Închide meniul

Dinamo, prima reacţie după demisia lui Ovidiu Burcă: „A încercat toate variantele posibile”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 noiembrie 2023, 15:46 / Actualizat: 4 decembrie 2023, 16:18

Dinamo, prima reacţie după demisia lui Ovidiu Burcă: „A încercat toate variantele posibile

Dinamo, prima reacţie după demisia lui Ovidiu Burcă

Ovidiu Burcă, în timpul meciului cu FCSB - Profimedia Images

Răzvan Zăvăleanu, administratorul special de la Dinamo, a avut prima reacţie după demisia lui Ovidiu Burcă. „Câinii roşii” sunt pe penultimul loc în Liga 1, cu două victorii după primele 17 etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Responsabil cu echipa va fi Sorin Colceag, care a fost unul dintre secunzii lui Ovidiu Burcă. Conform digisport.ro, decizia ar fi venit după o şedinţă avută de tehnician alături de conducerea clubului.

Administratorul special de la Dinamo a vorbit despre decizia luată de conducerea clubului.

Dinamo, prima reacţie după demisia lui Ovidiu Burcă

„Eu îl apreciez pe Ovidiu ca antrenor, a încercat toate variantele posibile, cu un joc nu neapărat rău. Nu am vorbit cu el înainte de acest moment. Să sperăm că această decizie va face bine echipei.

E puţin mai greu să găseşti ce îţi doreşti în pauza de iarnă. Din punct de vedere administrativ a fost o creştere. Lucrurile grele au fost rezolvate. Este deloc îmbucurător că din punct de vedere sportiv lucrurile nu merg bine.

Reclamă

Am vorbit cu noii acţionari, ei sunt foarte implicaţi în ceea ce înseamnă latura financiară la Dinamo. Ce lipseşte, n-aş putea să vă spun eu astăzi. La Dinamo, sunt salarii de peste jumătatea campionatului.”, a spus Zăvăleanu, citat de digisport.ro.

Ovidiu Burcă şi-a dat demisia de la Dinamo

Burcă o lasă pe Dinamo pe locul 15 în clasamentul Ligii 1, cu doar două victorii în cele 17 meciuri disputate. În ultimele 11 partide, Dinamo nu a bifat niciun succes, marcând doar trei goluri.

După înfrângerea în fața marii rivale, Costel Orac, component al lotului lui Dinamo care a ajuns în semifinalele Cupei Campionilor Europeni, în 1984, l-a făcut praf pe actualul antrenor al „câinilor” din Ștefan cel Mare.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul mare jucător a menționat faptul că nu poate crede ce a putut să declare Ovidiu Burcă și a menționat faptul că antrenorul „nu cunoaște istoria clubului” pe care îl antrenează.

„Nu-mi vine să cred ce a putut să declare Ovidiu Burcă. Mi se pare declarația unui om disperat, care și-a pierdut echilibru, iar asta nu e bine. Văd că face referire că a rescris codul genetic. Omul și-a pierdut controlul. Nici măcar nu cunoaște istoria clubului ăsta, dacă o cunoștea avea mai mult respect.

Pe mine mă deranjează că el face referire la faptul că Dinamo, vezi Doamne, avea spate. Păi, Dinamo avea spate pentru că avea valoare. Dinamo nu a câștigat campionate și a ajuns în semifinalele Cupei Campionilor Europeni pentru că avea spate, ci pentru că avea jucători de valoare.

Mie, în general, nu-mi place să mă iau de asemenea specimene de oameni, dar când sunt obraznici trebuie puși la punct. Mă deranjează tupeul pe care îl are copilul ăsta. Deși mi se părea că este un băiat cu bun-simț, dar se pare că și-a pierdut controlul”, a spus Costel Orac.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și