Închide meniul

Dinamo, prima reacţie după ce s-a anunţat că derby-ul cu FCSB se joacă în Ghencea: „Merită să se joace pe un asemenea stadion”

Alex Masgras Publicat: 11 iulie 2023, 17:55

Reclamă
Dinamo, prima reacţie după ce s-a anunţat că derby-ul cu FCSB se joacă în Ghencea: „Merită să se joace pe un asemenea stadion

Dinamo, prima reacţie după ce s-a anunţat că derby-ul cu FCSB se joacă în Ghencea

FCSB - Dinamo / Profimedia

Dinamo, prima reacţie după ce s-a anunţat că derby-ul cu FCSB se joacă în Ghencea. Andrei Nicolescu, preşedintele „câinilor”, a oferit o primă reacţie din partea clubului din Ştefan cel Mare, după anunţul că derby-ul cu FCSB se va juca în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angel Tîlvar, ministrul Apărării, a semnat cererea de închiriere a stadionului depusă de formaţia roş-albastră, urmând ca decizia să fie oficializată în curând.

Dinamo, prima reacţie după ce s-a anunţat că derby-ul cu FCSB se joacă în Ghencea: „Merită să se joace pe un asemenea stadion”

Oficialul celor de la Dinamo nu a vrut să comenteze conflictul dintre FCSB şi Dinamo, dar este de părere că un asemenea meci merită să se dispute pe un stadion precum cel din Ghencea:

„Eu nu voi comenta ce se întâmplă între FCSB şi Steaua. Mi se pare că un derby FCSB – Dinamo merită să se joace pe un stadion cum este cel din Ghencea. Un stadion modern şi cred că şi suporterii se vor ridica la acel nivel”, a declarat Andrei Nicolescu, la digisport.ro.

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

Reclamă

Gigi Becali, despre revenirea FCSB-ului în Ghencea: „Au revenit lucrurile la normal”

Gigi Becali a vorbit despre revenirea FCSB-ului în Ghencea. FCSB revine astfel pe stadionul din Ghencea după mai bine de opt ani. Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a declarat că meritul este al lui Marcel Ciolacu, premierul României.

De asemenea, Gigi Becali a declarat că este posibil să revină pe stadion, odată cu anunţul că FCSB poate evolua în meciurile de pe teren propriu pe noul stadion Steaua:

„Foarte bine, au revenit lucrurile la normal. Am eu vreun merit? Ciolacu are tot meritul. Înseamnă că lucrurile, încet-încet, revin la normal.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. o să mergeţi la meci?) O să vedem, e posibil”, a declarat Gigi Becali, pentru AS.ro.

Derby-ul cu Dinamo din etapa a doua este programat pe 22 iulie.

Suporterii CSA Steaua au protestat, recent, după ce au apărut informaţii că FCSB – Dinamo s-ar putea disputa pe Ghencea. Au fost publicate imagini incredibile de la protestul din Ghencea al fanilor de la CSA Steaua. Ultraşii „militarilor” s-au revoltat şi nu îşi doresc ca FCSB să primească dreptul de a-şi disputa meciurile de acasă pe Stadionul Steaua.

Chiar premierul României, Marcel Ciolacu, a anunţat că derby-ul FCSB – Dinamo, din etapa a doua a Ligii 1, ar trebui să se dispute pe arena de 100 de milioane de euro. „Normal este să se joace pe stadionul Ghencea”, a precizat acesta.

După ce au afişat mai multe bannere prin care şi-au manifestat nemulţumirea, fanii din Peluza Sud s-au dus la arena din Ghencea cu un sicriu şi o cruce. Au avut cu ei stema echipei lui Gigi Becali.

„În Ghencea doar Steaua!”, a fost mesajul postat pe reţelele sociale de ultraşii „militarilor”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și