Închide meniul

Ovidiu Burcă, mesaj clar înainte de Dinamo – Universitatea Craiova: „Avem atuurile noastre!”

Viviana Moraru Publicat: 16 iulie 2023, 13:55

Reclamă
Ovidiu Burcă, mesaj clar înainte de Dinamo – Universitatea Craiova: „Avem atuurile noastre!

Ovidiu Burcă a răbufnit după înfrângerea suferită de Dinamo cu UTA

Ovidiu Burcă, la conferinţa de presă / AntenaSport

Ovidiu Burcă a transmis un mesaj clar înaintea partidei dintre Dinamo şi Universitatea Craiova, din prima etapă a sezonului de Liga 1. Antrenorul „câinilor” este convins că echipa sa poate produce supriza în faţa oltenilor lui Eugen Neagoe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo va debuta în noul sezon de Liga 1 într-un meci cu Universitatea Craiova. Duelul va fi luni, de la ora 21:30, în format live text, pe AS.ro.

Ovidiu Burcă, mesaj clar înainte de Dinamo – Universitatea Craiova

Ovidiu Burcă a prefaţat duelul dintre Dinamo şi Universitatea Craiova. Acesta susţine că îşi propune să câştige cele trei puncte, în partida care se va desfăşura pe arena Arcul de Triumf.

Tehnicianul „câinilor” susţine că echipa sa a câştigat experienţă în sezonul trecut, după ce a reuşit să promoveze în Liga 1, după un singur an petrecut în eşalonul inferior.

Îmi fac calculele pentru mâine, ne dorim să câștigăm mâine. Indiferent de adversarul pe care îl întâlnim trebuie să câștigăm, așa e la Dinamo. Deocamdată, calculele le facem pentru meciul de mâine. Trebuie să fim conștienți că avem în față un adversar bun, dar nu imbatabil.

Reclamă

Din perspectiva voastră și a agențiilor de pariuri, probabil Craiova este favorită, dar cred că avem și noi atuurile noastre. Craiova este o echipă cu jucători foarte buni, au un antrenor cu mare experiență în prima ligă, dar avem și noi atuurile noastre.

În primul rând, spiritul pe care l-am câștigat anul trecut ca echipă și conexiunea cu suporterii. Cred că avem o filosofie de joc deja așezată, foarte mulți dintre băieți știu ce au de făcut. Cred că această disciplină și entuziasmul pe care îl avem sunt atuurile noastre”, a declarat Ovidiu Burcă, la conferinţa de presă, premergătoare partidei cu Universitatea Craiova.

Veşti bune pentru Dinamo, înaintea duelului cu Universitatea Craiova

Dinamo a primit veşti bune înaintea duelului cu Universitatea Craiova, din prima rundă de Liga 1. „Câinii” au primit acceptul din partea LPF pentru a-şi înregistra noile transferuri, după ce recent au plătit datoria de 500.000 de euro către foştii jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Conform gsp.ro, LPF le-a dat acceptul dinamoviştilor pentru a înregistra noile achiziţii. Vestea a venit la câteva zile după ce Dinamo a scăpat de interdicţia la transferuri.

Astfel, „câinii” îi pot înregistra pe Hakim Abdallah, Goncalo Gregorio, Adnan Golubovic, Cristi Costin şi pe Dennis Politic, cei care s-au înţeles cu trupa din Ştefan cel Mare în această vară.

Ovidiu Burcă se poate baza pe toţi cei cinci jucători aduşi în această vară, şi la meciul cu Universitatea Craiova, din prima rundă a sezonului.

De asemenea, o altă veste bună pe care a primit-o Dinamo este reprezentată de faptul că arena Arcul de Triumf va fi plină la ora de start a meciului cu Universitatea Craiova. Toate biletele au fost vândute, astfel că la meci vor fi prezenţi 7500 de fani dinamovişti, şi alţi 500 de fani olteni.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou, reacţie fermă despre român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2 8:37 Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!” 8:36 Dan Petrescu îi face concurenţă lui Gigi Becali şi pregăteşte marea lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul aşteptat în Gruia 0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
14
mai
23:48
Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!”
14
mai
23:09
Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid
14
mai
23:04
Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol
Vezi toate știrile
Citește și