Închide meniul

Dinamo – Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul „câinilor” în minutul 90+3! Dinamo a urcat pe locul 7 în play-out!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 aprilie 2024, 20:00

Dinamo – Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul „câinilor în minutul 90+3! Dinamo a urcat pe locul 7 în play-out!

Dinamo - Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul "câinilor" în minutul 90+3

Ahmed Bani, într-un meci pentru Dinamo / Profimedia Images

Dinamo – Poli Iaşi 1-0 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Ahmed Bani le-a adus victoria „câinilor”, cu un gol marcat în minutul 90+3. Dinamo a depăşit-o pe Poli Iaşi în clasament şi a ieşit din zona echipelor care retrogradează direct în Liga a 2-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a obţinut prima victorie din play-out. 1.213 copii au venit la meci, alături de însoţitorii lor adulţi. Ei au avut parte de o victorie dramatică a lui Dinamo, obţinută în prelungiri. „Câinii” au urcat pe locul 7 în play-out, prima poziţie ce duce la barajul de rămânere / promovare în Liga 1.

Dinamo – Poli Iaşi 1-0 LIVE TEXT

Min. 90+7: Fluier final! Victorie pentru Dinamo, care a urcat pe locul 7 în play-out! E primul loc de baraj

Min. 90+3: Dinamo – Poli Iaşi 1-0! Ahmed Bani a marcat, iar Dinamo e acum pe primul loc de baraj

Min. 66: Gol anulat pentru Dinamo! Gnahore a trimis în plasă, dar reuşita a fost anulată pentru offside

Reclamă

Min. 60: Amzăr a pătruns periculos în careul ieşenilor, dar nu a reuşit să înscrie

Min. 60: Ocazie uriaşă pentru Poli Iaşi! Bettaieb a şutat peste poartă din interiorul careului „câinilor”

Min. 58: O nouă ocazie uriaşă a lui Dinamo! Dennis Politic a şutat puţin pe lângă poartă

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45+8: Fluier final al primei reprize! Se încheie o primă repriză agitată, marcată de un incident şocant! Au fost şi multe ratări uriaşe, de ambele părţi

Min. 45+2: Ratare uriaşă a lui Pavicic! A tras peste poartă din doar câţiva metri

Min. 42: Haos în apărarea lui Dinamo! Golubovic a greşit flagrant, iar ieşenii puteau marca! Ulterior, şi fundaşii s-au încurcat, ieşenii fiind iar aproape de gol

Min. 35: Din fericire, Luca Mihai şi-a revenit! Imaginile surprinse de camerele TV l-au văzut stând în şezut, cu o mască de oxigen pe faţă! Homawoo, care l-a atacat brutal, a văzut doar galben!

Min. 31: Un jucător al lui Poli Iaşi, Luca Mihai, a fost atacat violent, iar Ambulanţa a intervenit de urgenţă!

Min. 23: Goncalo Gregorio a tras peste poartă din lovitura liberă de la marginea careului! Şutul lui Gregorio s-a dus departe de poartă

Min. 20: Roşu pentru Poli Iaşi! Haţegan l-a eliminat pe Bouhenna pentru un fault asupra lui Gnahore, la marginea careului

Reclamă

Min. 15: Ocazie uriaşă a lui Dinamo! Politic a ratat singur cu portarul după o pasă foarte bună a lui Abdallah! Politic a şutat pe centru porţii, singur cu Lung Jr, iar portarul ieşenilor a reuşit să respingă

Min. 2: Bară pentru Poli Iaşi! Sergiu Buş a trimis cu capul în bară după o centrare foarte bună a lui Bettaieb!

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start

Dinamo: A. Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – De Moura, Pavici, Gnahore, Amzăr – Abdallah, Goncalo, Politic. Rezerve: Răilean, Costin, Ie, Grigore, Bordușanu, Iglesias, Roșu, D. Irimia, Milanov, Neagu, Bani, Selmani. Antrenor: Zeljko Kopic.

Poli Iași: Lung – Samayoa, Bouhenna, Garobbio – Todoroski, Roman, Bordeianu, Mihai, Ispas – Bettaieb, Buș. Rezerve: Ailenei, Martac, Katanec, Fl. Ilie, Itu, Jatoba, Ștefanovici, Gheorghiță, Harrison, Saghiri, Allanzinho, Kabran. Antrenor: Tony da Silva.

Tony da Silva a debutat cu o remiză pe banca lui Poli Iaşi. Noul antrenor al moldovenilor este dezamăgit că tribunele vor fi goale.

Vom lupta să câștigăm. Știm că e un meci foarte important, dar nu e decisiv. Băieții s-au pregătit foarte bine. Știm că Dinamo, o echipă de tradiție, e puternică acasă. Din păcate, nu vor fi spectatori, lucru care mie nu-mi place. Pentru ei vor fi două lucruri – nu vor avea spectatori să împingă echipa, dar nu au nici presiune. Cu tot respectul pentru Dinamo, nu ne interesează de ei, ne interesează doar de noi„, a declarat Tony da Silva la o conferinţă de presă.

Reacţia lui Zeljko Kopic după ce s-a spus că s-a bătut cu Adnan Golubovic

Zeljko Kopic a comentat zvonurile că ar fi fost într-un scandal de poporţii cu portarul său de la Dinamo. Antrenorul croat al „câinilor” a negat că ar fi avut un incident violent cu Golubovic, dar s-a ferit să ofere mai multe detalii.

Când primești goluri pe final de meci apar tot felul de povești. Nu e adevărat ce s-a speculat.

Fiecare jucător are stări diferite după fluierul final, iar eu sunt aici să-i protejez, să le fiu alături. Pentru mine, ce se întâmplă în vestiar rămâne în vestiar. Legat de incidentul cu Adnan, nu a fost adevărat ce s-a spus, jucătorii reacționează diferit, eu sunt alături de ei, ce e în vestiar, rămâne acolo, dar nu a fost așa cum s-a scris”, a declarat Zeljko Kopic, în conferinţa de presă premergătoare meciului cu Poli Iaşi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea Vezi toate știrile
Citește și