Închide meniul

Dinamo, pregătită să facă transferuri de urgență! Anunțul conducerii, după plecarea lui Ovidiu Burcă

Viviana Moraru Publicat: 30 noiembrie 2023, 9:39

Reclamă
Dinamo, pregătită să facă transferuri de urgență! Anunțul conducerii, după plecarea lui Ovidiu Burcă

Dinamo, pregătită să facă transferuri de urgență

Jucătorii lui Dinamo, la meciul cu Universitatea Craiova / Hepta

Dinamo este pregătită să facă transferuri de urgență. Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit că echipa are nevoie de noi jucători și în iarnă vor exista mai multe mutări. Administratorul special al clubului a oferit declarații și despre plecarea lui Ovidiu Burcă, mărturisind că nu a fost surprins de decizia acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a rămas fără antrenor, după ce Ovidiu Burcă și-a dat demisia, ca urmare a înfrângerii suferite în derby-ul cu FCSB. „Câinii” traversează o perioadă dezastruoasă în campionat, fiind fără victorie din luna august.

Dinamo, pregătită să facă transferuri de urgență

Răzvan Zăvăleanu a confirmat faptul că vor exista mai multe transferuri la Dinamo în iarnă, comentând astfel declarațiile lui Florin Manea. Impresarul afirma că Dinamo are nevoie de cel puțin opt jucători pentru a putea evita retrogradarea.

Zăvăleanu a mai mărturisit că a aflat de demisia lui Ovidiu Burcă de la Andrei Nicolescu, mărturisind că nu l-a surprins decizia fostului antrenor al „câinilor”, dată fiind situația cu care se confruntă echipa în campionat.

„N-am vorbit cu dl. Manea pe tema asta (n.r. – despre cele opt transferuri pe care le-a propus la Dinamo – detalii AICI). Este evident că cei îndreptățiți fac anumite analize, propuneri și se aduc jucători în măsura în care se consideră necesar.

Reclamă
Reclamă 4

Nu știu dacă 1, 2, 9 sau 10, dar este evident că va trebui făcută o îmbunătățire calitativă a lotului și probabil că în pauza competițională acționarii se vor ocupa de acest aspect, dar nu cred că e cazul să vorbim de un jucător sau altul, de un agent sau altul, important e să vină jucători care pot face față provocării la care e supusă Dinamo în acest moment.

M-a sunat Andrei Nicolescu și mi-a spus cum stau lucrurile (n.r. – despre demisia lui Burcă). Nu neapărat (n.r. – n-a fost surprins că Burcă a demisionat). Situația era deja destul de tensionată și cred că toată lumea a ajuns la concluzia că dincolo de toate eforturile care se fac este nevoie de un anumit șoc pentru ca echipa să poată reveni pe o traiectorie normală.

Dincolo de munca depusă de un antrenor sau altul, în general primul care plătește o anumită situație este antrenorul. Probabil că Ovidiu a sperat foarte tare într-un rezultat bun în meciul cu Steaua (n.r. – FCSB).

Reclamă

Raportat la ceea ce se întâmplă în rundul echipei, în rândul suporterilor, el a considerat că este mai util pentru Dinamo să facă acest pas și să lase pe altcineva”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, conform prosport.ro.

Ioan Andone ştie care a fost greşeala majoră pe care a făcut-o Ovidiu Burcă la Dinamo

Ioan Andone ştie care a fost greşeala majoră pe care a făcut-o Ovidiu Burcă la Dinamo. „Fălcosul” consideră că Burcă nu s-a axat pe obţinerea punctelor, acesta fiind motivul pentru care a trebuit să plece de la Dinamo.

A fost entuziasm foarte mare cu promovarea și nu au analizat bine. Nu au fost în regulă transferurile. Nu au fost reușite, nu au luat jucători care să aducă puncte, nu contează impresia artistică. A greșit, nu s-a axat pe acumularea punctelor. Aștepți un meci, două, dar nu zece.

Jucătorul își pierde din încredere, nu mai are entuziasm, are teamă. În ultimii 30 de metri, nu s-au creat ocazii. El a vrut să joace ca o echipă mare, e filosofia lui, dar trebuie să intri în lupta directă. Au avut o problemă mare, prin numărul de goluri înscrise, e clar.

Nu poți să vorbești până nu vine perioada de transferuri. Dacă rămânea, sunt convins că Burcă schimba șase-șapte jucători, care nu au demonstrat că merită să fie la Dinamo. Eu nu pot să dau nume. Trebuie să aduci un număr ’9’, doi jucători rapizi în părți. Îți mai trebuie mijlocaș central, un fundaș central”, a declarat Ioan Andone pentru digisport.ro.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:53

„Nu va fi iubit” Marian Iancu, mesaj direct pentru Dan Șucu! Motivul pentru care niciun conducător nu va avea liniște în Giulești

20:27

Giovanni Becali, anunţ despre oferta Borussiei Dortmund pentru Dennis Man: „Ne-am întâlnit!” Detalii despre viitorul tricolorului

20:24

OFICIAL | Joselu a plecat de la Real Madrid! Florinel Coman este așteptat la noua echipă a eroului lui Carlo Ancelotti

19:41

Anunţ de ultimă oră despre situaţia biletelor de la România – Olanda! Răspunsul UEFA pentru FRF

19:23

„Așa aș juca” Marius Șumudică știe cum îl poate înlocui Edi Iordănescu pe Nicușor Bancu! Sfat prețios înainte de România – Olanda

19:22

„Aşa ceva nu a existat la nicio generaţie!” Detaliul remarcat la Edi Iordănescu, înainte de România – Olanda

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și