Închide meniul

Gigi Becali a trecut un alt jucător de la FCSB pe lista neagră! De cine vrea să se despartă în iarnă, alături de Ganea şi Rotariu

Bogdan Stănescu Publicat: 18 decembrie 2023, 12:35

Reclamă
Gigi Becali a trecut un alt jucător de la FCSB pe lista neagră! De cine vrea să se despartă în iarnă, alături de Ganea şi Rotariu

Gigi Becali a trecut un alt jucător de la FCSB pe lista neagră

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a trecut un alt jucător de la FCSB pe lista neagră! Patronul FCSB-ului vrea să renunţe şi la un mijlocaş pe care spunea că îl va păstra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba de Damjan Djokovic. Becali a declarat acum că s-a convins şi de Djokovic şi că vrea să se despartă şi de el. Djokovic a intrat pe teren, în meciul FCSB – Hermannstadt 3-0, abia în minutul 76 al partidei, înlocuindu-l pe Adrian Şut.

Gigi Becali a trecut un alt jucător de la FCSB pe lista neagră!

Să vedem, că o să ne despărțim de vreo câțiva jucători. Djokovic, Rotariu, Ganea, o să ne despărțim de ei. (n.r. Djokovic pe lista neagră?) Da, păi ce să facem?

Am zis că nu ne despărțim de Djokovic că mai aveam două meciuri de jucat. Am zis ca să nu știe. Djokovic este pe lista despărțirilor din iarnă. Facem selecție, selecție! Crema, crema!”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Gigi Becali spunea, recent, că de Damjan Djokovic se va folosi şi în a doua parte a acestui sezon. Dinamo şi-a manifestat interesul pentru Djokovic, dar un impediment uriaş în calea transferului e reprezentat de salariul mare pe care îl are croatul şi pe care „câinii” nu şi l-ar permite.

Reclamă

”Am zis că nu-l doresc pe Djokovic? Nu, tată, de el mă folosesc. E un jucător de care nu vreau să scap. Nu, să-l ia pe Rotariu (n.r.: Dinamo). De ce să nu-l primească, dacă au nevoie de jucător?”, a spus Gigi Becali, potrivit iamsport.ro.

Gigi Becali anunţă că îi face plângere penală lui Kyros Vassaras: „Ne batjocoreşte în ţara noastră”

Gigi Becali anunţă că îi face plângere penală lui Kyros Vassaras. Patronul FCSB-ului a fost foarte deranjat că Vassaras le-a cerut scuze celor de la CFR Cluj.

Becali a spus că FCSB a fost dezavantajată cu Voluntari, iar preşedintele CCA nu şi-a cerut scuze.

Reclamă 4 / 0/3

„Să se uite la fază să vadă că atunci când lovește ăla (n.r. – Ștefănescu) mingea, are un metru în față (n.r. – Rondon). Să vină Vassaras să studieze, să îl învăț să se uite la fază.

Cu alte cuvinte ‘Ce faceți voi mă? Pe prietenii mei? Voi trebuia să scoateți mingea din poartă încă o dată, mă’. Noi am pierdut campionatul cu Voluntari și nu și-a cerut scuze. Două goluri. Al lor (n.r. – CFR cu U Craiova) a fost validat și la noi (n.r. Volunari cu FCSB) au dat ăia gol din ofsaid.

El cu comunicatul ăsta și-a dat puțin foc la valiză. Îi fac plângere penală! Declarația asta a lui e vădită. E o chestie cu tentă. Mesajul lui e ‘Ăia sunt prietenii mei, trebuia să scoateți mingea din poartă. Bă, scoateți mingea din poartă! Altfel, vă rețin de la delegări!’

Becali, derapaj la adresa lui Vassaras: „Să plece în țara lui!”

Auzi, își cere scuze. Cu ăștia e nasoală treabă. Trebuie să facem plângere la comisia de sport. Omul ăsta nu mai are nicio limită. E ceva foarte grav la mijloc. E prea mult. Ca să dai comunicate înseamnă că e ceva prea mult la mijloc, că nu dai comunicate pentru terchea berchea.

E gravă situația. Ministrul Sportului, comisia de sport, goniți-l, mă, de aici! Să plece în țara lui! Iar mă enervez. Iar fac păcate. Ăsta ne batjocorește în țara noastră.

Dar de ce au nevoie de el? Nu înțeleg. (n.r. – că avem delegările ale în Europa) Ce câștigă fotbalul românesc că deleagă arbitri? Pe noi ne interesează reputația fotbalului, nu a arbitrilor”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10
mai
0:17
Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League
10
mai
0:00
Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League
23:50 Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu 23:33 Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase 23:21 Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024 23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României Vezi toate știrile
Citește și