Închide meniul

Dinamo, lovitură pe piaţa transferurilor. A semnat cu cinci jucători chiar înaintea meciului cu Universitatea Craiova

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iulie 2023, 8:49

Reclamă
Dinamo, lovitură pe piaţa transferurilor. A semnat cu cinci jucători chiar înaintea meciului cu Universitatea Craiova

Dinamo, lovitură pe piaţa transferurilor

Ovidiu Burcă, la finalul unui meci al lui Dinamo/ Profimedia

Dinamo a dat o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor. Cu 24 de ore înaintea meciului cu Universitatea Craiova, din prima etapă a Ligii 1, oficialii „câinilor” au oficializat cinci mutări. Goncalo Gregorio, Josue Homawoo, Dennis Politic, Adnan Golubovic şi Cristian Costin sunt noii jucători ai alb-roşiilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revenită pe prima scenă a fotbalului românesc, Dinamo a scăpat de interdicţia la transferuri şi a putut să semneze cu jucătorii care se antrenau deja sub comanda lui Ovidiu Burcă. Cu toţii au fost prezentaţi şi pot debuta în disputa care va fi în această seară, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Dinamo, lovitură pe piaţa transferurilor

Clubul Dinamo București dorește să prezinte jucătorii care au semnat contractele cu formația din Ștefan cel Mare și urmează să evolueze în acest sezon în tricoul alb-roșu. În zilele următoare, EXCLUSIV pentru canalele Dinamo București, veți putea urmări interviuri de amploare cu fiecare jucător! Mai întâi, să-i cunoaștem, pe scurt:

GONÇALO GREGÓRIO

Născut pe 14 iunie 1995 (28 ani) în Lisabona, Portugalia, Gonçalo Gregório este un atacant de 1.84m care a evoluat în ultimul sezon la Leiria, echipă care a reușit promovarea în eșalonul secund din Portugalia. A reușit 11 goluri în 21 de meciuri pentru fosta echipă, fiind un factor decisiv în performanța obținută de Leiria.

Reclamă

JOSUÉ HOMAWOO

Născut pe 12 noiembrie 1997 (25 ani) în Lome, Togo, Josue este un fundaș central de 1.91m care a evoluat ultima dată pentru Red Star FC în Championnat National din Franța, echipă pentru care a bifat 31 apariții. Josué a fost coleg cu Hakim Abdallah, atacantul nostru, la echipa secundă a celor de la Nantes.

DENNIS POLITIC

Reclamă 4 / 0/3

Născut pe 5 martie 2000 (23 ani) la Brașov, în România, Dennis este un mijlocaș ofensiv (folosit și drept extremă și vârf fals) de 1.85m care a evoluat, în sezonul anterior, sub formă de împrumut la Port Vale, echipă din League One England, el aparținând de Cremonese. El a reușit 7 goluri și 2 pase decisive în sezonul 2022/23, inclusiv un hat-trick în EFL Trophy pe 20.09.2022, împotriva lui Shrewsbury.

Dinamo a scăpat de interdicţia la transferuri

ADNAN GOLUBOVIC

Născut pe 22 iulie 1995 (27 ani) la Ljubljana, în Slovenia, Adnan este un portar de 1.86m care a evoluat, în sezonul trecut, la Koper, în prima divizie slovenă, el având inclusiv 4 apariții în cupele europene (Conference League și Europa League). 11 clean sheet-uri a reușit Adnan în sezonul 2022-23 de Prva Liga. Este fost portar selecționat la naționalele Under ale Sloveniei.

CRISTIAN COSTIN

Născut pe 17 iunie 1998 (25 ani) la Beclean, în România, Cristian este un fundaș lateral dreapta (folosit și ca mijlocaș dreapta) care a evoluat, în ultimele 4 sezoane, la FC Voluntari. În Superliga, are 6 goluri, iar cu siguranță toți dinamoviștii vor fi încântați să aibă în tricoul alb-roșu un jucător care deja are peste 100 prezențe în Superliga României!„, se anunţă în postarea de pe Facebook a lui Dinamo.

Dinamo are un start de coşmar în noua ediţie a Ligii 1. După duelul cu Universitatea Craiova, alb-roşiii urmează să îşi dispute chiar derby-ul cu marea rivală, FCSB. În etapa a treia joacă pe teren propriu cu Sepsi.

Reclamă

Ovidiu Burcă, mesaj clar înainte de Dinamo – Universitatea Craiova

Ovidiu Burcă a transmis un mesaj clar înaintea partidei dintre Dinamo şi Universitatea Craiova, din prima etapă a sezonului de Liga 1. Antrenorul „câinilor” este convins că echipa sa poate produce supriza în faţa oltenilor lui Eugen Neagoe.

Burcă a prefaţat duelul dintre Dinamo şi Universitatea Craiova. Acesta susţine că îşi propune să câştige cele trei puncte, în partida care se va desfăşura pe arena Arcul de Triumf.

Îmi fac calculele pentru mâine, ne dorim să câștigăm mâine. Indiferent de adversarul pe care îl întâlnim trebuie să câștigăm, așa e la Dinamo. Deocamdată, calculele le facem pentru meciul de mâine. Trebuie să fim conștienți că avem în față un adversar bun, dar nu imbatabil.

Din perspectiva voastră și a agențiilor de pariuri, probabil Craiova este favorită, dar cred că avem și noi atuurile noastre. Craiova este o echipă cu jucători foarte buni, au un antrenor cu mare experiență în prima ligă, dar avem și noi atuurile noastre.

În primul rând, spiritul pe care l-am câștigat anul trecut ca echipă și conexiunea cu suporterii. Cred că avem o filosofie de joc deja așezată, foarte mulți dintre băieți știu ce au de făcut. Cred că această disciplină și entuziasmul pe care îl avem sunt atuurile noastre”, a declarat Ovidiu Burcă, la conferinţa de presă, premergătoare partidei cu Universitatea Craiova.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și