Închide meniul

Dinamo, pe „modelul” Rapid! „Câinii”, gata să transfere un atacant din Kosovo, pentru a scăpa de retrogradare

Viviana Moraru Publicat: 8 februarie 2024, 17:17

Reclamă
Dinamo, pe „modelul Rapid! „Câinii, gata să transfere un atacant din Kosovo, pentru a scăpa de retrogradare

Dinamo, pe "modelul" Rapid, şi vrea să transfere un atacant din Kosovo

Astrit Selmani, în timpul unui meci/ Profimedia

Dinamo este pe „modelul” celor de la Rapid, şi vrea să transfere un atacant din Kosovo. Oficialii „câinilor” au pus ochii pe un vârf de 26 de ani, pentru a scapă de retrogradare. Trupa din Ştefan cel Mare negociază cu Astrit Selmani, atacant care are prezenţe şi la naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid are în lot nu mai puţin de trei jucători din Kosovo. În această iarnă, giuleştenii i-au transferat pe Ermal Krasniqi şi pe Florent Hassani, şi l-au adus de asemenea, şi pe Borisav Burmaz, din Serbia.

Dinamo, pe „modelul” Rapid | „Câinii” vor să transfere un atacant din Kosovo

Conform fanatik.ro, Dinamo îl va transfera pe Astrit Selmani. Atacantul în vârstă de 26 de ani a devenit liber de contract în această iarnă, după ce şi-a încheiat înţelegerea cu Hapoel Beer Sheva.

Atacantul este cotat la suma de 350.000 de euro, conform site-urilor de specialitate, iar în acest sezon a evoluat la Goteborg, sub formă de împrumut de la Hapoel Beer Sheva. La formaţia suedeză, Selmani a bifat 13 meciuri, reuşind să marcheze un singur gol.

Sursa citată anterior anunţă că următorul jucător al lui Dinamo a luat deja legătura cu kosovarii care evoluează la Rapid, interesându-se de nivelul fotbalului românesc, dar şi de problemele cu care se confruntă „câinii”, acesta primind referinţe bune din partea conaţionalilor săi.

Reclamă

Astrit Selmani a fost transferat de Hapoel Beer Sheva în vara lui 2022, în schimbul sumei de un milion de euro. Kosovarul nu s-a impus însă la formaţia din Israel, şi a fost cedat sub formă de împrumut la Midtjylland şi Goteborg. La echipa naţională, Selmani a bifat cinci meciuri, reuşind să marcheze şi un gol.

Astrit Selmani ar urma să fie al şaptelea transfer al lui Dinamo, din această iarnă. „Câinii” i-au mai adus, până acum, pe Darko Velkovski, Georgi Milanov, Damagoj Pavicic, Eddy Gnahore, Dorian Răilean şi Petru Neagu.

Dinamo a ajuns pe ultimul loc în Liga 1, după ce în 2024 a suferit înfrângeri pe linie, cu Petrolul, Rapid şi FCU Craiova. În această rundă, „câinii” se vor duela cu Farul, meciul urmând să se dispute luni, de la ora 20:00, în format live text, pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Conducerea lui Dinamo, pusă la zid de un fost jucător important

Conducerea lui Dinamo a fost pusă la zid de un fost jucător important, după ce Lucas Alves a plecat în Vietnam. Florentin Petre a criticat în termeni duri modul în care conducerea „câinilor” a făcut contractul jucătorului.

Florentin Petre consideră că este vorba despre amatorism din partea conducătorilor din Ştefan cel Mare, care nu au avut o strategie în ceea ce priveşte clauza de reziliere a unui astfel de jucător. Mai mult, Petre a vorbit şi despre diferenţa dintre contractele jucătorilor din prezent şi contractele pe care le avea în perioada în care evolua la Dinamo:

„Probabil de aia a şi venit (n.r. Lucas Alves la Dinamo). Cu o anumită clauză pusă în contract, bani de seminţe. De aia a şi venit, nu s-au gândit nicio secundă (n.r. oficialii lui Dinamo) la repercusiunile pe care ar putea să le aibă clubul.

Este o lipsă de organizare, de educaţie în documentaţie. Dar ai adus un jucător pe un salariu extraordinar de mare pentru o echipă care se află pe ultimul loc… Dacă tot i-ai făcut salariul ăsta, bagă şi o clauză de 400-500.000 de euro.

Din punctul meu de vedere a fost amatorism, o greşeală de strategie extraordinar de mare. Păi vreţi să vă spun cum erau contractele noastre? Erau cât o carte, îţi lua două săptămâni să le citeşti”, a declarat Florentin Petre, potrivit fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și