Închide meniul

Dinamo rămâne în insolvenţă şi după promovare! Ce risc are să fie depunctată + ce se întâmplă cu banii din drepturile TV

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 iunie 2023, 11:28

Dinamo rămâne în insolvenţă şi după promovare! Ce risc are să fie depunctată + ce se întâmplă cu banii din drepturile TV

Dinamo rămâne în insolvenţă şi după revenirea în Liga 1

Ovidiu Burcă s-a bucurat alături de jucători după ce Dinamo a promovat / Profimediaimages

Dinamo va rămâne în insolvenţă şi după revenirea în Liga 1. Jucătorii lui Ovidiu Burcă au promovat matematic şi revin în elita fotbalului românesc. Chiar şi aşa, „câinii” nu scapă definitiv de problemele financiare şi îşi continuă planul de reogranizare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă şefii clubului au anunţat că pregătesc întăriri şi visează deja la titlu, situaţia este departe de a fi rezolvată. Unul dintre acţionarii clubului, Andrei Niculescu, a anunţat că nu se pune problema ieşirii din insolvenţă până în vara anului viitor.

Dinamo rămâne în insolvenţă şi după promovarea în Liga 1

Dinamo şi-a asigurat un cec de cel puţin un milion de euro, din drepturile TV, după promovare. Banii se vor duce în plata salariilor şi a cheltuielilor curente. Fanii au fost anunţaţi că nu au de ce să îşi facă griji că echipa ar putea fi depunctată.

Avem repunere pe 19 iunie şi îl vom susţine pe Răzvan Zăvăleanu astfel încăt să-l convingă pe judecătorul sindic. (n.r. – Există şanse ca Dinamo să fie depunctată, precum a păţit Hermannstadt?) Nu există această şansă. Planul nu e făcut de Liga 1 sau Liga 2, dar noi ducem acelaşi plan de ieşire din insolvenţă. Banii din drepturile TV sunt absorbiţi de salarii, de alte cheltuieli.

De insolvenţă am putea ieşi în vara anului următor, iar în Europa să jucăm din anul următor (n.r. – ieşirii din insolvenţă). Pot să spun despre relaţia cu DDB că e corectă, una buna, colaborăm şi avem intenţii bune. Nu există indicii că cineva din DDB vrea să interfereze cu munca cuiva din interiorul clubului”, a declarat Andrei Nicolescu la orangesport.ro.

Reclamă

Doi noi acţionari sunt aşteptaţi la Dinamo

Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu reprezintă firma care are 80% din acţiunile clubului. Aceştia vor avea alături alţi doi investitori, în cel mai scurt timp.

Este o discuţie să împărţim 10% viitorilor acţionari, dar nu e o cifră exactă. După prima cedare a părţilor, se va produce o cedare cât de curând. E mai bine să anunţăm oficial când se va produce.

Suntem aproape şi nu pot spune lucruri care sunt din interiorul clubului. La momentul ăsta oficial sunt doi (n.r. – Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu), iar cât de curând vor fi încă doi. Da (n.r. – în cel mai scurt timp).

Reclamă 4 / 0/3

Au făcut business în România, au un sistem performant şi se alătură unui proiect care vrea să crească pe principii corecte„, a declarat Andrei Nicolescu.

Eugen Voicu l-a reconfirmat în funcţie pe Ovidiu Burcă şi i-a transmis că îşi doreşte ca Dinamo să câştige titlul în Liga 1.

Vom crește caractere, la clubul Dinamo știu că sunt oameni puternici, noi vom dovedi cât de puternic va deveni acest club de fotbal. Cel mai puternic club de fotbal din țară în câțiva ani. Știu că se poate, am intrat în acest proiect pentru Andrei (n.r. – Nicolescu) și am avut o surpriză extraordinar de plăcută, Ovidiu (n.r. – Burcă).

Împreună, cu toți ceilalți, vrem să ducem clubul foarte sus. Acordați-ne încredere pentru că nu va fi ușor, vor fi și evenimente mai puțin fericite, poate, echipa va mai pierde meciuri, însă construcția și țelul final ca fi acela de a deveni cât mai repede campioană, și vom face acest lucru sub comanda lui Ovidiu!”, a spus Eugen Voicu, potrivit sport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil Vezi toate știrile
Citește și