Închide meniul

Dinamo, lovitura anului pe piața transferurilor! Un fost star din Premier League semnează cu echipa din Ștefan cel Mare

Alex Ioniță Publicat: 21 ianuarie 2024, 19:38

Reclamă
Dinamo, lovitura anului pe piața transferurilor! Un fost star din Premier League semnează cu echipa din Ștefan cel Mare

Dinamo, lovitura anului pe piața transferurilor!

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Hepta

Dinamo a dat lovitura anului pe piața transferurilor. Oficialii echipei din Ștefan cel Mare au reușit să se înțeleagă cu un fost star din Premier League, cu sute de meciuri la cel mai înalt nivel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Andre Ayew, jucător care are în CV formații de top, precum West Ham, Swansea sau Olympique Marseille. Acesta ar urma să fie al 6-lea transfer al „câinilor”, care i-au mai adus pe: Darko Velkovski, Eddy Gnahore, Domagoj Pavicic, Petru Neagu și pe Georgi Milanov.

Dinamo, lovitura anului pe piața transferurilor! Andre Ayew se va lupta pentru salvarea de la retrogradare

Potrivit informațiilor oferite de publicația nogomania.com, Andre Ayew va fi noul jucător al formației din Ștefan cel Mare. Fiul mareului Abedi Pele ar urma să fie prezentat în perioada următoare și va ajunge la echipă după ce își va încheia aventura de la Cupa Africii pe Națiuni, acolo unde este covocat în echipa națională a Ghanei.

În momentul de față, acesta se află în ultimele 6 luni de contract cu formația franceză La Havre și este cotat la suma de 1,4 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

”Dinamo București stârnește entuziasm odată cu posibila semnare a lui Andre Ayew, căpitanul Ghanei și fiul lui Abedi Pele, alăturându-se lui Velkovski, Pavicic și Milanov. Ayew, ale cărui momente importante în carieră includ perioade în Anglia la cluburi precum Swansea și West Ham, se va alătura lui Dinamo de la Le Havre.

Reclamă

Ayew, care reprezintă în prezent Ghana la Cupa Africană a Națiunilor, a făcut istorie într-un meci împotriva Capului Verde, devenind al treilea jucător care a participat vreodată la opt turnee ale Cupei Africii a Națiunilor, alăturându-se lui Rigobert Song și a eternului Ahmed Hassan, simbolul fotbalului egiptean.

Ayew a fost căpitanul Ghanei în ultimul deceniu și și-a petrecut vârful carierei cu cluburi precum Marseille, Swansea, West Ham și Fenerbahçe. Se va alătura lui Dinamo București de la Le Havre. Este de remarcat faptul că fratele său mai mic, Jordan Ayew, este un jucător cheie pentru Crystal Palace de câțiva ani.

Ayew este de așteptat să fie prezentat oficial ca noul jucător al lui Dinamo în următoarele 48 de ore și se va alătura echipei după ce și-a încheiat atribuțiile la Cupa Africii”, notează sursa menționată anterior, citată de digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Prunea i-a făcut praf pe Zeljko Kopic şi noile transferuri

Florin Prunea s-a descătuşat la adresa croatului de pe banca lui Dinamo. Mai mult, i-a atacat pe doi dintre cei cinci jucători transferaţi de „câini” în această iarnă.

„E unul dintre cele mai slabe jocuri ale lui Dinamo din acest campionat, dacă nu chiar cel mai slab. Nu înțeleg de ce a scos doi atacanți și a jucat la 0-0 pe final. Cu ce o ajuta pe Dinamo asta?

Transferurile… Din ce am văzut, nu pot ajuta mai deloc. Sunt fotbaliști nepregătiți fizic, care nu pot face diferența. O spun cu părere de rău, dar Dinamo va retrograda sigur, dacă joacă tot așa. Nu are nicio șansă să se salveze, la cum a arătat azi”, a declarat Florin Prunea la prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:48 Programul complet al sferturilor de finală de la Campionatul Mondial de hochei 2024. Competiţia e EXCLUSIV în AntenaPLAY 23:42 VideoReportaj exclusiv cu Răzvan Lucescu: „Medalia o iubesc enorm!”. Ce a spus despre un posibil duel cu FCSB în Champions League 23:33 Mihai Stoica a dat noi detalii despre viitorul lui Florinel Coman: „Nu e disperat după bani!” 23:02 Mihai Stoica îl „ajută” pe Louis Munteanu să aleagă între FCSB şi Rapid: „55.000 de spectatori şi în Champions League sau acolo?” 22:23 Lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Recordul uriaş al lui Cristiano Ronaldo 22:20 Viitorul lui Dennis Politic a fost decis! Ce contract a semnat „eroul” lui Dinamo din turul barajului cu Csikszereda 21:34 EXCLUSIVCristina Şerban e românca de 21 de ani care lucrează la Mercedes şi a dezvăluit ce dialog genial a avut cu Lewis Hamilton 21:23 Mihai Stoica a pronunţat numele celor şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB: „Gigi Becali hotărăşte!” 21:10 VIDEOFinlanda – Elveţia 1-3 şi Suedia – Slovacia 6-1 au fost în AntenaPLAY. S-a terminat faza grupelor la CM de hochei 20:42 „Dacă aş antrena o echipă mare, Ianis Hagi ar fi primul transfer!” Gică Hagi, fascinat de fiul său: „Cel mai bun cu Real Madrid” Vezi toate știrile
Citește și