Închide meniul

Dinamo pregăteşte întăriri în atac! Zeljko Kopic vrea un jucător de la campioana Israelului

Alex Masgras Publicat: 8 iunie 2024, 18:26

Reclamă
Dinamo pregăteşte întăriri în atac! Zeljko Kopic vrea un jucător de la campioana Israelului

Dinamo pregăteşte întăriri în atac! Zeljko Kopic vrea un jucător de la campioana Israelului

Matan Hozez (în alb), în timpul unui meci / Profimedia

Dinamo pregăteşte întăriri în atac. Formaţia din Ştefan cel Mare nu a făcut niciun transfer până acum, dar „câinii” au pus ochii pe un jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zeljko Kopic vrea să aducă întăriri în atacul lui Dinamo, iar un jucător care aparţine de campioana din Israel este pe placul antrenorului croat.

Dinamo pregăteşte întăriri în atac! Zeljko Kopic vrea un jucător de la campioana Israelului

Potrivit gsp.ro, Dinamo şi-a îndreptat atenţia către Matan Hozez, un mijlocaş ofensiv de 27 de ani. Jucătorul aparţine de Maccabi Tel Aviv, dar a evoluat sezonul trecut pentru Hapoel Ierusalim, sub formă de împrumut.

În sezonul recent încheiat, el a marcat 8 goluri şi a oferit 3 pase de gol. Potrivit sursei menţionate mai sus, Hozez poate ajunge în Liga 1 sub formă de împrumut, în cazul în care Dinamo şi Maccabi Tel Aviv vor bate palma.

Până acum, jucătorul cu 9 selecţii la naţionala de tineret a Israelului a evoluat doar în ţara natală. Cu un titlu de campion, o Cupă şi o Supercupă a Israelului, Hozez şi-ar dori un salariu mai mare decât cel pe care îl încasează acum în Israel, dacă va ajunge să evolueze în străinătate.

Reclamă
Reclamă

Şefii lui Dinamo anunţă „revoluţia” la echipă

Şefii lui Dinamo anunţă „revoluţia” la echipă, pentru sezonul viitor. Eugen Voicu, unul dintre acţionarii trupei din Ştefan cel Mare, a transmis că şase oameni din staff vor pleca în această vară.

Eugen Voicu a dezvăluit că în locul celor şase persoane din staff care se vor despărţi de Dinamo, vor veni alte opt. Acesta a transmis că mutările se vor oficializa în cel mai scurt timp.

De asemenea, Eugen Voicu a transmis că există posibilitatea ca nu toate cele şase persoane să plece în cele din urmă de la Dinamo.

Reclamă

„Vor fi mari schimbări în organigramă, în ce privește staff-ul de la echipă, șase persoane vor pleca, una dintre ele va rămâne în cadrul clubului pe altă poziție, vor veni 8 persoane în staff. Dacă mă întrebați nume, urmează în următoarele zile să anunțăm oficial. La nivel sportiv sunt cei despre care am menționat.

Nutriționistul să spunem este tot la nivel sportiv. Șase este o cifră valabilă astăzi, dacă anumite discuții pe care le avem ulterior capătă contur, lucrurile pot să arate și mai bine și să venim cu un nume important care să vină pe o poziție importantă în cadrul clubului”, a declarat Eugen Voicu, conform dinamo1948.club.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

22:40

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (duminică, 7:45)! Românca luptă la WTT China Smash

22:04

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Meciul serii din Liga Portugal

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 3 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)
Citește și