Închide meniul

Dinamo Kiev forțează transferul lui Daniel Paraschiv! Ce bonusuri ar fi dispuși să plătească ucrainenii pentru atacantul lui FC Hermannstadt

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 februarie 2023, 10:34

Dinamo Kiev forțează transferul lui Daniel Paraschiv! Ce bonusuri ar fi dispuși să plătească ucrainenii pentru atacantul lui FC Hermannstadt

Daniel Paraschiv a marcat 10 goluri în actualul sezon din Liga 1

Daniel Paraschiv a marcat 10 goluri în actualul sezon din Liga 1 / Hepta

Dinamo Kiev forțează transferul lui Daniel Paraschiv! Clubul lui Mircea Lucescu și-l dorește enorm pe atacantul de 23 de ani care a făcut furori la FC Hermannstadt în ultima vreme. Internaționalul român a refuzat momentan oferta ucrainenilor, însă negocierile nu au picat definitiv. Pe lângă suma de transfer în valoare de 1.2 milioane de euro, Dinamo Kiev ar fi pregătită să includă în contract și bonusuri de performanță răsunătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Paraschiv s-a arătat flatat de interesul celor de la Dinamo Kiev. În ciuda ofertei extrem de tentante, tânărul jucător a refuzat în primă fază propunerea, explicând că nu s-ar simți în siguranță în Ucraina, în contextul războiului declanșat de Rusia.

Dinamo Kiev forțează transferul lui Daniel Paraschiv! Ce bonusuri ar fi dispuși să plătească ucrainenii

Potrivit digisport.ro, oficialii lui Dinamo Kiev ar fi pregătiți să includă în transferul lui Daniel Paraschiv de la FC Hermannstadt bonusuri de performanță în valoare totală de 300.000 de euro. Suma respectivă ar fi urmat să ajungă la clubul din Sibiu treptat, în funcție de realizările din teren ale românului, la formația din Ucraina.

Bonusurile respective ar fi fost ușor de accesat, mai precizează sursa citată. Totuși, decizia jucătorului a cântărit decisiv în negocierile dintre FC Hermannstadt și Dinamo Kiev, iar pentru moment atacantul de 23 de ani va rămâne la Sibiu.

În același timp, mai există o ofertă pe numele lui Daniel Paraschiv din Ungaria, de la o echipă aflată pe primele locuri. Totuși, suma oferită de maghiari nu i-a mulțumit pe conducătorii de la FC Hermannstadt.

Reclamă

Daniel Paraschiv a refuzat oferta lui Dinamo Kiev: „Am analizat!”

“Bineînțeles, când am auzit de interesul lui Dinamo Kiev și al lui Mircea Lucescu m-am bucurat foarte mult, dar am analizat, nu știu care e situația acolo și nu aș vrea să merg să stau eu neliniștit sau familia mea. Trebuie să mă gândesc și la oamenii de lângă mine, să le fie și lor bine, nu doar mie, din punct de vedere sportiv și financiar.

De aceea a fost o decizie destul de greu de luat. Până acum, m-am gândit să nu dau curs ofertei. E un context aparte și nu sunt dispus să risc anumite lucruri. E una dintre cele mai mari realizări ale carierei mele, să fiu dorit de unul dintre cei mai mari antrenori din istorie.

Oferta din Ungaria, nu s-a ajuns la o sumă care să mulțumească clubul, nu știu dacă se va realiza, rămâne de văzut. Știu echipa, campionatul e strâns acolo, multe echipe se bat la cupele europene”, a spus Daniel Paraschiv, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cotat la 800.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Daniel Paraschiv este unul dintre cei mai buni marcatori din Liga 1, în actualul sezon. Tânărul atacant a înscris 10 goluri în campionatul României, în 24 de apariții.

De-a lungul carierei, Paraschiv a mai jucat la AFC Harman, Luceafărul Oradea, Viitorul Tg. Jiu, CFR Cluj și FC Voluntari.

Daniel Paraschiv a debutat la naționala României în luna noiembrie a anului trecut. Atacantul de 23 de ani a marcat în primul său meci sub “tricolor”, în amicalul cu Moldova, câștigat de jucătorii lui Edi Iordănescu cu 5-0.

Recomandări
  • Dinamo Kiev forțează transferul lui Daniel Paraschiv
  • Ce bonusuri ar fi dispuși să plătească ucrainenii pentru atacantul lui FC Hermannstadt

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și