Închide meniul

Vali Creţu a exclus-o pe Dinamo din lupta pentru titlu, chiar înainte de marele derby

Dan Roșu Publicat: 20 octombrie 2024, 9:21

Reclamă
Vali Creţu a exclus-o pe Dinamo din lupta pentru titlu, chiar înainte de marele derby

Vali Creţu a exclus-o pe Dinamo din lupta pentru titlu

Vali Creţu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Vali Creţu nu crede că Dinamo va avea forţa să se bată la titlu, în acest sezon, chiar dacă forma arătată de „câinii roşii” este mult peste ce am văzut la echipa lui Kopic, în ultimii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Creţu susţine că CFR și Craiova sunt echipele cu care actuala campioană se va bate pentru supremaţia din Liga 1. Declaraţia vine chiar înainte de marele derby de duminică, Dinamo – FCSB.

Vali Creţu a exclus-o pe Dinamo din lupta pentru titlu

„Anul trecut am fost bine, acum am început mai slab. Au mai și venit jucători, până i-am integrat. Apoi a mai fost și programul mai aglomerat. S-au schimbat multe.

Dar ne-am reglat și trebuie să nu mai facem pași greșiți, pierdem puncte și e greu de recuperat (n.r.- dezavantajul creat). Am revenit la forma noastră, sperăm să o ținem tot așa.

Cred că tot Craiova, CFR. Craiova a început să fie mai constantă. Înainte era inconstantă. CFR și Craiova sunt principalele contracandidate. Așa zic”, a spus Creţu, citat e golazo.ro.

Reclamă
Reclamă

Înainte de derby-ul din etapa a 13-a a Ligii 1, Dinamo e pe 6, iar FCSB e pe 8 în clasament, distanţa dintre cele două fiind de două puncte. Roş-albaştrii vin după o serie de 6 victorii în derby, în campionat, între care şi acel 6-0 de coşmar pentru câinii roşii.

Dinamo n-a mai bătut-o pe FCSB în Liga 1 de 4 ani

Ultimul meci pe care Dinamo l-a câștigat în fața roş-albaştrilor a avut loc acum mai bine de 4 ani, pe data de 16 februarie 2020. Atunci, câinii au învins-o pe FCSB cu 2-1. De atunci au mai jucat alte 6 partide în campionatul intern, toate fiind victorii ale echipei patronate de Gigi Becali.

Dinamo se află pe locul 5 cu 18 puncte în clasamentul Ligii 1. Alb-roșiii au patru victorii, șase remize și două înfrângeri, după 12 etape disputate. În schimb, formația antrenată de Elias Charalambous a avut un start mai prost de sezon. Roş-albaştrii ocupă locul 7 cu 16 puncte. După 11 meciuri disputate, FCSB a consemnat patru câștiguri, patru rezultate de egalitate și trei înfrângeri.

Reclamă

În mai puțin de două săptămâni, cele două mari rivale îşi vor da din nou întâlnire, tot pe Arena Naţională. De data aceasta, derby-ul se va disputa în Cupa României, gazde fiind tot dinamoviştii.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:23 26 oct.

VIDEOBernadette Szocs, eliminată de la WTT Champions Montpellier! Românca a fost învinsă de Batra, live în AntenaPLAY

23:46

Virgiliu Postolachi, eroul lui CFR Cluj cu Sepsi, îndemn pentru jucătorii lui Dan Petrescu: „Trebuie să fim mai răi”

23:46

Dan Petrescu, discurs ferm după ce CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi: „Avem probleme cu norocul! E prea puţin pentru noi!”

23:19

„Suntem penibili!” Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3: „Totul e degeaba”

23:14

Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului cu Hermannstadt! Fanii „câinilor” au făcut show la Sibiu

22:55

CFR Cluj – Sepsi 3-3! Postolachi, „eroul” lui Dan Petrescu! Clujenii au întors dramatic scorul şi au egalat în prelungiri

1 VIDEOGeorge Russell a fost cel mai rapid pilot în primul antrenament al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului! Programul complet 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 6 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen
Citește și