Închide meniul

Dinamo – Petrolul se va juca pe Arcul de Triumf! Anunţul oficial al „câinilor”

Alex Masgras Publicat: 22 august 2023, 20:28

Reclamă
Dinamo – Petrolul se va juca pe Arcul de Triumf! Anunţul oficial al „câinilor

Dinamo - Petrolul se va juca pe Arcul de Triumf

Dinamo, pe Arcul de Triumf / Hepta

Dinamo – Petrolul se va juca pe Arcul de Triumf. Partida va avea loc sâmbătă seară, în etapa a şaptea din Liga 1. „Câinii” sperau ca partida cu „lupii galbeni” să aibă loc pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După meciul de la FC Voluntari, chiar antrenorul Ovidiu Burcă a declarat că îşi doreşte ca această partidă să aibă loc pe cel mai mare stadion din România.

Dinamo – Petrolul se va juca pe Arcul de Triumf! Anunţul oficial al „câinilor”

Dinamo a anunţat că partida cu Petrolul Ploieşti din etapa a şaptea a Ligii 1 va avea loc pe stadionul Arcul de Triumf, astfel încât dorinţa lui Ovidiu Burcă nu se va îndeplini.

După victoria cu FC Voluntari, antrenorul lui Dinamo spera ca meciul cu Petrolul Ploieşti să aibă loc pe cea mai mare arenă a ţării, acolo unde ar fi putut asista 30.000 de dinamovişti.

Reclamă

Pentru că meciul va avea loc pe stadionul Arcul de Triumf, partida dintre Dinamo şi Petrolul Ploieşti nu va avea mai mult de 7500 de spectatori.

Dinamo a evoluat până acum toate meciurile de pe teren propriu din acest sezon de Liga 1 pe stadionul Arcul de Triumf. De asemenea, „câinii” au jucat tot acolo şi mai multe meciuri din finalul sezonului trecut din Liga 2, înainte de a reveni în primul eşalon fotbalistic din România.

„Noi ne dorim să jucăm pe Arena Naţională. Eu cred că va veni lume multă şi vor fi 30 de mii de dinamovişti”, spunea Ovidiu Burcă, la digisport.ro, după FC Voluntari – Dinamo 2-3.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Burcă, după FC Voluntari – Dinamo 2-3

Ovidiu Burcă a fost în culmea fericirii după FC Voluntari – Dinamo 2-3. Antrenorul dinamoviştilor a trăit la intensitate maximă finalul dramatic de meci. Sigurjonsson a ratat un penalty în minutul 7 al prelungirilor.

„A fost un meci care m-a consumat foarte tare. Au fost nişte momente complicate spre finalul lui. Trebuie să rămânem după acest meci cu acest spirit. Asta înseamnă Dinamo, să nu renunţi niciodată. Întotdeauna trebuie să ai reacţie. Trebuie să le mulţumesc băieţilor şi cred că suntem pe drumul cel bun. Încercăm să îi dezvoltăm şi să le punem în valoare calităţile.

Dacă la început, lucrurile sunt mai complicate trebuie să avem răbdare. Le-am trăit la maximum, au fost nişte aşteptări mai lungi. Mă bucur că VAR-ul ne asistă. E bine că avem acest sistem pentru că eliminăm greşelile. A fost un meci frumos pentru suporteri, epuizant pentru noi pe bancă. Din exterior, pamenii văd o anumită parte a lucrurilor. Noi din interior trebuie să fim consecvenţi muncii pe care o facem”, a mai spus Ovidiu Burcă, după meciul de la Voluntari.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și