei cu FC Argeş.

 

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice Vezi toate știrile
Citește și