Închide meniul

Dinamo – FCSB 0-1. Florinel Coman a decis „Derby de România” cu un gol spectaculos. „Câinii”, fără victorie de 11 etape!

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 noiembrie 2023, 22:40

Dinamo – FCSB 0-1. Florinel Coman a decis „Derby de România cu un gol spectaculos. „Câinii, fără victorie de 11 etape!

Florinel Coman a deschis scorul în Dinamo - FCSB

Florinel Coman, în timpul unui meci / Profimedia

Dinamo – FCSB, derby-ul rundei a 17-a din Liga 1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. A fost un meci încins pe Arena Națională între cele două rivale, care s-au întâlnit pentru a 152-a oară în campionat. Fanii s-au întrecut în show-uri pirotehnice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a deschis scorul din lovitură liberă, în minutul 52. Golul său a decis „Derby de România” şi a dus-o pe Dinamo la 11 meciuri la rând fără victorie, în Liga 1.

Dinamo – FCSB 0-1 LIVE TEXT

Min. 90+6: Dinamo – FCSB 0-1. Final de meci!  FCSB a învins-o pe Dinamo pe Arena Naţională.

Min. 81: Încă o şansă uriaşă pentru „câini”. Amzăr a scăpat din marcaj, a şutat la scurt, dar mingea a trecut pe lângă poartă.

Min. 81: Ocazie uriaşă pentru Dinamo! Ghezali a şutat din voleu, dar mingea a fost reţinută cu efort de Târnovanu!

Reclamă

Min. 72: O petardă a explodat lângă Florinel Coman, în momentul în care atacantul roş-albaştrilor se pregătea să execute o lovitură liberă! Acesta a reacţionat şi a şutat ostentativ mingea, spre peluză.

Min. 64: Gregorio a reuşit un şut din afara terenului, dar Târnovanu a respins cu vârful degetelor în corner.

Min. 56: Ovidiu Popescu putea dubla avantajul roş-albaştrilor, din centrarea lui Pantea.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 52: GOOOLLL! Dinamo – FCSB 0-1. Florinel Coman a executat perfect o lovitură liberă!

Min. 49: Scandal! Ultraşii FCSB-ului au aruncat cu torţe pe teren. Jucătorii celor două echipe s-au îmbrâncit!

Min. 46: Ocazie uriaşă pentru FCSB! Darius Olaru a driblat doi jucători şi a încercat să înscrie din unghi. Nu a trimis cadrat! Andrea Compagno era singur în centrul careului şi a făcut o criză de nervi!

Min. 46: Două schimbări la FCSB! Andrea Compagno şi Ovidiu Popescu intră pe teren.

Min. 45+2: Pauză pe Arena Naţională!

Min. 45+1: Iulian Călin a decis să lase jocul să continue, după ce a primit indicaţii din cabina VAR.

Reclamă

Min. 45: Bena a încercat să degajeze balonul din faţa lui Miculescu. Atacantul FCSB-ului a căzut în careu şi se aşteaptă decizia din cabina VAR. Iulian Călin discută cu arbitrii din cabina VAR.

Min. 32: Ocazie pentru Dinamo. Mingea a trecut prin careul liderului Ligii 1, a ajuns la Amzăr, dar acesta a avut o execuţie de fundaş şi a trimis mult peste transversală.

Min. 31: David Miculescu a scăpat singur spre poarta adversă, a şutat slab, iar mingea a fost reţinută cu uşurinţă de portarul lui Dinamo. Arbitrul tuşier a ridicat fanionul.

Min. 25: Radunovic a reuşit în cele din urmă să execute cornerul şi meciul s-a reluat.

Min. 24: Meciul este întrerupt din nou! Radunovic încearcă să execute un corner, dar fanii aruncă în el cu mai multe obiecte. O petardă a explodat lângă tuşier.

Min. 23: Florinel Coman şi-a încercat norocul cu un şut de la aproximativ 30 de metri, dar mingea a trecut cu puţin pe lângă spaţiul porţii apărate de Golubovic.

Min. 7: Ocazie pentru Florinel Coman. Atacantul FCSB-ului a trimis slab, iar mingea a fost reţinută cu uşurinţă de Golubovic.

Min. 6: S-a reluat confruntarea de pe Arena Naţională.

Min. 5: Meciul a fost întrerupt de arbitru. A fost anunţat un avertisment pentru fanii care aruncă cu obiecte pe teren.

Min. 3: Se aruncă cu zeci de torţe pe teren! Târnovanu a plecat din poartă. Şi Miculescu a fost aproape să fie lovit cu o petardă aruncată din tribună.

Min. 1: A început derby-ul de pe Arena Naţională!

Dinamo: Golubovic – Cr. Costin, Lucas, Homawoo, Amzăr – D. Iglesias, Bena, Ilic – Ghezali, Abdallah, Gregorio
Rezerve: Dujmovic, I. Roșu, Politic, Bordușanu, A.Bani, Patriche, Giafer, R. Grigore, Dr. Irimia
Antrenor: Ovidiu Burcă

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Djokovic, Ad. Șut, Olaru – Al. Băluță, Miculescu, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad, Dawa, Haruț, Compagno, M. Toma, Cr. Ganea, Rotariu, Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous

Update 19.30: Startul meciului a fost amânat cu 10 minute. Totul după ce precedenta partidă din Liga 1, Oţelul – Universitatea Craiova, a început cu o oră întârziere.

Update 18.45: Dawa, Andrea Compagno, Dorin Rotariu şi Ovidiu Popescu sunt printre jucătorii lăsaţi pe bancă de Charalambous.

FCSB este la polul opus. Roș-albaștrii pot profita de pasul greșit făcut de CFR Cluj și își pot mări avansul în fruntea campionatului, cu o victorie în derby. Vicecampioana are 34 de puncte, acumulate după 16 meciuri jucate.

În etapa trecută, FCSB a pus capăt unei serii de patru meciuri consecutive fără succes, învingând-o pe FCU Craiova cu 2-1. Golurile partidei au fost marcate de Darius Olaru și Florinel Coman.

De cealaltă parte, Dinamo a suferit un eșec în ultima rundă cu Universitatea Craiova. Oltenii s-au impus la limită, scor 1-0, „câinii” ratând în mai multe rânduri șansa egalării.

În tur, derby-ul dintre FCSB și Dinamo s-a jucat pe arena Arcul de Triumf, după ce roș-albaștrii nu au putut închiria stadionul din Ghencea. Partida a fost câștigată de elevii lui Elias Charalambous, cu scorul de 2-1, după golurile lui Darius Olaru și Florinel Coman. Pentru „câini” a marcat Gregorio.

Avertismentul Jandarmeriei înaintea derby-ului

Dinamo – FCSB este un meci cu risc maxim! Jandarmeria a emis astăzi un comunicat în care a atras atenţia asupra problemelor care s-ar putea ivi la acest derby de tradiţie al Ligii 1.

„Pentru desfăşurarea în condiţii de ordine şi siguranţă publică a acestui eveniment sportiv, Jandarmeria Capitalei, alături de celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, va lua măsuri pentru deplasarea în condiţii de siguranţă a suporterilor la şi de la stadion, precum şi pentru asigurarea unui climat de siguranţă la nivelul Capitalei.

Spectatorii vor avea acces în stadion începând cu ora 18:00, doar pe baza biletelor sau invitaţiilor puse la dispoziţie de organizator, alături de un document de identitate în format fizic sau electronic. Accesul suporterilor echipei FC Dinamo 1948 Bucureşti în complexul sportiv se va face prin bd. Pierre de Coubertin şi str. Maior Ion Coravu, în timp ce accesul suporterilor echipei FCSB se va face prin bd. Basarabia.

Accesul suporterilor se va realiza sub îndrumarea forţelor de ordine, după efectuarea unui control riguros efectuat de către Jandarmerie şi societatea specializată de protecţie şi pază.

Din raţiuni de siguranţă, recomandăm suporterilor oaspeţi să nu poarte şi să nu afişeze însemne ale echipei FCSB în alte zone ale stadionului, decât cea din Peluza II Sud care este special destinată acestora”, a transmis Jandarmeria Bucureşti, într-un comunicat citat de agerpres.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe Vezi toate știrile
Citește și