Închide meniul

Dinamo, pe „modelul” FCSB! A trimis doi jucători la vraciul Marijana, înaintea meciului cu CFR Cluj

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 februarie 2024, 22:21

Dinamo, pe „modelul FCSB! A trimis doi jucători la vraciul Marijana, înaintea meciului cu CFR Cluj

Planuri măreţe la Dinamo, după ieşirea din insolvenţă

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Profimedia

Dinamo a preluat „modelul” celor de la FCSB şi a trimis doi jucători la vraciul Marijana, înaintea duelului cu CFR Cluj, din Liga 1. Dennis Politic şi Costin Amzăr au plecat în Serbia, la tratament, după ce s-au accidentat în duelul cu Oţelul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Politic, golgheterul lui Dinamo, a marcat un gol în partida cu Oţelul, însă a ieşit accidentat în minutul 53, atunci când a fost înlocuit de Dani Iglesiai.

Dinamo, pe „modelul” FCSB, după ce a trimis doi jucători la vraciul Marijana

De cealaltă parte, Costin Amzăr, titular indiscutabil la Dinamo, s-a accidentat înainte de pauză, în minutul 41, şi a fost înlocuit de Antonio Borduşanu.

Conform sport.ro, ambii jucători au fost trimişi de Dinamo să se trateze în Serbia, la vraciul Marijana. Aceasta a devenit cunoscută în România, după ce mai mulţi jucători de la FCSB au apelat la tratamentele ei.

În acest sezon, Florinel Coman s-a recuperat miraculos, după ce s-a accidentat la începutul sezonului, în partida cu Voluntari.

Reclamă

Andrei Nicolescu a oferit declaraţii despre situaţia lui Dinamo. Administratorul special al clubului din Ştefan cel Mare a transmis faptul că atmosfera de la echipă este una bună, însă locul ocupat în clasament este unul ruşinos.

„Feeling-ul este că lucrurile se îndreaptă, că începem să avem un joc colectiv puternic. Suntem încă departe de ceea ce trebuie să fie Dinamo. E un loc foarte rușinos. Matematic, orice e posibil”, a declarat Andrei Nicolescu, conform sursei citate mai sus.

Cine este vraciul Marijana

Marijana Kovacevic a dezvăluit ce studii are, aceasta subliniind faptul că nu este medic. „Vraciul” susține că tratează traumatisme, rupturi sau hematoane, și are capacitatea de a vindeca un sportiv în câteva ore, deși diagnosticul inițial al acestuia era unul mult mai dur.

Reclamă 4 / 0/3

„Ce afecțiuni tratez? Toate traumatismele de țesut muscular la un fotbalist profesionist, rupturi parțiale, rupturi, distensii, hematoame, țesut cicatricial vechi și nou în mușchi.

Ca tehnician pentru fizică nucleară, am intrat și am absolvit Facultatea de Farmacie din Belgrad. Deși mulți consideră că după aceea ești doar un farmacist obișnuit sau vânzător de medicamente, cu ceea ce am realizat ulterior pot nega toate prejudecățile referitoare la farmacie.

Când jucătorul sosește, se efectuează o scanare inițială și se determină amploarea accidentării. Terapiile sunt atât de puternice încât o oră de terapie înlocuiește o săptămână de tratament cu orice altă metodă din lume. Așa că, dacă se spune că trebuie să se odihnească o lună, îi voi rezolva problema în patru ore”, a declarat Marijana Kovacevic, într-un interviu pentru presa din Serbia, citată de gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și