Închide meniul

Dinamo încearcă o nouă lovitură pe piața transferurilor! „Câinii” negociază cu un jucător cu zeci de meciuri în Champions League

Alex Ioniță Publicat: 6 ianuarie 2024, 19:16

Reclamă
Dinamo încearcă o nouă lovitură pe piața transferurilor! Câinii” negociază cu un jucător cu zeci de meciuri în Champions League

Dinamo încearcă o nouă lovitură pe piața transferurilor

Ljubomir Fejsa, în timpul unui meci din UEFA Champions League / Profimedia

Dinamo încearcă o nouă lovitură pe piața transferurilor. Administratorul special al formației din Ștefan cel Mare, Andrie Nicolescu, vrea să aducă la echipă un fost jucător de la Benfica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Ljubomir Fejsa, care a evoluat în trecut pentru campioana en-titre din Liga Portugal, competiție care se vede live în AntenaPLAY. De asemenea, în anul 2018 acesta era cotat la suma de 15 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Dinamo încearcă o nouă lovitură pe piața transferurilor. Detalii de la negocierile cu mijlocașul sârb

Oficialii de la Dinamo încearcă să îl aducă la echipă pe Ljubomir Fejsa. Acum în vârstă de 35 de ani, mijlocașul defensiv a adunat 33 de meciuri în UEFA Champions League.

În momentul de față, Fejsa este liber de contract, după ce s-a despărțit de Partizan Belgrad, în vara anului trecut. Negocierile dintre cele două părți sunt însă complicate, având în vedere că acesta nu este mulțumit de oferta pe care a primit-o din partea celor de la Dinamo, potrivit fanatik.ro.

Oficialii din Ștefan cel Mare, prin vocea lui Andrei Nicolescu, i-au propus un salariu de 12.000 de euro și un bonus consistent, în situația în care echipa s-ar salva de la retrogradare.

Reclamă

Totuși, potrivit sursei citate anterior, Ljubomir Fejsa își dorește un contract mai mare, în care să nu fie inclus bonusul respectiv.

În cariera sa, mijlocașul cu 25 de selecții în naționala Serbiei a mai jucat pentru: Hajduk Kula, Partizan Belgrad, Olympiakos, Benfica, Deportivo Alaves și Al-Ahli. În momentul de față este cotat la suma de 250.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Darko Velkovski a fost prezentat oficial de Dinamo! Imagini din cantonamentul „câinilor”.

În decursul zilei de sâmbătă, oficialii grupării pregătite de Zeljko Kopic au anunțat, prin intermediul rețelelor de socizalizare, faptul că fundașul nord-macedonean a ajuns în cantonamentul formației din Ștefan cel Mare, care se pregătește în Turcia.

Reclamă 4 / 0/3

Alături de fotografia respectivă, reprezentanții câinilor au notat: „Bine ai venit, Darko!”.

Totodată, tot prin intermediul rețelelor de socializare, au apărut imagini cu jucătorul cotat la 1,8 milioane de euro, de la antrenamentul formației. Acesta a fost surprins efectuând o alergare ușoară.

În cariera sa, fundașul de 28 de ani a jucat pentru: MGjP, Rabotnicki, Vardar Skopje, HNK Rijeka și Al-Ettifaq. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2022, în timp ce era legitimat la formația din Arabia Saudită, care a fost menționată anterior. La momentul respectiv valora suma de 2,3 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și