Închide meniul

Dinamo, gata să dea încă o lovitură! Un fost jucător, aşteptat să revină în Ştefan cel Mare

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 februarie 2024, 17:18

Dinamo, gata să dea încă o lovitură! Un fost jucător, aşteptat să revină în Ştefan cel Mare

Dinamo, gata să dea încă o lovitură

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Profimedia

Dinamo e gata să dea încă o lovitură, în această iarnă. Un fost jucător al echipei este aşteptat să revină în Ştefan cel Mare. Andrei Nicolescu vrea să acopere ultimul „gol” din cadrul echipei şi poartă negocieri cu Vlad Munteanu, acesta urmând să ocupe postul de director sportiv al echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a rămas fără director sportiv, după ce la finalul anului trecut, Andrei Nicolescu l-a dat afară pe Gabi Glăvan, cel care se afla în club de la începutul sezonului. Glăvan a fost cel care s-a ocupat de transferurile efectuate la Dinamo, după promovare.

Dinamo, gata să dea încă o lovitură

Conform fanatik.ro, Vlad Munteanu este unul dintre numele aflate pe lista lui Dinamo, pentru a ocupa postul de director sportiv. În prezent, fostul mijlocaş al „câinilor” este manager operaţional în cadrul FRF.

Sursa citată mai sus notează faptul că oficialii lui Dinamo poartă negocieri cu Vlad Munteanu, însă acesta nu a luat încă o decizie. Fostul mijlocaş se teme să părăsească funcţia din cadrul FRF pe care o ocupă, deoarece la Dinamo ar fi mai multă presiune.

De asemenea, pe lista lui Dinamo se mai află şi un director sportiv croat, pe placul lui Zeljko Kopic. Antrenorul a fost cel care s-a ocupat de transferurile făcute de „câini” în această iarnă şi ar putea avea un rol decisiv şi în privinţa numirii următorului director sportiv al echipei.

Reclamă

Un al treilea nume pe lista lui Andrei Nicolescu este Mario Nicolae. Acesta a mai ocupat funcţia de director sportiv al lui Dinamo în sezonul 2020-2021, atunci când „câinii” au evitat in extremis retrogradarea.

„Suntem în discuții cu câțiva potențiali oameni care să fie în zona asta, discuțiile nu sunt simple, depind de multe contexte și condiții.

Dar, cu siguranță, Dinamo va avea un director sportiv în perioada următoare. Nu știm cât de repede, dar căutăm acest lucru”, a transmis Andrei Nicolescu, conform sport.ro, despre următorul director sportiv al lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a avut o campanie de transferuri excelentă, în această iarnă. Trei dintre jucătorii aduşi de Zeljko Kopic, Darko Velkovski, Eddy Gnahore şi Giorgi Milanov s-au integrat perfect în echipă şi au contribuit din plin la victoriile cu Farul şi Oţelul, din ultimele două runde.

Dinamo, pe „modelul” FCSB! A trimis doi jucători la vraciul Marijana

Dinamo a preluat „modelul” celor de la FCSB şi a trimis doi jucători la vraciul Marijana, înaintea duelului cu CFR Cluj, din Liga 1. Dennis Politic şi Costin Amzăr au plecat în Serbia, la tratament, după ce s-au accidentat în duelul cu Oţelul.

Dennis Politic, golgheterul lui Dinamo, a marcat un gol în partida cu Oţelul, însă a ieşit accidentat în minutul 53, atunci când a fost înlocuit de Dani Iglesiai.

De cealaltă parte, Costin Amzăr, titular indiscutabil la Dinamo, s-a accidentat înainte de pauză, în minutul 41, şi a fost înlocuit de Antonio Borduşanu.

Conform sport.ro, ambii jucători au fost trimişi de Dinamo să se trateze în Serbia, la vraciul Marijana. Aceasta a devenit cunoscută în România, după ce mai mulţi jucători de la FCSB au apelat la tratamentele ei.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională Vezi toate știrile
Citește și