Închide meniul

Prima reacţie a lui Ovidiu Burcă după informaţiile apărute despre plecarea de la Dinamo

Dan Roșu Publicat: 26 octombrie 2023, 14:54

Reclamă
Prima reacţie a lui Ovidiu Burcă după informaţiile apărute despre plecarea de la Dinamo

Prima reacţie a lui Ovidiu Burcă după informaţiile apărute despre plecarea de la Dinamo

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci - Hepta

Ovidiu Burcă a vorbit pentru prima oară după informaţiile apărute care îl dădeau plecat de la Dinamo. Antrenorul a dezminţit ştirea şi a susţinut că echipa nu va mai arăta în acest sezon, ca la Sibiu, acolo unde „câinii roşii” au fost umiliţi de Hermannstadt, 0-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Înainte să vorbim despre meciul pe care-l avem mâine, în primul rând cred că trebuie să fac niște lămuriri, pentru că după meciul de la Sibiu n-am mai vorbit cu absolut nimeni.

Prima reacţie a lui Ovidiu Burcă după informaţiile apărute despre plecarea de la Dinamo

În primul rând cred că este totala mea responsabilitate pentru ce s-a întâmplat acolo, faptul că în alte meciuri am fost inspirat, cred că am fost total neinspirat în a gestiona această pauză pe care am avut-o înainte de meciul de la Sibiu.

Îmi asum total ceea ce s-a întâmplat la Sibiu și aș vrea să-i asigur pe oameni că a fost doar un accident și echipa nu va mai arăta așa în acest sezon. Așa ca să lămurim episodul Sibiu.

Am o conducere care mă susține, le mulțumesc pe calea asta. Cred că nu există dinamovist în momentul ăsta care să fie mulțumit de cum arată echipa și de locul pe care-l avem în clasament. Condițiile pe care le avem și pe care le oferă sunt poate chiar mai sus decât primele zece echipe și e de datoria mea și a echipei să întoarcem această situație. Am încredere în jucătorii pe care-i am, eu sunt convins că echipa va avea reacție”, a spus Burcă, într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Ovidiu Burcă ar putea pleca de la Dinamo

Ion Pârcălab a fost cel care a susţinut că are informaţiile care l-ar fi dat ca şi demis pe Burcă de la Dinamo. Dinamo se va duela cu Poli Iași în runda următoare de Liga 1. „Câinii” luptă pentru prima victorie, după o secetă de șapte etape.

„Sper că ne vom reveni măcar puţin, dar lotul este slăbuţ, n-avem ce să facem. Trebuie aduşi câţiva jucători ca să nu avem emoţii cu retrogradarea la anul. Probabil că s-a greşit campania (n.r.- de transferuri) în vară.

Am auzit şi eu că ar pleca Burcă, dar cine ar fi dispus să vină acum la Dinamo? Aşa s-a auzit, da. (n.r. – demiterea antrenorului e iminentă). Ce să facă? Un antrenor e ţinut de rezultate. Atât timp cât a pierdut patru-cinci meciuri la rând, ce să mai facă?

Reclamă 4 / 0/3

Iar acum are meci greu cu Iaşiul! E o echipă periculoasă, să vedeţi ce meci greu va fi”, a declarat Ion Pârcălab, conform gsp.ro.

Dinamo este penultima în Liga 1, după 13 etape disputate. În acest interval, „câinii” au înregistrat opt înfrângeri, două victorii și trei remize.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10
mai
0:17
Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League
10
mai
0:00
Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League
23:50 Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu 23:33 Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase 23:21 Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024 23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României Vezi toate știrile
Citește și